Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 26
felicia74 spune:
Veste buna: ii da drmul lui Doru acasa, zilnic, dupa ora 15.
Veste proasta: analizele de sange au iesit nasol, nu stiu amanunte, astept sa vb diseara.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Cuscra...imi pare rau dar...macar stie de ce se trateaza sau tot o incertitudine este??? Poate se descopera cauza reala a raului macar. Sanatate multa!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
felicia74 spune:
Cuscra, mersic mult
Am gasit un subiect interesant despre antiiobitice, febra si viroze:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=93263
canuta-om-sucit spune:
Pisi nu esti singura cu asta patita. Noua ne-a scris unul pe un biletel bagat la stergatoare, ca sa nu mai parcam pe locul lui niciodata masina. Auzi la el NICIODATA. Pana la urma astaa fost mai civilizat decat al tau. Ia uite mai ce figuri au unii, sau mai e faza asta ca daca esti nou in bloc nu ai drept la nici un loc de parcare chiar daca l-ai platit si ei nu, iar argumentul forte e asta, ca eu stau aici de 30 de ani si aici imi parchez masina. Da mai frate dar eu platesc pentru locul asta pe care il ocupi tu Moca de 30 de ani. Ahhhhhh!!!!!!Asa ma enervez!!!
Feli pana la urma i-au gasit ceva, sau tot stresul e cauza?
Din cate stiu eu ochisorii inca mai pot fugi usor, pana se regleaza treaba cu muschiul, dar un control la ofta nu ar strica.
moama ce "iexplicatie" savanta am dat...![]()
Din cate am auzit eu, medicii dau cam foarte usor acest diagnostic de dermatita atopica. Stiu ca tratamentul e elocom, care e destul de tare. Oricum trece. Dar daca nu intervii ce se poate intampla?!!
Aura si samburelu' Dimitrie
tati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
felicia74 spune:
Dordia, Canuta ii face acum eco, sa vada ce e. O sa-mi zica Doru cand va veni acasa. Oricum el abia asteapta sa mergem la o plimbare.
pitic-03 spune:
!
Saru`mina fetelor care au intrebat de noi si in mod special LEEA
cu multumiri multe!
Noi suntem bine,am stat pina ieri numai in casa de frica de viroze si altele (am iesit 15-20 min la prinz, 30 min pe la 17 ), am fi vrut sa intram zilele trecute dar net=pauza din cauza de vint;recunos ca n-am citit nimic din urma, insa ma voi stradui sa ma pun la zi.
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
ioana_77 spune:
Ola!
Am scos si eu copilul sa-i inghete nasul si iar l-am energizat, in los sa doarma cum e normal, bantuie prin patut.
Maria, io zic ca Nestle junior are si o parte buna cu constipatia, ca poti sa-i dai mai multe citrice, care aduc un aport super de Vitamina C necesar in perioada asta. Noi asa ne-am reglat, plus ca-i trebuie oraganismului o perioada de adaptare. Io sunt f incantata ca l-a acceptat, chiar cere acum "apti".
Feli, sanatate multa lui Doru, hai ca poate se rezolva de data asta, daca tot e internat si-i fac investigatii complete. Eu zic sa-l scoti la plimbare, ca-i face bine:)
Pisi, asteptam episoadele urmatoare din serialul cu masina si parcarea:)
Alexandrina, super faza cu iesitul singur din sac, ai copil mare de-acum!
Noki, tinem pumnii pt examen, mai da incoace niste morcov daca nu incape.![]()
Leea, sanatate multa, frate-meu e disparut in dragostea lui![]()
Bulucel, sanatate la burticile mari si mici:)
Intrebari:
1. Am luat un mango, prima data in viata mea, cum se consuma? Pot sa-i dau si Mariei?
2. Voi cumparati ananas in starea lui naturala? Se poate manca asa? Ca imi tot face cu ochiul de la o vreme.
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
pitic-03 spune:
Am uitat sa va spun ceva:sunt
Voi fi din nou mamica si tot de octombrie!!!Sper sa prind si eu o fetitza!azi-noapte n-am dormit nici eu ,nici sosu(ce patut luam?, unde-l punem?, dormim cu totii?daca Tudor nu se poate odihni de bb2?)
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
madau spune:
Mama...inca o gravidutza.....e clar, se ia mai rau ca viroza

.
Pitic sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si fara probleme!

Cu patutul..trebuia sa va ganditi inainte unde-l puneti, acu'..il puneti unde s-o nimeri...ca bb nu asteapta
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:

Pitic! Sa fie intr-un ceas bun! Super veste!!!!
Mai, observ ca asta-i reteta pt gravizenie, diparitie pt o perioada de pe dc, dupa care revenirea e in 2.
Sa incerc si io, nu?
Ripley ne pregateste ceva, ca vad ca nu prea intra
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze