Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 25
Hildegard spune:
Mada, bine il tin in casa. Pana acum nu l-am scos.
Eu zic ca n-are nika la ochisor dar daca vrei numai spre linistea ta du-l la control. De fapt, i-ai facut programare, atunci mergeti!
Tinem pumnii!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
dordia2000 spune:
Buluci si la noi cam dupa o sapt si-a revenit complet! Dar...am mai tinut regim inca una asa...sa nu recidiveze. Sanatate muuulta!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
leea_cv spune:
Hilde scuze,da am avut atita alergatura ieri.Oricum sper ca e bine Steff.
Mada si lui T ii fugea un ochisor,dar acum e bine.Nici eu nu cred ca Miru are vreo problema.
Buluci sotul e de bai,as zice.Bine ca esti spre bine.
Madutza am vrut sa-ti trimit PM ca sa nu incarc forumul cu problema mea,dar n-ai.Asa ca iti zic pe scurt cum stau lucrurile.T horcaie cind se tiraste pe jos, in 4 labe,cind se ridica sau cind se intinde dupa ceva.Asta cu gura deschisa.Face asa oriunde,nu doar in apropiere de caine,covor sau plushuri.nu avem antecedent in familie,nici astm nici alergii.Portocala (IDR) facuta ieri arata doar ca o intepatura,nu s-a inrosit deloc.A fost racit de 2 ori in 2 luni.Se aude wheesing-ul ala - zice dr.Iar nasul i se infunda si se mucosheaza dupa orice iesire afara pe frug.IGE-ul l-am facut azi,dar rezultatul doar intr-o sapt.Intreaba-l te rog pe alergolog daca chestia poate fi voluntara sau e chiar semn de boala.Si daca se preteaza singulair-ul la virsta asta si cita vreme.
Multumesc cu anticipatie.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
leea_cv spune:
Aaaaa, am uitat sa va spun.Pneumologu a concluzionat ca T are dermatita atopica???!!!Pediatra n-a zis asta niciodata si nici eu n-as fi zis ca are asemenea probleme.Cica ieri nu-i erau suficient de fini obrajii si erau cam rosii.Mada,Ripley voi sinteti patite.Asa arata dermatita atopica?Cu ce se atenueaza?
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
madau spune:
Leea noi n-am avut probleme cu asta....RIPLEY stie cu siguranta cel mai bine. Dar se da asa rapid un diagnostic de dermatita? Adica nu trebuie facute niste investigatii suplimentare? Ca nu ma pricep., poate nu e vb de asta.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_alexia spune:
Leea, din cate am vazut eu, 'portocala' asta, IDR-ul, e testul pentru tuberculoza, Doamne fereste!
Aici se explica ce si cum cu intepatura: http://www.romedic.ro/boli/pulmonar/tbc05.htm
Iar cu dermatita atopica, Ripley si Anda sunt in tema, dar din cate am retinut eu pe-aici pe la un an cam dispare...
leea_cv spune:
Mada nu stiu de ce aveam io impresia ca te-am "auzit" pomenind de dermatita.Bine ca n-am auzit bine.Si io tot asta ma intrebam.poate un pneumolog sa conchida asta doar la o simpla vedere?
Maria sarumina apasat.M-am mai linistit.Deocamdata nici o reactie.Da mai sint inca 48 de ore in care poa' sa apara.Doamne feri!Sper ca testul asta sa fie doar asa...o procedura standard si sa nu-l fi considerat absolut necesar.
Am mai pus si io niscaiva poze la semnatura.Din ianuarie.
Va pup.
POZE
Madutza10 spune:
Leea ,asa s-a comportat si al meu la bronsita dar a trecut si n-a mai recidivat cum ma asteptam dar asta dupa aerosoli ,apoi pufuri cu babyhaler inca o luna cu Flixotide si 3 luni Zyrtec seara 10 pic .
Am sa intreb maine dr. de Singulair ,pupici!
Madau,lui Orlando ,,nu-i mai fug ''ochisorii de mult ,eu i-am facut un control pe la 6 luni si e ok ,eu zic sa mergi la dr pt. linistea ta!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
dordia2000 spune:
Fetelor eu am iesit afara desi are mucisori...Doar o ora si am fost la un mag sa iau niste branza...si a vazut pufuleti intr-un sac...si a inceput sa zica:" Papi!? Papi? Paaapiiii! " si una din vanzatoare i-a dat pufuleti ca nu se mai putea cu el.
E disperat cand vede mancare!
Rezultat...la masa a mancat trei sferturi din ce i-am pregatit!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineata!
Repede repede ca am sedinta.
Multumesc mult fetelor care ne-au urat LMA, am fost foarte incantata iar Boscu dupa ce i-am citit subictul pentru el a fost in extaz.
Sa va zic ce am patit aseara, ca mi-a stricat toata placerea. Noroc ca Luci l-a dus la Mc'D , bleah, nu prea sunt de acord, dar de ziua lui, merge...
Deci sa va povestesc: Ma mut si eu si ca tot omu' nu am unde sa parchez. Mai ales ca avem din pacate, doua belele. Asa... si ma duc la ADP sa vad cum sta treaba. Pe scurt, am inchiriat un loc de parcare fara macar sa vad unde este ( il localizasem pe harta ). Aseara, parchez caomul pe locul meu PLATIT, pun frumos autorizatia in geam, zic sa nu trezesc vreo pasiune pentru ventilele mele.
La 7 si un sfert primesc un telefon. " Aveti cumva o masina marca, etc " " Da" " Parcata in spatele blocului 75?" " Da" " Aveti EXACT 45 de minute sa o luati de acolo altfel..." Nu stiu mai departe ca am inchis telefonul, imi crescuse tensiunea prea mare sa mai pot asculta. Cine p... masii se crede idiotul ala sa imi dea mie ultimatum? Defapt intrebarea acum e cine p... masii e idiotul...
Presupun ca urmatoarele zile am ce va povesti.
Edit: Am recitit mesajul si m-am amuzat. Partea cu repede repede ca am sedinta era scrisa la 9 si ceva, restul dupa sedinta, adica la 14...