Colectia de toamna-iarna 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mi-am amintit ca am citit zilele trecute:
Feli, voi pe ce lapte sunteti, stiu ca spuneai ca nu de vaca?

Eu chiar nu stiu la ce altceva sa trec... De vaca nu pot inca, e bucataria mult prea departe si pana ajung la frigider, pana il incalzesc... greu il mai adorm la loc .
Iar dintre cele praf, am retinut de la voi urmatoarele:
- Nestle junior da constipatii
- formula 3 de la Milupa, Humana, Toepfer e cu vanilie
Ce altceva mai pot alege??
O sa trecem si noi pe laptele de vaca atunci cand o sa manance mai civilizat, nu intre reprizele de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Maria asta-i inceputul, incet-incet se da pe brazda. Si eu am fost exilata din dormitor si tot in patul mare l-a adormit dar pana la urma nu s-a mai trezit. Dureaza putin, Ieri noapte s-a trezit la 4.30 nu stiu din ce pricina si i-am dat putina apa sa bea. Dupa doua guri de apa s-a intins la loc si s-a culcat desi initial am avut impresia ca e disperat si nu mai adoarme decat cu noi.
Despre independenta: eu l-am lasat pe Mihai sa umble prin toata casa, chiar si pe langa semineele de foc cu atentionarile de rigoare insa imi piere curajul pe zi ce trece. Se joaca musai cu soba daca nu vede foc inauntru, si inca n-am reusit sa-l dezvat.

Nu stiti daca este pe undeva vreun subiect cu ce sa faci in cazuri de urgenta, de genul: daca copilul se taie, se arde, e intepat de vreo insecta sau altele asemenea?

Anda nu ma pricep, nu m-am interesat cu iodul si cu tiroida. Dar daca aflu...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

maria alexia, important e sa rezisti. noi am vazut ca, daca o luam in brate, face si mai rau. asa ca in momentul in care ea tipa, nici unul nu misca in front. ne vede ca dormim, mai jeleste nitel, isi cauta bibe prin patut, trage de 2-3 ori, ca se aude, si se culca la loc. intr-o saptamana rezolvati... ca-s copii destepti, invata repede cand isi consuma energia degeaba si se linistesc. si da, nu e de foame, e din obisnuinta.

aseara tot citeam despre varicela. nu cred ca avem sanse sa scapam, asa ca imi fac curaj. sper din tot sufletul ca iris sa mai aiba o bruma de anticorpi de la mine si sa nu o ia boala asa pe nepregatite, ca eu varicela am facut. andrei e vaccinat, la el stau linistita. atat ca pica aiurea, o s-o faca dupa vacanta. deci...asta inseaman... 2 saptamani cu amandoi acasa , prilej de "odihna" pt mine!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki si Maria noi cand dam de cate o lucrare buna in toamna e ca o gura de oxigen! Ca tare sunt deprimante examenele din toamna, numai prostii citesti! De obicei norocul vine de la cei care dau marire. Asa ca eu te incurajez sa-l lasi pe toamna daca acum nu apuci sa inveti pt toate.

maria bafta cu dezvatatul de treziri noaptea!

noki pediatra mea a zis ca pot sa-i dau praz; sa pun in mancare in loc de ceapa, nu e alergizant sau ceva. Asa ca sunt sanse minime sa fie de la praz, muuuult mai probabil de la sosul tiganesc pe care probabil l-ai cumparat si cine stie ce-o contine. Mai ales E-urile pot da alergii.

Buluci multa sanatate la tot familionul!
Dupa ce devine legat, chiar moale fiind, e pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salut,

Vad ca nu ne-a tinut nimeni pumnii la vaccin. Dar a fost cuminte steff aseara.
I-am bagat seara paracetamol supozitor si pana acum e bine, fara febra. Baie nu i-am facut aseara.
Ce ziceti, pot sa-l scot afara????

pup

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Maria alexia, sa sti ca laptele Humana 3 desi e cu banane,vanilie si mar, nu se simte gustul. Eu am gustat si milumil 3 si humana cu mar si cu vanilie si banane, nan,topfer, si milumil e cel mai dulce lapte. Io zic ca poti da daca vrei ceva bun humana 3. Daca vrei poti sa-l treci pe lapte de vaca:zuzu,milli,dorna....dar treptat incepand cu 40 ml

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Zimbiti, va rog! Ca tot ma simt mai bine,inaite de urmatoarea perfuzie:
Cu o si inainte sa-i explodeze stomacul sotului, am prestat amor!
Intrebare intrebatoare:
De la cine am luat eu virusul, de la sot sau de la copil???

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata..reiau de unde ramasesem ca am trimis copilu' la vecina..sa apuc sa beau si eu un pahar de Cola

Noki eu inclin sa cred ca e de la ciuperci alergia, sau poate de la sosul ala tiganesc. Apropo...mancare chinezeasca cu sos tiganesc??? Baga aici reteta ca habar nu am de asa ceva, poate presetz si eu, ca noi suntem fani. Avem prietena o chinezoaica si de la ea am invatat o groaza de retete, delicioase!!!

Buluci pai cred ca de la sot ai luat...mai probabil decat de la Simon. Stii tu..saliva, chestii...

Maria noi am incercat toate variantele (mai putin Humana), s-a constipat la greu de la ele, doar cu Milumilul am scos-o la capat. Asa ca deocamdata ramanem asa, dr mi-a zis sa n-o trec de tot pe lapte de vaca ptr ca nu e asa imbogatit ca formula, eventual sa-i fac trecerea sa se obisnuiasca cu el, dar sa nu-i scot formula. Ori sa-i dau dimineata lapte de vaca si seara formula, ori sa-i fac orez cu lapte, gris, paste, etc cu lapte de vaca si in rest de baut formula.

Hilde , n-am avut net ieri o buna bucata de vreme si n-am stiut ca sunteti la vaccin. Io zic sa-l mai tii in casa, macar inca o zi sa vezi daca mai face febra, sau ceva.

Aaa, era sa uit...copiilor vostri le mai fuge cate un ochisor???. Ca mie-mi pare ca Miruna mai are momente cand e obosita, cand se mai uita crucis, si am facut programare ptr vineri la OFTAPRO, sa-i facem un control. Pediatra zice ca nu are nimic, dar vreau sa ma conving.

Sanatate multa bebelusilor bolnaviori, mamicilor si taticilor!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau, Noki astept cu mare interes retete chinezesti pentru mine!
Maria alexia Ilinca bea Netsle (ca noi oricum eram pe Nan) si ne simtim f.bine, ca e tocmai buni ptr noi cu tendinte diareice.
In cazul vostru nu stiu ce sa zic...

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput