Colectia de toamna-iarna 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Fetelor, tocmai ma uitam pe o carte cu animale domestice de la Teora, si ce sa vad - soricelul si vrabia sunt animale domestice Misto, nu?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

da, deoarece traiesc pe langa, pe sau in casa omului si mananca diverse ce raman de la masa omului. sau nu neaparat de la masa.

noki, bafta la examen. "plimbare", ce "plimbare", am auzit "plimbare"?-vorba catelului din reclama germanos...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

alexandrina, foarte interesante chestiile despre iod. dar deficit de iod exista si la hiper si la hipo tiroidie sau numai la una dintre ele?

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

anda dexul zice asa:
"DOMÉSTIC/a, domestici, -ce, adj. 1. (Despre animale) Care traieste pe lânga casa;, fiind folosit în anumite scopuri."

Sa inteleg ca soarecele ne da blana si vrabia penele, nu?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Leea ,noi mergem maine la control ,la dr care l-a tratat pe Orlando de bronsita ,este alergolog ,deci numai cu d'astea se ocupa ,vrei sa o intreb ceva legat de Tudor ?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Stati , ca n-am terminat:
In noaptea ce ne-am intors de la spital m-a luat si pe mine cu aceleasi simptome:diaree, dimineata am varsat tot, iar la prins varsat, iar seara am kemat asistenta sa ma hidrateze si pe mine exact ca Simon!Eu innebunesc, dar totusi multumesc lui Dzeu ca am fst bolnavi pe rind.
De mine nu-mi pasa dar problema e ca tre sa fiu tare sa-i tin dieta stricta copilului!
Dordia Madutza,Anda sau cine altcineva poate sa-mi spuna:
Dupa episoadele diareice ,cam la cit timp kk a inceput sa se lege?
Simon mi-a facut ieri de 3 ori , nu apa dar ceva legat(moale)si de culoare galben verzui!Oricum , copilul este mult mai bine, se joaca,papa,dar a slabit, offfffffffff

Fetelor, sunteti un adevarat suport moral, exact ce aveam nevoie in perioada asta!Sa va dea Dumnezeu multa sanatate!

Nu va scoateti copii pe afara, virusul asta face ravagii!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by alexandrina
Maria te asteapta nopti lungi si odihnitoare. Noi am trecut prin aceleasi experiente in toamna ca sotul meu disperat ca-i stricam somnul in miezul noptii cate o ora a preferat sa ia initiativa. Eu dispaream subit din scena, sau ma ghemuiam pe la picioarele patului cu cate un colt de plapuma acoperita dar n-aveam voie sa scot un sunet.

Alexandrina, ce m-as mai bucura sa fie asa!!! Cristi e insa mult mai smecher: in prima noapte cand l-a luat tati in brate, a inceput program de proteste din toti plamanii. Nu s-a potolit pana nu l-a pus in patul mare (din brate ii sarea oricum), m-a cautat peste tot si cand a vazut ca nu-s... s-a multumit si cu bratele lui tata-sau. De asta, deocamdata sunt exilata din dormitor

Noki, bafta multa in sesiune! Buna decizia sa mai lasi din examene si pe la toamna, e mai lejer asa. Intereseaza-te numai de proful cu pricina, mai sunt unii care ii iau pe toti din toamna ca picati la primul si care incep notarea de pe la 6-7(=maximul) .
Eu nu cred ca bebelacul e de vina pentru trezirile nocturne, mai nou - in disperare de cauza - ii dau seara cereale groase de tot (4 linguri cu 180 de lapte), asta la 2 ore de la masa de branza de vaci + banane de dupa-masa tarziu... E mai mult prost obicei decat foame, din pacate...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buluci ,Orlando dupa rotavirus si-a revenit cam greu ,abia dupa o sapt de la externare a inceput sa faca kk normal ,legat si cu miros normal ,ai rabdare deci ,nu-ti face griji daca inca nu si-a revenit!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

buluci, minim o saptamana

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello hello

Am inceput de dimineata sa scriu un mesaj, insa gaza mica a dat gata bibe in fix 3 minute..si a trebuit sa fug..i-a fost foame pare-mi-se

Cuscra si Miruna tot asa face de vreo 2 sapt, ea inainte se trezea la 9.30..acum la 8-8.30 e in picioare, fresh si tipa s-o scot din sac sa inceapa sa bantuie. Cred ca ei sunt normali..noi suntem defecti ca ne culcam la 1-2, deh

CristinaH, poate aveti noroc si faceti foarma usoara a boli..si uite asa ati scapat si nevaccinati si cu imunitate pe viata!

Dau send asa ca au venit niste musafiri..revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Originally posted by corap

pai m-am uitat: semana cu pojarul. asta i-am zis si doctoritei
ea pare sigura ca nu-i pojar, mai ales ca n-are altceva - nas curgator, tuse etc, si ca nu i-au aparut pe fata.in plus, ROR-u l-a facut acum o luna jumate, cu oameni/copii bolnavi n-a intrat in contact... uh
ea (pediatra) zice ca totusi cauza febrei a fost de natura virala si ca se mai intampla reactii de-astea dupa febra puternica si prelungita. ma gandesc ca ea stie mai bine, ca pana acum n-am avut surprize cu ce ne-a zis.

pupam nurorica - sa-i treaca febra mai repejor

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Corap, simon a avut ceva de genul asta dupa febra aceea ,tot spatele rosu si se intinsese putin aproape de abdomen, dar dupa 2 ore de la scaderea febri au disparut(relativ).Acum i-au disparut de tot!
Sanatate multa si voua!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput