Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

IRLANDEZA,BAFTA MULTA,MAINE MERG LA BISERICA LA SF ANTON SA DAU ACATIST SI MA VOI RUGA PT TINE,MULT NOROS SI SARCINA USOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

irlandezo, te pup si te imbratisez si iti tin pumnii, ca mai mult nu poci sa fac.

Sper sa fie bine la eco si cu rezultatul de sange... Stiu si eu prin ce emotii treci, caci le-am avut si eu prin sapt 6. Am crezut ca mor instant. Numa' ca am putut sa ma duc la dr imediat, nu am fost nevoita sa astept, ca tine, caci as fi innebunit.

Astept sa vaz ce faci si iti tin pumnii.

Eu am greturi toata ziua, cu apogeu seara, ca se plingea cineva ca-i pe dos. Si io la fel. Astzi ma duc la dr., unde sper sa-mi spuna ca totul e ok, caci am ceva emotii. Si nu, nu exista leac . Mi-am facut si cea de ginger, parca mai ia ceva din greata, ca poti sa ragai , da' e tot acolo...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Irlaneza, iti tin pumnii sa fie totul bine!
O sa vezi ca asa va fi!

Alé, pai cred ca asta e cel mai groaznic, ca ne e atat de greata si de ragait nimic si nici de vomitat nimic.
Eu am descoperit, mai nou ca, castravetii in saramura ma mai linistesc, cel putin pentru moment.

Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Salut si eu toate gravidutele de pe acest forum...sunt noua desi va citesc cu mult interes de mai mult timp...sunt insarcinata 6 sapt UM 15.12.2006, am inceput de doua zile sa ma simt foarte rau, nu prea pot manca , astazi de 2 ori voma..cam urat..dar ce e cel mai rau este durerea de spate, parca ma arde acolo ceva si radiaza spre burta cu durere si acolo, suportabila dar sacaitoare.Nu stiu ce o fi?in rest sunt toate bune daca pot spune asa si toti suntem bucurosi de marea minune nesperata(36 ani)..as mai scrie dar ma incearca ceva stari aiurea asa ca va doresc la toate gravidutele numai zile bune, si am realizat ca multe dintre voi sunteti adevarate luptatoare ...voi aici pe forum de acum

Carmen 6 sapt.

carmen amaritei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, multumesc pt. gandurile bune, dar am inceput sa sangerez destul de tare. Si la urgenta nu mai au ce sa-mi faca. Astept ziua de maine sa vedem ce mai e inauntru, asta daca nu cumva se elimina incet-incet pana atunci.

P.S. Nu mai pun nici semnul cu pana nu vad cum stam.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

IRLANDEZAgandeste pozitiv,gandestete ca vei avea cel mai frumos si sanatos copil din lume...o sa vezi ca totul o sa fie bine.
DANIELLE poti sa bei linistita ceai de tei cu lamaie si cu miere e foarte bun pt raceala si eu am baut pt ca incepuse sa ma doara gatul...eu imi mai badijonez gatul cu albastru de metil,e dezinfectant foarte bun,daca te doare gatul.

SABINA,ZAMFIRICA nu va mai ganditi la ce spun altii,copii sunt o adevarata binecuvantare o sa vedeti ca totul se rezolva.
NANApe cand am crezut ca am scapat de greturi se pare ca au aparut din nou,de vreo 2 zile sunt numai cu capul in wc...e groaznic,nu mai stiu ce sa mananc sa nu-mi fie rau...daca mananc mie rau,daca nu mananc mie rau.

TEODORANstai linistita in pat si incearca sa nu te mai stresezi.

Fetelor eu sunt tare fericita pt aceasta sarcina,o astept cam de mult si pt asta am spus tuturor atat familiei cat si prietenilor.

va pup pe toate
LAVINIA9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Iti tin pumnii irlandeza. Sa speram ca e doar de o sperietura si ca totul va fi bine. Dumnezeu sa iti ajute.

MEDA 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Irlandeza stai linistita, nu cumva in perioada asta trebuia sa-ti vina ciclu, se mai intampla sa fie un ciclu fALs, prin asta am trecut si eu si am avut sangerari nu gluma. Daca ai utrrogestan incearca sa iei 2 la 8 ore si gravibinon injectabil, 1 fiola /saptamana. Nu stiu daca acolo ai medic acre sa-ti dea tratament, aici la noi in romania cam asta e tratamentul standard.

Stie cineva, ce este cu despinderea asta usoara de sac???

8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

LaviniaN, m-ai descurajat de tot.
Eu sper de la o saptamana la alta sa scap de aceasta stare permanenta de rau.
Cum scrie cate o burtica, ca au mai lasat-o gretzurile, cum dau fuga imediat la semnatura sa vad cate saptamani are si daca e mai mare decat mine mai trag si eu sperante. Ufff.
Acum cand ai scris si tu ca te-a luat cu voma, e clara treaba, probabil si pe mine ma asteapta la fel. Pana acum nu am vomat decat o singura data. De atunci am starea asta de lesin permanenta si de greatza, dar nu vomit nimic.

Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

gravidutelor!!!
Irlandeza, sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine.

Danielle, si eu am fost racita in sapatamana a 5 a, si am baut multe ceaiuri cu lamaie si miere, limonade, sirop din muguri de pin. Intrucat am facut si temperatura dar nu am vrut sa iau antibiotice am luat Oscilococcinum timp de 3 zile si m-am vindecat usor, usor.

Mandarinutza 8+

Mergi la inceput