Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
Danielle, bea ceai de tei sau de musetel pt gat, plus lapte cald cu miere, si asta face f bine.
Teo, stai linistita in pat.Nu stiu exact ce inseamna desprinderea de sac, dar daca se rezolva cu stat in pat, asa sa faci!

Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
danielle02 spune:
sabina,
am citit undeva ca ceaiul de tei nu e indicat in sarcina.parca,tot aici pe site.mai bine beau lapte caldutz cu miere.mie cam frica si cu raceala asta a mea,dar ma rog Lui Dumnezeu sa fie totul bine.
danielle
5+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
Happiness_4_us spune:
Salutare si de la mine, burtici si bun venit noilor gravidute.
Am cam lipsit, recunosc, dar asta din cauza raului permanent pe care il am. In continuare pierd in greutate si de mancat nu maninc decat f putin si fortzata. E groaznic.
Danielle, vezi ca pe pagina Acasa a forumului, la Sarcina, sunt trecute plantele medicinale safe in sarcina, printre care si ceaiul de tei, musetel si menta, asa cum ti-a recomandat si Sabina.
Eu am baut ceai de tei cand aveam migrenele acelea cumplite din saptamana 5 si m-a mai calmat. Asa ca da-i bataie si insanatosire grabnica!
Nana,
7+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Pinacolada spune:
Irlandeza iti tin pumnii!!!!
Multi pupici si ganduri bune!
Fetelor
totusi pentru greturile astea sinistre nu exista nici un remediu????????
Ar trebuie sa fie ceva...........
Numai bine la toata la mamici si la burtici!
Pinacolada
printze spune:
Danielle, si eu stiu ca poti sa bei linistita ceai de tei cu lamaie. Eu la prima sarcina am racit rau si am reusit sa trec cu bine peste cu ceai cu lamaie multa pe care-l beam non-stop. Incearca si Oscillococcinum, da rezultate rapide.
Irlandeza iti doresc tot binele din lume si lupta pentru samburelul mic din burtica!
Nana imi pare rau sa aud ca te simti atat de rau.
si incearca sa mananci totusi cat de putin, pentru bebe mic.
Sanatate multa!
printze
5+
bumbita spune:
irlandeza multe ganduri bune si pupici multi 

iti transmit si eu... fi optimista! o sa vezi ca e totul ok...dr tau iti va aplica tratamentul corect si se va rezolva cu sangerarile, cine stie care o fi cauza? ai aflat rezultatele? tine-ne la curent! in rest, odihneste-te cat de mult poti.
NIMIC NU E MAI IMPORTANT CA SAMBURELUL!
poze si filmulete sebi
bumbita
6 + si mami de sebastian(03.01.2006)
irinabobe spune:
irlandeza iti tin pumnii sa fie totul bine. hai ca ne rugam pt tine si samburelul tau odihneste-te si incearca sa fii linistita.
7+
nature spune:
Irlandeza, e adevarat ca in carti scrie ca valoarea hcg-ului tre' sa se dubleze la 2 zile, dar sa stii ca in biologie totul e relativ. Si eu m-am speriat , am avut valori de 35.000 si apoi de 55.000, la interval de 2 zile( nici vorba deci de dublarea valorii), si am innebunit, am zis ca gata, e clar, e o sarcina cu probleme, am citit pe net de sarcinile monoide si eram convinsa ca nu e OK, apoi am fost la dr si mi-a spus sa stau linistita, am facut eco si totul ( pana acum ) e OK. Stai cuminte in pat si o sa fie OK.
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
danielle02 spune:
printze,nana,
chiar acu mi-am facut un ceai de musetel sa beau.ma duc mai tarziu sa imi cumpar si de tei si menta.
cred ca am citit eu gresit cand am vazut ca ceaiurile astea nu sunt bune in sarcina ![]()
danielle
5+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
slippers76 spune:
Irlandeza, capul sus! Ca in orice problema, psihicul face jumatate din treaba. Fii optimista. Crede-ma, daca te necajesti si te gandesti la ce e mai rau, iti faci rau inzecit. Totul e bine pana se dovedeste contrariul! Tu trebuie sa fii prima care gandeste asa, in ceea ce te priveste. Stiu ca e greu, aproape imposibil, dar e cel mai bun lucru pe care il poti face la momentul asta.
Iti tin pumnii ca totul sa fie bine.
Ana
7+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica