Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Zamfirica

Adimercedez, multumim pt. informatii si pt. link. Se pare ca nu eram suficient de informate. Am cautat si eu pe net si am gasit asta:
http://www.pcfarm.ro/produs/457/Bio-marin-plus
Ce zici, asta pare ok din ce stii tu? Ca are continutul prezentat in prospect si nu pare sa contina ulei din ficat de cod. Asa suna bine taote efectele pe care ei le prezinta, mai ales ca Oti a mea a fost mititica la nastere (2.600 kg) si mi-as dori un bebelus ceva mai maricel de data asta macar.
Oricum eu am vrut sa-ti multumesc de prima data cand ai postat lamuririle dar m-am luat cu discutia despre mame si... scuze!

Zamfi, mamica Otiliei
in asteptarea lui number 2

Zamfirica, nu iti fa griji, ca asa o dam mereu, din una in alta . M-am uitat la linkul dat de tine. Pare ok, lista de ingrediente e ok. Eventual www.pcfarm.ro/index.php?do=contact" target="_blank">contacteaza-i pe ei direct si intreaba-i exact, ca sa fii linistita. O capsula pe zi eu zic ca e ok, daca vrei sa iei. Dozele recomandate sunt 2-3g/zi. Capsulele pe care le iau eu au 1g, iar ceea ce mi-ai aratat tu are 500mg. Deci e superok si doza nu e prea mare.

O intrebare: nu iei anticoagulante si nu ai probleme cu coagularea, nu??? Pt ca in acest caz se iau doar sub supravegherea medicului. Dar din cate ai zis pana acum, nu cred ca e cazul tau.

Eu am vazut anul trexut un documentar la noi la TV despre uleiul de peste. Dupa ce l-am vazut am inceput s aiau si efectele s-au vazut la mai putin de 1 luna. Eu sper sa imi foloseasca in continuare. Desi mai pap peste cand si cand, nu mananc atat cat as vrea si cat cred ca ar trebui...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

A, si in ziua cand am implinit4 sapt. HCG-ul era 250. A fost bine? Doctorul a zis ca ar trebui ca aceasta valoare sa se dubleze la fiecare 48 ore , intr-o sarcina normala.

5+

Noi 2 singurei

Irlandeza, iti tin pumnii sa fie totul bine. E important acum sa gandesti pozitiv si sa ai grija de bebe pe calea gandurilor si prin papic sanatos. Atat putem face noi din afara.

Valorile tale sunt normale pt sapt a-4a, cand, de fapt, fatul are 2 sapt. Tu ti-ai mai repetat analizele de hCG ca sa poti compara valorile ulterioare cu cele initiale?

Cum au zis si fetele, ia utrogestan si stai linistita.

Suntem alaturi de tine.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Fetelor, am fost la eco, bb este foarte bine, ii batea inimioara de zor. Are 20mm. Cica e foarte bien dezvoltat pentru varsta lui. Problema este alta......este o portiune din sac dezlipita de uter, de aia am sangerarile, mi-a spus repaus la pat complet si sa ma duc peste inca 2 saptamani. Tratamentul ramane in continuare Utrogestan si Gravibinon si la orice mica durere sa iau no-spa.

Ce spuneti? ce inseaman chestia asta cu despinderea intr-o parte?

Irlandezaai grija de tine. fa-ti hcg-ul o data la 2 zile sa vezi cum evolueaza. Nu vreau sa te sperii, dar la un ecograf bun la 5 saptamani trebuie sa se vada ceva. Nu e de joaca, daca nu se vede nimic. Asa am patit si eu acum 2 ani, si era extrauterina. Ai mare grija.Du-te la doctor.

8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici_27 spune:

Zamfirica si Florinini, va pe amandoua si va multumesc ca m-ati lamurit si pe mine.
Zamfi sa stii ca si eu te inteleg, dar incearca sa nu te mai gandesti la reactiile mamei tale, stiu ca e greu, dar sunt convinsa ca tu esti si vei fi si pt. al doilea bebic o mama extraordinara iar mamei tale ii va parea rau la un moment dat......
te pupicesc si capul sus!
Irlandeza sa stii ca ma gandesc si eu la tine si la bebicul tau si sper din tot sufletul sa fiti bine amandoi. Din pacate sfaturi nu am ce sa-ti dau, pt. ca eu sunt paralele cu tot ceea ce inseamna sarcina.
Iar pe restul, laurici le pupa pe burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Adimercedes, multumesc, esti o scumpa! Nu, nu am probleme cu coagularea desi am fost suspectata la un moment dat din cauza unor IR-uri marite si a greutatii mici pe care a avut-o Oti la nastere.
Teodora, bravo, ma bucur din suflet ca e bine bb.
Laurici, iti multumesc si tie!

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am sunat acum la spital, inca nu au rezultatul testului de sange de aseara, doar maine dimineata cand am si programare la eco.

5+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

buna fetelor cucuietelor,si viitoare mamici,sunt si eu noua pe aici,sunt 4+,si pe 14 merg la dr tutunaru.ce imi puteti spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

irlandeza si de la mine un pe burtik si sper din inima sa fie totul ok.
teodoran ma bucur ca ai vazut bb voinic la eco.
Si la toate burticile o saptamana linistita!!

6+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

irlandeza, si eu ma rog ptr tine sa fie bebe bine.
teodoran, ce ma bucur ca ai vazut bebe si e ok. abia astept sa vad si eu sufletelul meu.

fetele,nici eu nu am anuntzat tot familionul de samburelul meu.dar pe mami,am anuntat-o prima.cand i-am zis ca am un test pozitiv,a mutit la telefon si nu a putut vb ptr cateva secunde.am zis: am pus-o!!!! dar saraca a inceput sa planga de fericire,de asta nu putea vb.
stie cum e sa ai copii,mai ales ca ea nu putea sa tina o sarcina normal,decat prin tratamente,injectii si spitale.asa am ajuns noi pe lume(eu si surioara mea)

fetele,eu m-am racit putin si nu stiu ce pot sa iau ptr asta.ceaiuri...mii cam frica,medicamente,la fel
am baut miere cu zeama de lamaie si apa caldutza.
credetzi ca e bun?

nici eu nu am inca simtome,doar am usoare gretzuri cate o data si nu pot manca decat fructe,legume si supe.nu pot sa vad carne in fata ochilor nu ma mai doare in spate si burtik acuma.mi-au mai trecut,dar mai am usoare crampe cate o data,bebe isi face simtita prezentza ,nici sa dorm nu prea pot asa,dupa masa mai dorm cate 2 ore...

toate buricoasele

danielle 5+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Pupici tuturor burticilor si mii de multumiri pentru urarile voastre. Cam cu intarziere dar in ultimul timp nu prea mai am acces la net.
Noi am folosit acest prijej (ziua mea) pentru a ne anunta si familia. Au fost incantati.

In rest totul e ok. Ma simt super, cel putin deocamdata, am greturi usoare, sanii sunt putin sensibili, in rest nimic. Pot spune chiar ca in ultimul timp sunt foarte activa.
Nu am fost inca la medic, am asteptat sa fac 6 saptamani, asa ca in zilele urmatoare o sa merg la primul consult si ecograf. Dilema mea cea mai mare este ca nu stiu ce medic sa aleg, la noi oferta fiind destul de restransa.

Numai bine va doresc!

printze 5+

Mergi la inceput