Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Se pare ca de ce mi-a fost frica n-am scapat. Aseara am fost la urgenta, cu pete maro si dureri de burata. Doctorul n-a vazut sacul , si mi-a facut test de sange, astept rezultatul. Dar azi noapte maroul s-a transformat in roz, si durerile sun putin mai maricele( de suportat totusi). Am luat no-spa si utrogestan de aseara , dar s-ar putea sa nu ma ajute prea mult. Azi trebuie sa sun pt. o programare la eco ( mai performant ca cel din urgenta)si maine sau poimane vom vedea mai exact care0i treaba, asta daca nu incep sa sangerez tare din nou ( la fel ca anul trecut cand am pierdut sarcina).

Meda , sper ca macar tu esti OK.

5+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

OOOh, Irlandeza, ma rog pt tine sa fie totul bine!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

A, si in ziua cand am implinit4 sapt. HCG-ul era 250. A fost bine? Doctorul a zis ca ar trebui ca aceasta valoare sa se dubleze la fiecare 48 ore , intr-o sarcina normala.

5+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Irlandeza, ma rog si eu pt. bebelusul tau. Sa fie bine si sa reziste acolo, in burtica la mami. Stai intinsa in patut si managaie-l, gandeste-te la lucruri frumoase (pe cat posibil in situatia data), asculta muzica clasica, eventual Mozart, care din cate stiu eu le place bebelusilor si ii linisteste.
Adimercedez, multumim pt. informatii si pt. link. Se pare ca nu eram suficient de informate. Am cautat si eu pe net si am gasit asta:
http://www.pcfarm.ro/produs/457/Bio-marin-plus
Ce zici, asta pare ok din ce stii tu? Ca are continutul prezentat in prospect si nu pare sa contina ulei din ficat de cod. Asa suna bine taote efectele pe care ei le prezinta, mai ales ca Oti a mea a fost mititica la nastere (2.600 kg) si mi-as dori un bebelus ceva mai maricel de data asta macar.
Oricum eu am vrut sa-ti multumesc de prima data cand ai postat lamuririle dar m-am luat cu discutia despre mame si... scuze!

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Stiti cumva care sunt valorile normale ale HCG in sapt. 5 de sarcian ?

5+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Am gasit. In sapt. 4 , beta-HCG este intre 3-426 mIU/ml
In sapt. 5 , intre 19-7340 mIU/ml
Asa ca astept rezultatul.

5+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Saptamana 5-6 de sarcina beta hcg:75-2600
Valoarea ta este buna,iti tinem pumnii sa iti creasca valoarea noua.
Stiu prin ce treci ,asa am patit eu acum 3 luni dar iti urez tot binele din lume si bebe ok.Te sarut.

Mergi la inceput

Lilirus, , problema ar fi ca am mai pierdut anul trecut o sarcina, exacat pe vremea asta , dar la 6 sapt.

5+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Irlandeza ma rog si eu pt tine si bebelusul tau. Incearca sa stai in pat si ia tratamentul poti sa iei pana la 6 utrogestane pe zi.Myral8+

Mergi la inceput