Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

irlandeza sper din tot sufletul ca tu si sa fiti bine,nu iti pierde speranta si nu uita ca samburelul are nevoie de tine.Daca tu nu continui sa speri,atunci nimeni nu o va putea face in locul tau.Deci te rog frumos,nu renunta!
Marunzika tu cum te mai simti,ai mai fost la vreun control?
Fetelor pe mine a inceput sa ma doara usor spatele,azi dimineata m-am trezit cu dureri si m-am speriat,nu sunt puternice dar e normal? Voi ce parere aveti? Mai are careva dintre voi dureri de spate?

Cristina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Teodora, eu am mai citit/auzit de cazuri cu sacul partial dezlipit, desprins chiar si cu placenta usor decolata si cu sangerari si toate s-au rezolvat prin repaos la pat. Eu am o prietena care chiar nu s-a miscat din pat in primele luni, mergea doar la baie, in rest acolo manca, etc. si a fost totul bine, are acum un baietel frumos si sanatos de 4 ani.

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

cristina85ss multumim de intrebare, noi ne simtim binisor, mai o greata, mai o repriza de vomitat, lipsa de pofta de mancare - paraca nimic nu ma atrage in mod deosebit. Pe buburux -am vazut la eco la 6 saptamani fix (24.01) si masura 5mm si ii batea inimioara. Tu ai fost la control, l-ai vazut la eco? De dureri de spate se mai plangeau si alte fete, un sa va treaca toate durerile.
Bun venit noilor burticoase!
irlandeza tin pumnii sa fie totul bine!
laviniaN si noi ne-am chinuit 3,5 ani pt bb si acum cand am aflat ca minunea s-a produs, am sunat toata familia si toti prietenii. Si toti au fost foarte emotionati si fericiti la auzirea vestii.
Sa auzim numai de bine!

6+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Irlandeza, ne rugam pentru voi. Va fi bine, trebuie sa fie, Doamne ajuta! Stai numai in patut, ia ce au spus fetele si no-spa ca sa fie uterul relaxat.
Cristina, Danielle parca scria de dureri de spate. Atata timp cat nu ai contractii, nu sangerezi stai linistita ca e totul ok, n-ai de ce sa-ti faci griji. Astea sunt modificari normale la un inceput de sarcina.

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna si de la mine. Am fost la eco, totul este bine, BB are putin peste 2.5 cm, 9 saptamani si 2 zile, are capsor, inimioara cu 165 batai/minut, muguri de brate. Ma bucur ca e bine si promit ca de acum incolo incetez cu ipohondria si gandurile negre.

Sunt racita rau si azi am stat pana la urma acasa. Sper sa nu se agraveze.
Nu am reusit sa citesc toate mesajele voastre, o iau acum din urma.

Am citit mesajele de la Sabina si Zamfi, si va doresc sa fiti mamici puternice si sa nu va lasati influentate bucuria de a avea un bb de opinia nimanui, nici chiar daca e vorba de opinia mamei voastre. Este minunat ca aduceti pe lume un sufletel, e cea mai mare realizare comparativ cu toate casele, banii si carierele din lume.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Irlandeza, stai linistita, tin pumnii stransi sa fie totul ok si ma rog pentru tine si BB.

Teodora, bine ca ai vazut BB si ca te-ai mai linistit. Cat despre sac, linistita sa ramai si totul va fi ok. Am mai auzit cazuri si sarcina a fost fara probleme pana la urma.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mandarinutza, nu am de unde lua Osciloccinum de aici.nici macar nu stiu cum se cheama in engleza.dar ma tratez bine cu ceaiuri si lamaie.ma rog Lui Dumnezeu sa fie totul bine.
cristina,si eu am dureri de spate.m-au mai lasat acuma.stii ce am facut? m-am odihnit cat am putut,nu m-am ridicat din pat nici cum.am mancat sanatos si au trecut.ma mai deranjeaza putin dar trece.
irlandeza, tin pumnii sa fie totul bine la tine in burtik. offfff iubita

toate burticoasele

danielle 5+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns,eu m-am speriat putin dar noroc ca va am pe voi si ma ajutati enorm cu sfaturi. Marunzika eu am hotarat sa ma duc la ecografie abia luna asta,atunci cand dupa calculul meu voi avea doua luni,nu inainte. Stiu ca poate pare putin incostient ( lucrul pe cara il spune soacra-mea dar este hotararea mea) Vreau ca atunci cand imi fac prima vizita la ginecolog sa-mi vad si puiutul si sunt sigura ca la 2 luni se vede bine! Oricum am auzit prea multe povesti triste legate de ecografiile facut prea devreme si poate m-au influentat intr-un fel.Te pup si sa ai grija de voi amandoi

Cristina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

NANA am inteles ca raul poate dura pana misca copilul,asa ca mai avem de asteptat...incearca sa te mai relaxezi si nu te mai gandi atata la greata...mie cand imi este foarte rau dau afara si ma mai linistesc.
AMAR,bine ai venit printre noi si iti doresc o sarcina usoara.

LAVINIA9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

fetelor, am dat o tura si pe la celelalte colege, din alte perioade, si am observat ca ne asteapta o perioada grea cu multe necunoscute. Ftele de la iul-august, vorbesc de masuratori de la eco....limbi straine...ehe ....o sa le invatam si noi.

8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput