Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc mult fetelor pt raspunsuri. dupa ce am plecat de acolo ma intrebam daca pune ceva sau nu ca atunci pe loc nu am fost atenta eram ocupata cu dezbracatu/imbracatu si dupa ce am iesit din cabinet am inceput sa imi pun intrebari. eu eram pregatita pt eco normala nu pt transvaginala m-a luat prin surprindere.
patrice chiar m-as bucura sa fim colege de camera. eu m-am uitat la DPN fetelor care sunt la municipal poate, poate vom fi colege de suferinta.
carmina si irlandeza ce faceti mai dati-ne vesti sau e cam devreme. hai ca va facem galerie sa fie totul bine.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Buna burtici!Sunt si eu o graviduta ingrijorata de puiul ei,pt.ca incercam de ceva ani sa avem un bebe si acum 3 luni pt.prima data in viata insarcinata am pierdut bebeul la 7-8 saptamani.Sunt ingrijorata pentru ca astazi nu m-am mai trezit cu starea de greata prezenta in celelalte zile si am avut o durere usoara de spate .Daca as fi fost la Bucuresti as fi fugit sa-mi fac beta hcg,dar cum nu sunt in tara pana pe 11 februarie nu imi ramane decat sa astept.Problema mea este una delicata,sunt diagnosticata cu uter didelf,adica uter dublu.Stiti vreo graviduta care a dus sarcina cat mai aproape de termen?Sunt tare ingrijorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Zamfirica si Myral va multumesc din suflet pentru informatii! Orice este bine venit in aceste momente!Ce bine ar fi sa fie asa cum spuneti! Zamfi,dau orice sa ai dreptate,nu numai o bere fara alcool! Imi doresc acest copil din tot sufletul,ca si voi toate de altfel!
irlandeza iti tin pumnii sa fie totul bine!Doamne ajuta! Asteptam vesti!
Va pe toate!

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Danielle, eu am luat oscilococcinum pt ca aveam febra si m-am gandit ca trebuie sa iau ceva. La fel cum scria si Irina C, este un medicament homeopat si este produs de Boiron, nu are contrindicatii in sarcina.

Carmina sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul in regula, incerca sa eviti eforturile sa te odihnesti.

manadrinutza8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

irlandeza te asteptam cu vesti din cele mai bune.
carmina incearca sa te menajezi, stai linistita in patut si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
De vergeturi ma tem si eu, caci si eu am plecat de la 46kg si deja am luat mai bine de 3kg pana acum, asa ca de cca 2 saptamani ma dau dimineata si seara cu ulei special pt gravidute (contra vergeturilor), dar miroase ciudat si ma cam impinge la . O sa caut altul care sa aiba un miros acceptabil.
Sa auzim numai de bine!

6+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu de azi-dimineata stranut non-stop.Sper sa nu racesc prea rau.Ma uitam la ceaiul se sunatoare ca este cu risc...si eu am baut in disperare.
Am citit pe aici pe undeva ca este bine sa dormin pe partea stanga..nu stiu de ce. Asa ca azi-nopate m-am chinuit sa stau pe partea stanga, dar mie imi placee mai mult sa dorm pe burta si stiu ca nu este bine.
Deci, stie cineve, mai exact, cum este indicat sa dormim?

8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Teodora cred ca deocamdata este prea mica sarcina ca sa nu putem dormi pe burta (si eu tot asa dorm ), cand e bebicu mai mare intradevar se doarme pe partea stanga. Eu ma gandeam (probabil ca e stupid) ca la sarcina mai mica sa dorm pe partea care s-a fixat bebele ca sa se fixeze mai bine, dar am uitat s-o intreb pe doctora unde e fixat in uter.Lilirusu nu cred ca e motiv de ingrijorare ca nu ai avut greata o zi, si pe mine m-a lasat vreo 2 zile si apoi a revenit in forta. despre problema ta cu uterul nu stiu nimic (sa intrebi mai multe doctorul).Myral8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teodora, asta cu dormitul pe stanga cred ca e mai mult cand e burtica mare, stai calma.

eu am fost cu greata toata noaptea, deh, daca factratament contra streptococului nu pot sa aplic remediul minune
cat despre eco, mie nu-mi-a recomandat sa fac , sa stiti.Si l-am intrebat de vreo 5 ori dacatrebuie sau nu.o sa fac pe 21 febr, la 12 saptamani.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele mele dragi.
Am si eu o nelemurire.
Sunt in z24 cu o temp de 37.3 si de doua zile am o durere surda de burta,imi simt burta grea si cum eu am inceput deja sa imi caut simptome va intreb pe voi daca ati patit asa ceva.
Am avut sambata si duminica niste secretii alb-galbui....
Multumesc ptr raspunsuri

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mie dr mi-a recomandat eco morfo la 23 de sapt de aia de la 14 sapt nu a zis nimic. o fii ok sau sa ma duc sa o fac chiar daca nu mi-a recomandat?

7+

Mergi la inceput