Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Happiness_4_us spune:
Salutare, burtici.
Vin si eu la apel, tot cu gretzurile mele nesuferite si insuportabile care nu-mi dau pace absolut deloc.
Tot citesc si caut remedii dar ele sunt pe moment dupa care dispar.
Asa ca, ma resemnez si astept sa treaca perioada asta nasoala.
Pupici.
Mirelush, dupa rezultatul analizei totul este bine. Nu te mai alarma ca-i faci rau lui bebe. O sa vezi ca el e bine merci si tu te ingrijorezi degeaba.
Nana,
7+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
irinabobe spune:
pai nana cred ca asta e si ideea tot cautand remedii si citind trece timpul , ajungi la 12 sapt si scapi de ele. nu e si asta un remediu?![]()
anca hai ca te asteptam printre noi mai ai putina rabdare si fa un test ca sa fii sigura ca stii tu cat de inselatoare pot fi simptomele si ce poate face psihicul mai ales cand iti doresti un bebe. nu te supara dar mai bine incearca sa nu iti faci iluzii ca sa nu fii dezamagita iar. iti tin pumnii sa vii la noi cat mai curand.
7+
mami25_7 spune:
ilirusu,as vrea sa iti spun ca si eu sufar de uter didelf,sun insarcinata acum in 5 saptamani,am pierdut o sarcina in august la 12,saptamani.sanse sunt dar pe incercate.stii cazul englezoaicei care a nascut tripleti cu aceasta malformatie,bafta si sa ne vedem cu bb
ramona
5+
myral spune:
Anca eu am simtit in ziua 9 dupa ovulatie niste intepaturi mai puternice in uter dar au durat putin cateva minute iar in ziua 11 dupa ovulatie mi-am facut test care a iesit slab pozitiv.Nana nici eu n-am gasit remediu pt greata beau putin sirop de ghimbir ma linisteste pe moment in schimb seara nici de el nu pot sa ma ating.Myral
8+
ancadragoman spune:
Va multumesc fetelor ptr raspunsuri.
Irina stiu prea bine ca ai dreptate ,dar ....
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Luna1 spune:
Fetelor stiti ceva de Irlandeza?
Numai cu gandul la ea stau...
Va pup si sanatate multa, of, of!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
irinabobe spune:
si eu ma tot uit poate poate aflam vreo veste de la ea dar nimic inca. nici pe la alte subiecte. ii tin pumnii in continuare sa vina cu vesti bune.
7+
Roxana_G spune:
Irlandeza, cum te mai simti, ce se intampla? Suntem toate ingrijorate.
Teodora, eu zic sa profiti sa dormi acum cum iti place, ca pe stanga o sa te saturi sa dorm. Ce fericita am fost dupa ce am nascut sa pot dormi iar pe burta. Nu mai suportam pe stanga.
Carmina, cum esti azi? Totul ok? Nu stiam ca piticul tau e asa mic, insa inseamna ca nu stati asa rau cu misunarea, ia sa vezi caprita mea de 3 ani. Mai lasa-l in tarc, in patut. Pe jos, cu jucarii. La mine mergea cu fie-mea. Mie imi zicea lumea vorba aia cu "copii mici griji mici, copii mari griji mari" si credeam ca nu stiu ce spun, dar acum le dau dreptate.
Sabina, cred ca Ale are dreptate si tine de materialul clientului. Eu am fost imensa la prima sarcina, aveam o burta enorma si nu am o dungulita pe ea. In schimb pe sani am ditamai santurile, care au fost aproape un an vinete. Brrrrr! Am folosit o crema cu ulei de masline de la Avon pe burtica si ceva special pentru mamici de la Chicco cred.
Ale, nu cred ca sunt sparte, insa asa am vene albastre si pe picioare si nu si-au mai revenit nici cand am slabit. In plus una din ele arata spre vinetiul ala de vanataie. Multumesc de sfatul cu galbenelele, nu ma gandisem. 
Irina C, si eu mananc la greu, cred ca ma pasc ceva kile bune. Si greturi tot am, insa nu ma impiedica.
Irina, eu am vazut inimioara in sensul ca pulsa ceva mic pe ecran pe embrion, insa nu a reusit sa faca sa se auda. Cu fie-mea la 7 saptamani am si auzit-o. Eco stiam ca trebuie la 12-14 saptamani si la 20 saptamani. Eu trebuie sa fac oricum la 12 saptamani pentru triplul test.
Lilirusu, nu incepe ca mine, si eu ma simt ok uneori si incep sa ma panichez. E de bine daca te simti mai bine. Mie din pacate mi-au revenit greturile, apoi iar au aparut, si asa mai departe, dar BB e ok, de abia ieri ce l-am vazut.
O zi buna va doresc. A mea e nebuna, noroc ca nu imi e prea rau. Nici sa mananc nu am reusit de dimineata de atata treaba. Nici la baie nu am ajuns. Dar sunt racita. Asta e, sper sa fiu mai bine.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
alinkav spune:
Buna fetelor!
Carmina, Irlandeza si Mirela, va doresc din tot sufletul sa fie totul bine, sunt foarte ingrijorata ptr voi, dar sunt si foarte optimista ca totul va fi bine!

Referitor la vergeturi, hihi, la mine toata burta, dupa prima sarcina, e plina de vergeturi, burta mea arata ca la o baba batrana!Dar asta este, asa a fost sa fie, nici o crema nu m-a ajutat, asa e pielea mea....Acum sincer nu ma mai ingrijorez ca nu am de ce, ca si asa treaba e facuta!![]()
Am racit si eu, ce ma enervez, primul a fost sotul, iar acum si eu si Alex suntem raciti.Iarasi ceaiuri la greu, si cam atat!
Alina
9+ si Alex
lilirusu spune:
Multumesc de raspuns mami25.Tie ce ti-a spus dr.tau despre aceasta malformatie,ce riscuri sunt,ce sanse avem sa ducem sarcina la termen?Dr.mea ca sa nu ma sperie nu prea vrea sa-mi povesteasca nimic,imi spune ca daca se prinde ok,cu un pic de la mine,un pic de la ea si cel mai mult de la Dumnezeu o sa fie bine.Nu stiu ce sa mai cred.tie ce tratament ti-a dat?