Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Zamfirica spune:
Irina, eu pe Otilia tot la Municipal am nascut-o cu Dr. Radoi, la care voi merge si acum, mai mult ca sigur. Am auzit prin spital de Dr. Vasiliu. De bine
.
in asteptarea lui number 2
myral spune:
Buna dimineata!Mirela (Blueeyes) eu zic sa stai linistita si sa gandesti pozitiv. Si eu am tras o sperietura cand am fost prima data la eco (transvaginala) pentru ca se vedea sacul, era destul de mare dar fara embrion. Pot sa-ti zic ca 2 zile nu am fost om. Peste 2 zile nu am mai suportat si am fost la un medic nu ginecolog care mi-a facut eco abdominala si culmea nu se vedea numai embrionul ci si inimioara cum pulsa. Asa ca nu inteleg cum de nu a vazut ginecoloaga ca nu cred ca a crescut in 2 zile. Peste o sapt am fost din nou la ea si binenteles ca l-a vazut era chiar mai maricel ca varsta.Asa ca te rog sa speri si repeta eco ca cine stie cum era asezat si nu a putut doctorul sa vada bine.Myral
8+
myral spune:
Irlandeza si Carmina stati linistite in pat si luati tratament de sustinere. Va asteptam cu vesti bune.Myral
8+
Pinacolada spune:
adimercedes multumesc mult de tot!
da, o sa ma programez pentru analize saptamana asta...
Irlandeza unde esti? da-ne vesti stam cu sufletul la gura!!!
Pentru mamici si burtici multi pupici!
+7 si mama de luca 1 an si 3 luni
Pinacolada
irinabobe spune:
zamfi si eu am citit pe aici de bine despre ea, si imi place ca este destul de blanda nu e repezita. fetelor va pun si eu o intrebare poate tampita dar asta e. cele care ati facut eco transvaginala, pe aparatul ala medicul a pus ceva un prezervativ sau ceva? eu nu am vazut nimic pe el , nici nu am fost foarte atenta, dar ma gandesc adica il foloseste asa cum e la toata lumea sa dezinfecteaza cu ceva sau cum? 
7+
nature spune:
Irina, intotdeauna se pune un prezervativ pe chestia aia de la eco transvaginala.Ma bucur ca ti-ai gasit un medic.Deci tot la Municipal esti.Cine stie, poate vom fi colege de camera 
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
Zamfirica spune:
Cristina85, eu nu te consider inconstienta pt. ca nu faci eco pana in luna a-2a. Eu la prima sarcina am facut prima ecografie dupa 12 saptamani tot de frica sa nu-mi spuna cine stie cine ca e sarcina oprita in evolutie sau vreo alta aberatie si sa ma ingrijorez degeaba (uite cum a patit de exemplu acum Mirela, care sta cu inima stransa din cauza ca nu a auzit inca bataile inimii, sau alte fete). Atata timp cat m-am simtit bine, n-am avut dureri si nici sangerari nu am vrut sa fac ecografii in primul trimestru de sarcina. Si mie multi mi-au spus atunci ca sunt nebuna, dar uite ca am avut un feeling corect si ca totul a fost bine cu bebelusha mea, iar cand am vazut-o prima data am aflat si sexul si a fost o experienta uimitoare din toate punctele de vedere, pe care sincer cred ca o voi repeta si acum. Nu ma grabesc sa fac inca nici o ecografie.
mirella76 spune:
Buna dimineata burtici!...
Noi, mami si bebe, mai mult mami, ne simtim tot rau....Abia asteptam sa treaca perioada asta naspa...
Irinabobe se pune prezervativ, caci altfel iti dai seama ce ar fi, chiar cand am fost ultima oara la dr. sotul meu nu intelegea ce face dr. cu atatea prezervative
( vazuse o cutie plina)

mirella
9+
Zamfirica spune:
Irina, eu chiar n-am facut nici o transvaginala pana acum
, insa mi se pare firesc sa se puna prezervativ pe ecograf. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.
Zamfirica spune:
Irlandeza, Carmina, sanatate multa! Intrati va rog cu vesti bune!!!