LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Cat draga, multa sanatate la micuta..numai ce ai scapat..si iar sunt probleme, nu tare e bine..sanatate tare multa ii doresc la frumusica dulce!!!!!! mare de tot
Andreeadraga, am dat copy paste la sotul..da..tu ai yahoo msg? al meu Id e cbiuta ..tareeeeeeeeee faine bancurile..:)) scumpica posesoare de genutze alunecoase :)

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andreea, uite i-am zis si lui Catalin si mi-a raspuns : "sa sune la HP romania sau la System Plus e o firma a unei tipe Maican care ofereau suprt HP, poate sa caute una compatibila din aceasi serie nx7xxx ". O sa-i intrebe si pe colegi.

Revin cu mesaj.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Tocmai scrisesem un mesaj lung si nu stiu ce am facut ca am inchis firefoxul. Incerc sa scriu din nou, sper sa ma lase Teodora, inca doarme.

Teo are primul semn de buna purtare afara (ca in casa l-a facut pe primul si singurul deocamdata , lovindu-se cu arcada de tablia patului nostru). A cazut pe burtica in nisip,in parc. Are 2 semne mici (abia se vad) pe nasuc, dar s-a cam speriat. Mai rau e ca a avut nisip si pe buze..., am sters-o cu un servetel umed antiseptic, dar spirt nu am avut la mine (va trebui sa-mi iau de acum incolo). Insa dupa ce a plans putin, tot acolo vroia sa mearga. In carucior nu mai vrea sa stea, vrea numai sa mearga pe jos, de manuta, si ma duce unde ii pofteste inimioara. Sa nu care cumva sa indraznesc sa ii sugerez eu directia ca protesteaza de ma stie tot parcul. Vrea numai printre copii , mai mari decat ea, normal, trebuie sa ne dam in leagan si tobogan neaparat in fiecare zi...Papa bine, avea la 10 luni 10,2 kg, in ultima luna a luat in greutate doar 200 grame (nici nu ma mir, la cat e de zvapaiata). Laptic praf inca nu bea, de bibe nu se atinge, accepta lapte praf doar in cereale seara, cam 160-180 ml, in rest bea apa cu canita si rar cateva guri de lapte tot din canita. Insa mananca iaurt, branzica de vaci, unt, smantana in mancarica si cascaval gol. Astept sa faca un an si o sa incerc cu lapte de vaca, voi ce ziceti?

Despre mine va spun ca am inceput cura de slabire, dieta Montignac si se vad rezultate : in 2 saptamani aproape 4 kg...mai am multe de dat jos. De la 1 martie, cel tarziu 1 aprilie vreau sa incep serviciul. Imi va fi greu fara Teodora, dar pentru inceput voi lucra doar 6 ore.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Doublemom, suna f bine retele..eu facut pui cu sos alb.si am pus si usturoi, i-o placut de numa. Cu rosii daca fac, ii pun rosia intreaga cu totul..la fiert..si o scot la sfarsit..de abia astept sa faca un an..si dade or putea papa aproape de toate. Si eu pun sare, putina, da pun..ca fara e ciudat gustul:)
In sfarsit am reusit sa vad pozele.Se vede ca papa bine buburuzele tale, mi se par..sau chiar sunt f mari pt varsta lor? :)
Tili acusa, pana in primavara nu e mult..mai rabda putintel copii :)

Gabi-fer, bafta cu operatia..sper ca totul sa fie ok.
La noi, cand am fost la spital, avea 9 zile, si prematur pe deasupra, am nimerit doua magaricioare...asta sa nu el fac magaroaie(erau tinere)..si i-au rupt la Anthony pielea la putzica, ca sa ii recolteze pisuc, cand am vazut sange, mi-am dat seama, nu iti spun ce suparata am fost.
Catrinel, daca Oana nu seamana cu tine..atunci..nu stiu ce sa zic. E o mica copie..parca in loc de pat..ai folosit xerox:)
Grisul e ok..da..va trebui musai sa fac cum face mama..si mi-a zis Cameliada( si multumiri)..sa bat albusul inainte
Cameliada, nu ma mir ca iti vine sa il papi..si eu tot asa simt, ieri, m-am intins, si mi s-a dezgolit un pic burta, s-o dus urgent si la ea..si m-o pupat..cum ii fac eu..si s-o uitat la mine sa vada daca rad :)
Is niste figuri...de numa, si va spun eu, nu am prea crezut, da..au o memorie de elefant...i-am facut mai demult niste jocuri cu mana, si cand am vazut ca nu face nimic, nu i-am mai facut, cica sa il invat mai incolo, si o facut singurel..si..iar se uita dupa aprobare :)
Alina sper sa fie cat de ok..ca sunt mai dificili canini..bafta si sa ii dai de durere, neaparat
Ciuf pupam mamica si copilasii :)
Ada, oricum esti fantastica ca faci atatea...super .te pupam..
Pupam si restul mamiciiiiiiiiiiiiiii si gombotei :)

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Fetelor vreu sa pun si eu un filmulet cu bebe dar nu stiu cum .Nu va suparati pe mine daca nu merge de prima data ... Plizzz ...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20d4dd699dd9635bbd020e&source=browse" target="_blank">aici

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

ANDREEA GEORGIANA super bancui
Cat imi pare rau sa aud ca printesa ta este bolnavioara.
Am adaugat cele mai recente poze incepand de aici

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Alorea, merge perfect...e superb filmuletul,ideea excelenta,pe viitor..ai ce arata la Cristian..sau la nora :)
Pare tare cumincior..chiar ii? :)

Bia+Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va scriu repede despre noi, apoi fug sa citesc din urma.

Multumim pt urarile de 10 LUNI! Alicia s-a facut o strengarita, e mereu pusa pe sotii, vrea sa mearga numai in locurile interzise, sa se catere peste tot, sa faca “ordine” la hartii, carti, reviste, dvd-uri, sa arunce cu jucarii si tot ce prinde, si bineinteles noi sa ne ocupam de ea non-stop. Ieri s-a intrecut pe ea insasi: A STRABATUT APATAMENTUL IN 4 LABE! (noroc ca tocmai facusem curatenie). Seara nu se lasa culcata de incantata ce era, avea chef de joca si de catarat peste tot. De acum incepe greul pt ca micuta exploratoare vrea sa ajunga peste tot, e curioasa sa descopere, sa puna mana, sa se joace cu toate si trebuie supravegheata f serios.
Am scapat cu brio de expunerea la universitate, de mare ajutor a fost tati care a avut grija de Alicia, atat in ziua cu pricina cat si cat si zilele de dinainte, pt pregatirea criticii, intalniri cu colegele, etc. Am avut noroc sa ma asociez cu 3 colege super, sa alegem un subiect captivant, sa facem o prezentare buna si sa lansam o dezbatere mai mult decat interesanta in clasa. Am avut emotii mari, dar a iesit super bine. Mai am de scris lucrarea individuala, dar asta nu mai reprezinta un stress fata de oral.
Voi ce mai ziceti? abia astept sa citesc. Alicia lucreaza la hartoage...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Tocmai m-am intors si eu de la dr. Deci, asa cum banuiam mi-a ramas putin laptic, de-aia simteam eu un fel de nodul acolo. Mi-a dat sa iau Brocriptin 2 x 1 tableta/zi. Am luat una in seara asta si parca-s batuta ... nasoala senzatie iti dau medicamentele astea. Tare-s curioasa cum o sa ma simt maine dupa ea, la cata energie are a mea si la cat ii trebuie purtata prin toata casa de manuta, sper sa nu ma prabusesc cu ea cu tot. Colac peste pupaza am si o frumoasa rana pe col.

Mai fetelor, i-am promis eu Andreei ca nu ma mai plang de mancarea lui fii-mea dar simt ca o iau razna. Numa' sa va spun ce a binevoit a mea sa manance azi (cam de vreo luna tot in ritmul asta o tine).
Deci:
07.00 - 150 ml lapte
10.00 - 2 lingurite branzica de vaci cu banana
13.30 - 1 lingurita ciorba de sfecla (reteta Andreei), i-am facut spanac dupa ca m-am gandit ca nu-i place ciorba dar fara succes, nic' ... dupa aia i-am dat supica dulce de-a noastra cu galusca, de-asta a luat alte 2 lingurite si i-am mai facut si piure de cartof cu carnita de pui si a gustat-o si pe asta, deci o lingurita. A trebuit sa-i fac 4 mancaruri ca ea sa manance 4 lingurite. Si nu exagerez cu nimic cand zic 4 lingurite ... ca mai nou le numar la cat de multe-s
Asaaa ... si acum seara i-am dato combinatie f. buna d.p.d.v al aportului de vitamine, adica mar + morcov + 1 lingurita miere (ei ii placea mult de tot chestia asta si am zis ca poate o sa manance) ... si tot degeaba. Nimic. Asa ca n-am avut de ales si i-am dat lapte ca doara tre' sa aibe si fata asta ceva in stomac. Eu totusi nu cred ca-s exagerata, nu zic ... o fi ea mai grasuta, dar nu mi se pare normal ca un copil de varsta ei sa manance cateva lingurite de mancare intr-o zi. Ma bate gandul sa-i fac ceva analize ... habar n-am din ce capat sa m-apuc. Doar ea manca binisor, nici ff bione dar nici in halul asta. acuma zici ca-i in greva foamei, nu stiu ce-i cu ea.
Gata, mi-am varsat naduful ... poate imi dati voi nishte idei cam ce sa fac.
S-aveti o noapte linistita.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

AndreeaG,te pup si mersi din nou pentru glumele haioase foc!!!Pupam printesuca mica!

Catrinel,scumpa pai chiar te rog sa faci bine cand ajungi prin partea asta de lume sa faci o oprire de cateva zile si la noi la NY ca nu o sa-ti para rau deloc,mai ales ca toamna vremea e perfecta,adica nici prea cald ca vara si nici frig de iarna,deci numai bine de plimbat toata ziua copilasii dupa noi si mers la statuie,ah ce super ar fi si......nu care cumva sa o uiti pe OANA !Deci nu va iertam daca nu va opriti si pe la noi!
Pupam pe toata lumea,vazui pozici si filme cu bebelaci frumosi si frumoase foooc,sa nu-i deochi,inclusiv pe Antony al lui Biuta,si vrem sa va aratam si noi cateva pozici f recente incepand de aci http://family.webshots.com/photo/2760507700072337911liTjRI

Mergi la inceput