LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

alinaalex
Daca as fi in locul tau m-as duce la alt dentist,decit sa stau asa stresata.pći de ce sa se supere prietenul-dentist,ca n-ar avea motiv.
Nasoala treaba cu masina.Vorba ta ,nu stii ce nebuni sint in trafic.iar in Ro se da carnetul asa usor.Oricum bine ca nu a iesit mai rau.

Biuta,parca m-ai descris pe mine la bucatarie.Mai rar imi iasa ceva perfect, si atunci cu multe sudori.
Ma luminasi si pe mine cu LMA.Pe bune ca nu-mi dadaeam seama ce insemana,iar la varianta asta chiar ca nu m-am gindit.
Ti-am vazut flacaul chipes la concursul cu poze 2006.

Amakaly, bafta in sesiune .Nu-ti face probleme ,fetele te inteleg, asa ca pune mina pe carte.'

Gabi-fer,uite ca nici Viv nu a reactionat urit pina acum la aparitia dintilor.In afara faptului ca nu vruia sa doarma noaptea, nu a avut febra,nu a plins ,se pare ca nu a durut-o.
Sanatate lui Alex si cit mai putina durere de dinti.

Catrinel,uitai sa zic ca la spagetti pun si morcov.
Nu pun sare in mincarea lui Viv ,ca si asa e destula sare de la piine, margarina, brinzica, pateu si mai sti si eu ce-i mai dau.
Apropo de durere de spate, ia-ti un aparat de facut masaj.Vorbesc serios.E super.Eu i-am luat sotului de craciun unul, si-l folosesc la greu.Acum, mai nou il folosesc si pt celulita,hehe

Carmenpit77,si eu sin la fel,n-o tund pina la 1 an ,ca cica nu e bine.
Dar CATRINEL se pare ca nu are probleme de astea.A facut cum e mai bine pt Onika.

Cameliada,superdulce faza cu cercelul.Bine ca nu l-a bagat in gura, ca doamne fereste.Se pare ca feciorasul tau e istet tare.Asa s-o tina.

Cat,multa ,multa sanatate Annei.
Cind e vorba de nopti nedormite te inteleg perfect.
Anna are niste ochisori absolut superbi

AndreeaG, asa cu Bubu,fringe inimi de acum.Nici nu ma mir.
Oricum faza e superdulce si ar fi fost super s-o prinzi pe video.
Daca ajungeti aici,mergem si la pescuit, daca imi amintesc bine, te pricepi la pescuit.
Si mai ales ca-mi promiti sa ma faci mumoasa-mumoasa

Mari,lasa ca-i trec semnele lui Teo.Si Viv a avut unul pe frunte,cazuse pe o jucarie, dar a scapt de el.
4kg in 2 sapt?????????????
Pći ce maninci????????
Eu am slabit 4 kg intr-o luna,adica de pe 2 ian.
Si crede-ma ca maninc f putin si mai fac si 30 min gim in fiecare seara.
daca ai timp scrie si mie ce maninci.
Se vede treaba ca eu slabesc f greu

Alorea,vazut fil cu galusca
Frumos realizat.

micaalsa, pći sigur ca era de la laptic.
Imi pare rau ca nu maninca Iulia.Ce scrii tu acolo e f putin.
Uite ca am facut eu, pt ca viv nu mai vruia sa manince cereale.
Ii dau cereale de la nestle .Le fac cu lapte din comert si pun in ele o juma de banana.Mixez tot,pina se fac pasta.are un gust super si miroase asa bine.
De cind am adaugat banana ,iti spun cu mina pe inima,ca maninca Viv un castronel.
Stiu ca multe sint impotriva mancaricii la borcan, dar incearca sa vezi daca vrea iulia.
Acum Viv maninca ,din fericire,cam tot ce-i dau, insa a avut o perioada cind nu prea minca si ii dadeam de la borcan.Sint asa bune mincaricile alea ,si se merita incercat.
(nu vreau sa intelegi ca poate cred ca nu iasa buna mincarica ta,nuuu.Insa iti spun ce am incercat eu).
crezi ca ii iasa vreun dinte??Poate de asta si-a pierdut pofta de mincare.

fetelor, voi sucul de portocale il diluati cu apa???Pe mine ma bate la cap o amica, cica ii stric dintii cu sucul de portocale.hmmm

o noapte linistita

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

fetele!!!

Nu stau mult, am vazut doar pe cineva care vrea sa slabeasca si am venit sa dau un link. Deci, ile, testat personal, efecte SUPER!!!!
Si dureaza doar 7 zile (ca nu ai voie mai mult!!!)

http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=096656f8d95046a2d75af4802d5c4b87&showtopic=4712&st=0

Cat #8211; multumim pentru complimente !!! Probabil o sa stau cu pliciul sau mai sigur cu polonicul (am experienta in manevrarea lui ) in spatele ei, pentru a fi sigura ca nu I se intampla ceva!

Andreea #8211; sarumana pentru dieta si pentru faptul ca mi-ai amintit de unde vin (*lucru de care, cu sau fara aprobarea altora, eu sunt taaare mandra, mereu!!! - uite ce scrie sub nick-ul meu :))))))))

Biuta #8211; vezi, de-aia te iubesc eu pe tine: ca ma lauzi!!!

Ma duc sa ma hodinesc, ca maine am treaba multa: ma duc la firma sa-mi iau colectia de reviste Ioana (o dusesem pentru aprins focul acolo , dar intre timp m-au apucat talentele culinaresti ). Asadar, ma duc sa recuperez ce-oi mai putea (baietii zic ca mai am), vin acasa ma pregatesc psihic si fizic ca vine socrosenia in vizita la noi ...
Si uite-asa, maine voi fi precis cu gandul la Poli ... chiar asa, ce mai faci scumpa, esti la recuperari batuta de soacra ????
Asa ... ciorba am facut, dar maine ma duc la macelar sa iau vrabioara pentru ciorbita Andreei si poimaine o prestez daca o terminam pe asta de aripioare de pui. Asa ca maine mai croshetz un felul 2, dar acum nu-mi trece prin minte ce ...
Dupa ce termin toate astea (realizati ca toate vor fi facute in pauzele Maiei, nuuu??? ) terminam minunatii botosei ca sa-i pozam ... unul e gata, maine mai facem unul si ..... poate reusim sa pozam si restul impletiturilor ca sa ne dam mari ... lucru pe care va invitam sa il faceti si voi, cele care aveti acest hobby (Andreea, Catrinutza ...)

Hai, v-am pupacit! Good night (adica "guz nait" cum ne spunem noi la caterinca )

Edit: #8211 = - in wordu' meu

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

NOEEEEEEEE, IOTE MAMA CE TITULATURA MI-AM TRAS !!!!!!!!!!!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Adar,tu cite kile ai dat jos?
marti,vineri si duminika ai mincat cita carne ai putut?
adevarul e ca eu m-am plictisit sa maninc asa pputin si sa vad ca abia dau 1 kg jos pe sapt.Si gimnastica pe deasupra.
daca as da inca 3 kg jos cu dieta asta,ar fi 7 in tottal.Mi-ar mai ramine 5 pina la greutatea la care visez.
O s-o incerc si pe asta,ca n-am ce pierde.
oricum, mersi frumos de tot
Tu cite kg mai treb sa dai jos(da eu citesc ca tu mereu faci cite o prajitura)

Noapte buna

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ce poate face o femeie:
http://www.youtube.com/watch?v=mo1JXmi7U

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Am scris ieri mesajul asta de 2 ori si de fiecare data l-am pierdut, din vina mea, bineinteles...
O iau de la capat

Cat, asa cum ti-am spus si pe YM, sper ca tratamentul sa dea rezultate de data asta, sa puteti face operatia pe 9 februarie. Sanatate multa si pupici fetelor !
Catrinel, mie imi place cum ii sta Oanei tunsa, parca e o pustoaica. Eu deja i-am tuns a doua oara bretonul Teodorei. M-am gandit ca nu e problema din moment ce prima data a tuns-o preotul la botez, ca i-a luat cateva fire de par si le-a pus in apa. Pupici lui tunsulici !
Andreea, felicitari pentru cei doi dintisori aparuti ! Cred ca dintre fetite, Thea are cei mai multi dintisori. Si eu ii dau covrigei lui Teo si ii place sa-i rontaie, chiar daca ea are doar 4 dintuci. Ma bucur ca ati gasit bona, cred ca va trebui sa caut si eu daca mama nu va fi disponibila cand incep eu serviciul. Am vazut pozele lui Bubu si ca de obicei este dulce rau si foarte fotogenica ! Ti-am dat saptamana trecuta un PM, nu cred ca l-ai primit. Pupici!
Ciuf, te admir mult de tot ! Esti foarte talentata ! M-a impresionat cata importanta ai dat detaliilor (sireturi la pantofiori, pantofi, fetele "personajelor", petalele, etc). Pictam si eu in vremurile bune, dar sincer, nu cred ca as reusi sa fac ce ai facut tu in camera Evei si a lui Luca. Felicitari ! Am vazut si pozele, "rusnaca mamei" mi-a placut mult, Eva parca e un ingeras !
Ceela, multa sanatate lui Traian !
Carmenpit, bine ai venit ! Asa cum i-am spus si lui Catrinel, eu am tuns-o pe Teodora deja de 2 ori, decat sa-i intre parul in ochi si sa-i strice vederea, mai bine tunsa...
Monica, tu nu mai ai nr de mobil din tara? Ti-am dat un sms vinerea trecuta, nu cred ca l=ai primit. La multi ani lui Vladut, sa fie sanatos si noros. V-am vazut pozele : o familie frumoasa si fericita !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Ile, ce as vrea si eu zapada...nu trimiti si la Bucuresti ? Multumesc pentru retete, uite asa mai "fur" si eu idei pentru papica Teodorei. Regimul pe care-l tin e de lunga durata, e vorba de dieta Montignac. M-am saturat de dietele care tin putin, dai jos si in 2 saptamani pui la loc tot si de multe ori si in plus. Am citit cartea lui si ma conformez . Mananci orice mai putin zahar, produse din faina alba, cartof si legume cu idice glicemic mai mic de 50. Trebuie sa ai grija cum le combini,exista reguli, de ex poti manca friptura cu salata, paine de secara sau grau integral cu lapte sau iaurt 0.1% grasimi sau branza dietetica la micul dejun, sau o omleta cu sunca si cascaval. E mult de scris, dar usor de tinut. Vezi ca la Femina intim e topic cu dieta Montignac, eu ma mai inspir si din meniurile pe care le scriu fetele de acolo. Au si cartea lui in format electronic. Pupici lui Viv !
Ada, felicitari pentru MAMA. Am vazut pozele Maiei, are niste ochi superbi, iar pozele in care doarme cu tati sunt de tablou !
Biuta, putem sa stam si noi la rand ? Anthony e o dulceata de baiat ! Pupici de la Teo.
Alinaalex, uuff, imi pare rau de masina ! Lasa ca se repara. Iar cu dentistul si eu zic la fel, mergi la altul, nu cred sa se supere prietenul vostru. Succes ! Mai dar Marc e dolofan , ce bine ca iti accepta lapte praf, eu nu cred ca o sa o conving pe Teo sa bea, poate mai tarziu ii place laptele de vaca.
Micaalsa, si mie mi s-a parut ca as avea noduli la san, dar m-am gandit ca e de la lapte, eu inca mai am putina secretie lactata daca strang, cu toate ca am luat Dostinex. Eu am avut o rana pe col pe care am cauterizat-o cu vreo 5 luni inainte sa raman insarcinata. Sper acum sa nu mai fie. Eu marti am fost la analize de sange si am facut si testul Papanicolau, rezultatul il am pe 7 febr. Stau cu teama, dar sper sa fie ok. Pupici Iuliei sa pape bine de acum inainte !

Mergi la inceput

Cameliada, pupam smecherasul ! Mi-a placut faza cu cercelul Noi credem ca ei sunt mici si nu stiu multe, dar de fapt sunt foarte receptivi. Super pozele !
Ama kaly bafta in sesiune !
Rocsana, voi ce faceti? Sunteti bine ? Maria ce a mai facut la gradi? Va pupam !
Aalina2003, eu zic sa-i dai linistita Anei Nurofen, mai ales daca esti sigura ca trezirile sunt de la dintisori. Eu cand i-au iesit dintisorii de sus lui Teo, ii dadeam o masura de nurofen seara la culcare, dar nu i-am dat mai mult de o saptamana. Imi spusese pediatra.
Tania, cunosc "operatiunea scama sau firimitura". Teodora daca nu poate sa le prinda cu degetelele, se pune pe burta si le ia cu limbuta. Mori de ras. felicitari pentru "mama" ! Pupam Bianca harnicuta !
Alorea, am vazut filmuletul si pozele ,cam putine... mai vreau ca e frumusel foc Cristian. Pare mai mare de noua luni . Poza cu ciorapeii pe cap e haioasa rau !
Doublemom, am vazut si pozele voastre. Mi-a placut cum le-ai surprins in poza "ia tu mancarea ca eu iau vinul". Cred ca e o aventura sa le dai amandurora sa pape, am vazut si razboiul cu brocoli. Pupam gogosicile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare,

Mai fetelor, Tudor a facut aseara tempetarura, 38.6, i-am dat nurofen, i-am pus sotetute inmuiate in otet si dau sa-i fac o frectie si il apuca un plans de numa, ca a dat afara tot lapticul pe care abia il papase. sotu suparat pe mine nevoie mare, ca din cauza mea a racit baiatul, ca cica il las pe jos sa mearga in 4 labute si cica e rece, asta la cele 24 de grade in casa, constant.
Faza e ca nu-i curge nasul, nu tuseste, nu are ochisorii rosii, nu transpira abundent, doar temperatura si gingiutza umflata.
Am ajuns azi dimineata la dr. si avem diagnosticul de viroza respiratorie, ca cica la eruptie dentara temperatura cedeaza definitiv la cateva doze de antipiretic.
Puiul e vioi, tipa de ne aud toti vecinii, ar trage niste ture pe jos, de numa.
Am un sentiment de vina, si mi se rupe sufletul cand stiu ca nu e tocmai bine, dar parca mi se pare prea de tot sa fi racit cand e asa placut in casa si el e bine imbracat, am grija sa il schimb daca transpira, il hidratez non stop.... da' ma rog, asta e... oricum, nu ne-a dat cine stie ce tratament, doar sa continuu cu nurofenul si doar daca nu cedeaza febra sa-i dau amoxicilina.

va pup si revin mai incolo

pozele noastre sunt aici!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8&.src=ph
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Delia, am vazut si pozele cu Rudy ... ce m-am minunat ce par bogat are. de la noi
ile, o sa incerc si cu banana-n cereale ... asa goale nu le mananca, cred ca nu-i plac ca dupa ce ia prima lingurita nu-i chip sa mai deschida gura. Si cu borcanele o sa incerc ca tre' sa fac ceva ... macar cat de cat sa pape si ea ceva. Trebuie sa-i iasa incisivii laterali, gingia de sus e tare umflata dar i-au mai iesit ei dinti, de ce-ar fi doar de acum greva asta?
Suc de portocale diluat cu apa? N-am mai auzit. Si cand ii dai bucata de portocala in mana sa manance atunci cu ce-o diluezi . Nu cred sa aiba ceva .. poate asa diluat nici sa nu ti-l mai bea.
adar, ia presteaza tu la felul doi escalop cu ciuperci ... te lingi pe botic. Il gasesti www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14052&st=0" target="_blank">aici.
Daca vrei o praji buna buna, incearca prajitura Hectar de pe pagina Andreei. Eu de mult fac reteta aceea, la mine se numeste prajitura cu smantana si e super buna si aia si usoara. Spor la cucarit. M-ai pus si pe mine pe ganduri ... nu stiu ce sa fac pt. vichend.
Mi-am notat si eu cura de slabire ca acum am terminat cu alaptatul si pot si eu sa-mi fac mendrele .
Moldoveanca sub acoperire ? ... esti mortala. Oricum, faina titulatura. Abia astept si eu macar un glow, sa ma colorez un pic desi pe Mozilla asta nu le vad. Fac io cumva sa scap de el ca mi l-o bagat hazbandu pe gat
ciuf, m-a emotionat nespus de mult filmuletul acela. extraordinar ce poate face vointa din om. Si cum reuseste femeia aceea sa aiba grija de bebele ei doar cu picioarele. Incredibil. Si noi ne plangem cateodata de toate kk-turile (scuzati expresia dar asa e).
mari, mie mi-a zis ca rana de pe col poate sa treaca si cu un tratament si doar daca ala n-are efect atunci mi-o cauterizeaza. Pe mine nu ma deranja cu nimic, n-am dureri ... nimic. Poate sa dea ceva reactii mai tarziu? sau la urmatoarea sarcina? habar n-am cu ce se mananca asta.
Eu sunt ca un zombie de dimineata, parca merg in reluare. Mi-a fost un rau noaptea trecuta de la porcariile astea de medicamente de nu va pot explica. Nu era mult sa ma culeaga ai mei de pe jos, de-abia am ajuns in dormitor sa-l trezesc pe al meu. Greata, stari de slabiciune, tremurat ce nu-l puteam controla ... brrrr, groaznic mi-a fost. Nici n-am mai avut curajul de dimineata sa iau pastila. Poate ma incumet sa incep iarasi sa le iau in weekend ca atunci e al meu acasa si macar are cine sa stea cu Iulia daca eu bolesc.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput