LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
Tili spune:
ADINA NICOLETA
La multe lunici fericite!
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
Cat spune:
Buna dimineata!
Iar am ramas in urma...Anna e din nou bolnavioara, a racit si bronsita isi face de cap, de 2 nopti nu doarme din cauza tusei, e maraita, nervoasa, pica de somn, adoarme si dupa 10 minute incepe tusea,se trezeste plangand, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie. Am fost cu ea ieri la pediatru si dupa ce a ascultat-o mi-a zis ca e iar plina de secretii, am schimbat inhalatiile cu spray (ca ajunge mai bine in bronhii dupa spusele dr) dar e ingrozita de mascuta prin care trebuie sa-i dau cu puf-ul, se obisnuise la inhalatii si statea cumintica...Cam asta e pe la noi, nu stiu daca se va face bine pana vinerea viitoare, pe 9, cand avem programata operatia, daca nu are bronhiile libere nu i se poate face anestezia generala
MP, nu trebuie sa-mi multumesti pt telefon, mi-a facut placere sa te aud si stiu ce inseamna sa ai puii bolnaviori, din pacate. Imi pare rau ca n-am reusit sa ajungem la voi de ziua lui Vladut, am vazut ca v-ati distrat de minune! Mi-au placut mult pozele, sunteti o familie f frumoasa! De tort, nu mai zic, tare reusit, cred ca i-a placut mult Vladutului!
Adar, ai o fetita frumusica foc!!! O sa trebuiasca sa o paziti bine cand s-o face mare, cu asa ochi frumosi! Felicitari si pentru MAMA, e o incantare pentru urechile noastre,asa-i?
Polixeni, ce faceti voi? Ca nu te-am mai vazut demulticel...Nick e bine? I-a trecut bronsita?
Ceela, multa sanatate lui Traian, sa se faca bine repejor! Ce i-au dat de la ORL? Cum mai e cu tusea? Ati ajuns la medic?
Nu mai sunt in stare sa va scriu acum, nu ma mai pot aduna, Anna adormit in noaptea asta de la 10-12, apoi pana la 2 jumatate am stat si ne-am chinuit, a preluat-o tati de la 3 la 4, apoi iar eu de la 4 la 6 si in sfarsit a dormit si ea de la 6 la 10 ,asa ca ...imi pica ochii in gura, ca sa nu mai zic de tati care e in sedinta acum...Iesim acum la plimbare.
Va pupam!
loranda spune:
Incerc sa va scriu rapid ca piti doarme deja de o ora si in curand o sa se trezeasca.
Carmenpit bine ai venit printre noi.Nu te supara pe mine,dar superstitii mai multe ca la romani nu cred sa fie in alta parte.Iti spun numai cateva din cate imi amintesc acum:ca nu-i bine sa te casatoresti in luna mai sau sa porti perle la nunta,ca nu-i bine sa arunci laptele de mama la chiuveta ca ramai fara lapte(asta citire de la soacra) si lista continua cu nenumarate alte exemple de superstitii lipsite de orice sens si logica.Tunde-o linistita si nu o mai chinui.
Din pacate trebuie sa ma opresc aici pentru ca s-a trezit si trebuie sa mancam si apoi sa mergem la medic la control.
Multumim pentru urarile de 10 luni si sanatate tuturor ghioceilor bolnaviori.
Revin deseara. tuturor.
Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Apuc sa scriu cate ceva,pe mare fuga si...pe scurt.Doarme Bubu(super exceptie!!!)si,in timpul asta,am de facut vreo 5.5oo de lucruri(ca bona are un eveniment neplacut in familie,deci este libera azi).
Asadar,de duminica ni s-au mai adaugat doi dintisori(jos) in buchetelul alb si muscacios,motiv pt. care suspectez ca asta a fost de fapt ,,microbul,, care ne-a deranjat la burtica si ne-a infierbantat.Nu de alta,dar Bubu asa reactioneaza la...noile aparitii.
In rest,papam f.f.f.bine,musai roadem 2,3 covrigi intre mese si cateva colturi de paine in timpul meselor,bem suculet de fructe(mai nou,din 2 mere,1/4 morcov mic si 1/4 gutuie).Azi,de exemplu,a papat la pranz,ficatel cu broccoli,dovlecel si marar+supa,evident.
Vrea afara non-stop si,una peste alta,ne-am indragostit!!!!!!!!
Ieri,a venit dupa plimbarea dinaintea pranzului,insotita de un baietel de 1 1/2 si de mama lui,care nu-l mai putea desprinde de Thea.Am luat-o in brate,la intrarea in curte si ea intindea manutele spre Felix(nume real,nu...de cod!),iar Felix,ingenunchease la intrarea in curtea noastra,intinzand manutele spre ea si plangand din tot sufletul.Mama lui incerca sa-l ridice,el...nimic.Mai si vorbeau,printre suspine(ce ne-or mai fi injurat!!!).Mi-a spus Mariana ca au facut ,,lipeala,, in parc si nu au mai putut fi despartiti.Cu greu si cu promisiunea ca ne vom revedea(suntem vecini) am reusit sa despartim copii.Nici nu pot sa-mi imaginez ce vor face cand vor fi imbracati mai lejer si vor avea si manutele libere(fara manusi,adica).Sper sa am si aparatul foto la indemana.
Asadar,imi cer scuze potentialelor cuscre(Mihaser,Biuta...),dar nu este cum se potriveste...
Adar,fetele noastre mai au ceva in comun:originea mamelor.Si faptul ca sunt mega-extra-super iubite,rasfatate si adorate,ca toti ghioceii,de altfel.
Si,asa cum ti-am promis,iata o reteta eficienta:
CLEVELAND CLINIC DIET: pierzi 3 kg in 3 zile
Ziua 1
- ora 10:00 Breakfast: ½ grapefruit
1 felie toast
2 lgte Peanut Butter
- ora 15:00 Lunch: 2 felii de orice carne (3 oz)
1 cana fasole verde (8 oz)
1 cana de sfecla rosie (8 oz)
1 mar mic
½ cana inghetata de vanilie (sau un iaurt mic, light)
- ora 19:00 Cina: ½ cana tuna in apa (4 oz)
1 felie toast
Ziua 2
- ora 10:00 Breakfast: 1 ou
1 felie toast
½ banana
- ora 15:00 Lunch: 2 crenwursti
1 cana broccoli
½ cana morcovi
1 banana
- ora 19:00 Cina: 1 cana branza dulce
5 crackers sarati
Ziua 3
- ora 10:00 Breakfast: 5 crackers sarati
1 felie de branza Ceddar
1 banana
1 mar mic
- ora 15:00 Lunch: 1 cana tuna in ulei
1 cana sfecla rosie
1 cana conopida
½ cantalup (sau 1 cana de frozen mixed fruit)
- ora 19:00 Cina: 1 ou fiert tare
1 felie toast
The diet works and a cemical brokedown is proven. Do not vary or substitute any of the foods. You can loose up to 40 pounds in a month if you stick to this diet.
Salt & pepper may be added but no oter seasoning or spices.
Black coffee, tea or water with your meals (no snacks or vitamins).
Drink at least 7 glasses of water a day.
The diet is to be used for 3 days at a time.
After 3 days resume normal eating but do not overdo it.
After 4 days of normal eating start the diet again.
Catrinel,am foarte indoiesc ca vom ajunge anul acesta in State,desi,cand ma gandesc ca am putea vedea live camera Evei si l-am cunoaste pe Luk Muk&minunata Ciuf si pe dragutul de Rudy&mami a lui,mai ca m-as baga(bietele Ciuf si Delia,habar n-au ce-ti trece prin minte!).Poate anul viitor.Oana este super cool!!!!O chitara ii lipseste si un stativ in brate...Ai mana buna!
Sper sa mai apuc sa pun retete pt. bebei,poate chiar astazi.
Claudia_d,nu-i de glumit cu fobia de sofat.Trebuie sa rezolvi problema,inainte de a te avanta in trafic(de parca te-ai ingramadi sa o faci!!!).Sora-mi ii este groaza de asta si,desi are carnet de vreo 5-6 ani,n-a condus nici macar 100 de m.
MP,trebuia sa ma suni!Ma poti suna oricand,oricare ar fi motivul pt. care o faci.Ma bucur ca Matei este bine,ca Vladut a avut o zi frumoasa,alaturi de o familie minunata(nici nu mai era nevoie de altceva ori de altcineva!).Pupa-l din partea noastra si ureaza-i tot norocul si toata fericirea din lume!!!!Am fost ferm convinsa ca l-am felicitat dar,se pare ca doar m-a gandit sa o fac,computerul fiindu-mi stricat sambata.Sunteti foarte frumosi(am mai zis-o?)!
Micaalsa,eu iau bors Danila(la sticla de plastic)dar imi tot propun sa umplu si eu acasa bors,pt. ca este foarte sanatos si sa il bei,asa crud,pe stomacul gol.Mai ales impotriva constipatiei e minunat.
Tili,imi pare rau ca nu gasesti dovlecei,Vrei sa-ti trimit de la Bucuresti?Eu am si congelat cativa,ferm convinsa ca nu voi gasi in sezonul rece,dar nici nu m-am atins de pungile din congelator.
Ceela,multa sanatate lui Traian!Este mult mai bine la Budimex,dupa parerea mea.Am si cunoscut doua doctorite minunate dar mi s-a parut a fi si mult mai curat.
Doublemom,multumim pt. complimente.Dar mandrele tale sunt si frumusele si dolofanele.Pui faina la sosuletul cu smantana?Chiar ma gandeam daca o fi bine.Eu pun insa patrunjel,la orice sos cu smantana.
Gabi_fer,pai voi dati dintr-una,intr-alta?Acum fimoza,iar lacrimute,iar emotii!!!Lasa ca se face el mare si sanatos!
Biuta,Bubu deja se uita pe sub gene.Tat'su lesina cand o vede si,mai nou...si alti...barbatei.Si doar i-am spus sa nu se uite la oricine. pt. invitatie dar,mai curand ne vedem acasa.Abia asteptam!!!
Ile,s-ar putea sa ajungem mai repede in Norvegia,te pup si pe tine pt. invitatie si,sa stii ca vin cu tot arsenalul de farduri si...vai de capul tau!Mai pune-ne poze cu Viv si cu tine!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
aalina2003 spune:
Carmenpit,vad casu tu ai nascut la Filantropia, dar eu am plecat de acolo pe 1 aprilie, asa ca nu v-am prins.Oricum, simpatic foc dr. Haiduc..da' am auzit ca e chiar cam..haiduc..
Cat, sanatate multa..of, cred ca ti-e tare-tare greu,dar..cred ca stii si tu mai bine decat mine, ca asta e..pana mai cresc un pic..si daca amanati operatia e vreo problema?
Anei mele cred ca-i ies caninii de sus, desi eu asteptam (dupa carte) incisivii laterali inferiori, dar dupa cum e umflata gingia sus, cred ca asta e.Drept urmare, plansete noaptea (de vreo 2 saptamani deja), la somnul de pranz..ma gandesc sa merg cu ea la pediatru si daca asta e, sa-ntreb de un Nurofen, ceva, nu cred ca are rost sa se chinuie si sa ma chinuie si pe mine, daca se poate, bineinteles.De mancat, mananca binisor, febra nu are, dar cu somnul asta ma omoara..Micaalsa, acum te inteleg mai bine decat crezi..
aalina2003 spune:
Andreea, si zi asa, s-a lasat cu plansete si suspine...tot e bine c-a fost reciproc, ca n-a suferit fata si o dezamagire odata cu prima dragoste...
ANDREEA GEORGIANA spune:
Cat,imi pare rau ca Anna iar se simte rau.Tare bine i-ar face(cred!) cateva vizite la o salina.Pana atunci insa,incearca sa-i adaugi putin suc de gutuie( sucul de la 1/4 de gutuie/zi,este minunat pt. imunizarea organismului)in sucul ei de fructe.Sanatate multa puiului si voua,putere si rabdare...pentru amandoua fetele.
Am o mare rugaminte la fetele din strainatate.Dar mare de tot!!!I s-a stricat lui tati unitatea interna de la laptop si nu gaseste nicaieri in Romania aceasta componenta.Daca puteti,lucrati in domeniu(voi sau sotii)ori aveti cunostinta de asa ceva,va rog din suflet sa-mi dat de stire.Evindent,contracost.
Laptopul este HP Compaq nx 7010.Unitatea originala este una de tip DVD/CD-RW COMBO 24x(denumirea exacta este HL-DT-ST RW/DVD GCC-424 1N)
Pfuai,ce greu a fost!Multumiri anticipate!!!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Aalina,ce te-nteleg in chestiunea cu somnul!!!Spuneam in mesajul ante-anterior ca Bubu doarme.Incepusem mesajul pe la 14.10 si...asa credeam.Era prea frumos sa fiea adevarat.Am continuat sa scriu si sa fac ture intre etaje,sa bag suzeta,sa ii dau ceiuc,sa o iau in brate(moment in care ma ciupeste de gat groaznic,asa incat am semne!).La pranz,desi este franta,nu se lasa.Mai nou,adica de azi,se ridica sprijinindu-se de patut si,cand apar in cadrul usii(ca urla in timpul asta,evident!),o apuca rasul brusc,aplauda aparitia mea(deci se desprinde de patut)si cade,se loveste,nu mai stie ce sa faca,plange,rade,...show...mor,n-am facut nimic din ce mi-am propus pt. ca a dormit de 10 minute.
Nu-mi ramane decat sa fug la bucatarie sa-i pregatesc budinca pt. ora 17.30(mai nou,daca doarme,se trezeste cu foamea-n gat!).Si,daca vrei un pont,sa stii ca Bubu s-a mai intremat de la covrigi,paine si fel de fel de combinatii cu orez.Jur.Aviz si Lorandei,ca doar noi trei avem aschimodii.
Acum,stiu eu ce sa zic?O fi prima dragoste?Ca flirturi au tot fost...
Fara nici o aluzie,delectati-va cu cateva bancuri.
Tiganii se muta la bloc. Fata se dezbraca seara, si se plinge la ma-sa:
- Mama, sa cumperi perdele ca toti vecinii se uita cind ma dezbrac! La care tiganul:
- Nu-i nimic, lasa ca se dezbraca ma-ta si atunci o sa ne cumpere ei perdele!
O gramada de pescari, cu scule de mii de dolari, momeala de sute de parai, etc. Apare un tigan cu un bat de 1.5 metri, o sfoara si un ac. Pune o boaba de mamaliga in ac, si arunca. Scoate numai crapi de 4.5, 5, 7, 10 kile. Se uita la ei, si-i arunca inapoi. Restul pescarilor, innebuniti.
- Mai tigane, dar de cand te-ai apucat de pescuit sportiv?
- Adica cum sportiv, mancatzi-as?
- Pai prinzi, il arunci, prinzi, il arunci...
-- Aaaaa, nu pescuiesc sportiv, ii arunc pentru ca n-am tigaie asa mare acasa...
O tiganca se duce la teatru. La īntoarcere, tiganul o īntreaba:
-- Cum a fost, fa, la teatru?
- Stai sa-ti povestesc. La intrare, toata lumea tinea beletele īn mīna, asa ca l-am scos si eu. La usa, unul mi-a rupt beletul.
Am vrut sa tip, dar, cum nimeni nu tipa, n-am mai tipat nici io.
Am intrat, m-am pus pe scaun si deodata s-a stins lumina. Am vrut sa tip, dar, cum nimeni nu tipa, n-am mai tipat nici io.
La un moment dat, ala de statea līnga mine, mi-a bagat mana īnntre picioare. Am vrut sa tip, dar, cum nimeni un tipa, n-am mai tipat
nici io.
- Lasa asta, fa. Piesa, piesa cum a fost?
- Mult mai mare decīt a ta!
Tiganca intarzie. La sosirea ei, tiganul, nervos, o intreaba:
- Unde-ai fost, fa?
- La servici.
- Fa, te rup, pana la ora asta la servici?
- Taci omule c-am luat salariul si am fost la piata la cumparaturi.
- Si ce ai cumparat, fa ?
- Ete asta am cumparat, zice tiganca si ii arata o lingura de lemn.
- Auzi fa , fir-ai a dracu', noi n-avem bani de-o tuica si tu cumperi mobila...
Cica erau doi prieteni, un roman si un tigan, care-si cumparau terenuri ca sa-si construiasca case pe aceeasi strada. Tiganul, care nu vroia sa fie mai prejos decat romanul, facea tot ce vedea la roman:
Romanul isi facea doua etaje, tiganul - hop si el, romanul facea garaj, tiganul - la fel. Cand au terminat, vine tiganul la roman:
- Bai, tot eu stau mai bine pana la urma!
- Pai cum? intreaba romanul.
- Eu n-am vecini tigani!
ANDREEA GEORGIANA spune:
> Dablaiu il suna pe Base pe firul rosu:
> - Traianica! Nu ma lasa! In urma atentatelor teroriste de ieri America
a
> ramas fara toate fabricile de prezervative. O adevarata catastrofa
> pentru poporul american!
> - Gio'gi, - raspunde Base, - tu stii ca poporul roman este totdeauna
> gata sa-ti sara in ajutor. Vom face tot ce sta in puterile noastre.
> - Tot ce te rog, - zise Dablaiu, - este sa ne trimiti 1 milion de
> prezervative cat mai curand posibil.
> - Da, vom rezolva imediat, - il linisteste Base pe Dablaiu
> - Minunat, - se bucura Dablaiu, - da' ai putea sa mai faci ceva?
> - Ce anume?
> - Prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea 20 cm si
> diametrul de 5 cm?
> "Ia te uita ce penisuri la americanii astia !!" nu-si putu stapani un
> gand invidios, dar cu glas tare Base zise:
> - Fleacuri, Gio'gi, facem!
> Imediat dupa convorbirea cu Dablaiu, Base il suna pe responsabilul cu
> producerea prezervativelor:
> - Asculta, avem o comanda urgenta. Trebuie sa facem 1 milion de
> prezervative si sa le expediem la Washington.
> - Puteti considera ca deja a fost executata comanda! - raspunse omul.
> - Mai e o mica problema, - zise Base, - prezervativele sa fie cu dunga
> albastra, sa aiba lungimea de 20 cm si diametrul de 5 cm.
> - Asta-i simplu de facut, -spuse responsabilul. Mai este ceva?
> - Da, - spuse Base, - pe fiecare prezervativ sa se tipareasca vizibil:
> "MADE IN ROMANIA. MEDIUM SIZE".
ANDREEA GEORGIANA spune:
La un azil de nebuni .. o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba :
- Aveti permis de conducere ?
Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe ..
O opreste un alt nebun si o intreaba :
- Aveti verificarea tehnica?
Baba ii da o hartie de la un pachet de guma..si merge mai departe.
Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p..a sculata ... la care baba ofteaza:
- Off ... iara trebuie sa suflu in fiola ...