LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Monica suntem aici, citim mereu dar nu mai am timp de scris.Eu sunt in sesiune, Seby este foarte agitat si nu sta deloc singur, trebuie sa stau toata ziua dupa el asa ca abia mai reusesc sa fac cate ceva.
Am vazut pozele, sunteti superbi toti 4.La multi ani Vladutului, sa creasca mare si sanatos, frumos este ca doar seamana perfect cu mami.Iar Ardeiutul este un grasun dulce, pupa-i pe amandoi din partea noastra!Imi cer scuze ca intru atat de rar, dar, dupa cum i-am spus si Monicai, nu mai am timop de nimic.Pupam toate mamicile si bebeii aferenti si multumim celor care ne-au felicitat de ziua noastra, cu atat mai mult cu cat s-au gandit la noi desi intram atat de rar pe aici! Adar LA MULTI ANI Maiei!!! Sa-ti traiasca ochioasa mica si scumpa, v-am vazut pozele si, cum ti-am zis si pe messenger, papusa ta este o frumusete!!LA MULTI ANI si lui Vladutz, sa creasca mare, sanatos si voinic!!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Fetelor, multumesc pentru ponturi, dar noi aici la Onesti nu avem decat Penny Market, care nu pot sa zic ca e foarte dotat, iar pentru Metro sau in alta parte, ne trebuie o masina, iar noi nu avem. Asta e, asteptam primavara....

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Buna seara mamicutze!
Abia acum reusesc si eu sa mai citesc una alta si sa stiti ca am pus si niste pozici noi.
In rest suntem bine, am scapat de virusi cu muci, tuse si alte junghiuri.
andreea g pt cozonaci!! Nu te mai ingrijora ca e usurica Bubu-ruza. Daca e sanatoasa e perfect! Si apoi e asa de frumoasa!
catrinutza si pe noi ne-a suspectat doctorita de rubeola, da' sa vezi cum: Maia a facut febra si kk moale si f puturos(pfui!!) plus ca la vreo trei zile i-au iesit niste bubitze rosii dar i-au trecut f repede fara sa lase urme. In acelasi timp Fana avea ganglionii mariti, atat. Saptamana trecuta a facut Fana febra si cateva bubutze si zice ca cica fetele au avut rubeola.
Atomicu' sanatos!
ciuf ce carte? vreau si eu, pls.
carmenpit bine ai venit. Acum vrem poze, povesti si ce mai ai!
biuta m-ai dat gata cu gombotzeii tai!! Eu puteam sa jur ca e doar o vorba de alint pt bebei
catrinel eu le-am mai dat puiut cu smantana - carnea de pui se fierbe cu un sfert de ceapa mica, in tigaita se pune o lingura de ulei de masline si doua-trei linguri de smantana, cand incepe sa fiarba se adauga o lingurita de faina desfacuta in jumatate de cescuta de apa rece. Se fierbe pana se leaga bine. Se marunteste carnea cu tot cu ceapa si se adauga in sos. Eu mai pun si putin marar tocat si le place foarte mult.
Azi, de ex au mancat tot pui, dar cu rosii. Adica se fierbe carnita cu o felie -doua de ceapa, un cartof. Cand sunt aproape gata se adauga 1-2 rosii curatate de pielita si de seminte. La sfarsit se pune patrunjel tocat, o lingura de ulei de masline si o urma de busuioc sau dafin.
Eu pun si putintica sare.

Mai venim, ca asa e la noi, in rate!

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze

Mergi la inceput

MP Mihai implineste in aprilie 6 ani si ma mira ca deja ii cad dintisorii. Din cate stiam, abia de la 7 ani incolo se intampla fenomenul, dar sa vedem ce se-ntampla.
Cu Zana Maseluta se face asa: ii spui puiului sa puna dintisorul sub perna, iar peste noapte vine zana, ii ia dintisorul si ii lasa un cadouas in loc. Normal ca aici intervii tu si te transformi in zana cu pricina. Asa nu o sa mai fie speriat ori de cate ori ii cade un dintuc.

Mergi la inceput

MAIA
VLAD LUCAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna seara! Imi cer scuze ptr absenta din ultimile zile dar Alex a fost si este f marait. Problema cu kk s-a rezolvat, multumesc lui D-zeu in doua zile. Se pare ca a fost din cauza dintilor, dintosului meu ii dau caninii si il doare asa de tare........El pana acum nu a reactionat prea urat la dinti dar acum.....ma omorat. De papat nu papa prea bine, in seara asta nu a vrut sa mai manance nimic, ultima masa fiind la ora 17. La ora 22 i-am facut cereale si le-am papat cu seringa 30ml, primi 10 cu forta dar apoi a inceput sa-i placa si deschidea singurel gurita asa ca i-am mai facut inca 30 si asa am reusit sa papam 60 ml cereale si 20 ml suc de portocale. Acum doarme dus de la ora 22.30, se vede ca este satul , pana acum s-ar fi trezit sa pape titi dar doarme f profund.

Noi am tot umblat pe la doctor, ne-am schimbat doctorul de familie, am facut si BCG-ul care nu i-a prins la nastere si acum urmeaza sa rezolvam si problema cu FIMOZA. Alex s-a nascut cu o fimoza f avansanta si trebuie taiat.

Multumesc fetelor care si-au facut griji ptr noi si doresc tuturor bebeilor multa sanatate!!!! Sper din tot sufletul sa nu mai aud de boli printre ghiocei.

Acum ma duc la culcare dar sper ca am sa reusesc sa intru maine, sa pun niste poze si sa raspund la fiecare mamica in parte dupa ce citesc restantele.

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MP, mai, Monica, draga… Imi pare rau ca ardeiasu a fost bolnav. Si imi pare rau ca nu te-am sunat si eu. Bine ca a trecut aproape sigur a fpst febra aia de trei zile daca a facut si eruptie. Febra e destul de mare, scrie in cartea mea.
Voi cat mai stati acolo in zona aia?
V-ati distrat super misto, am vazut pozele, pai e atmosfera de mare chef, domle.

IRINA, cum te mai simti? Abia astept sa zici ca ai aruncat ghipsul ala si mergi bine.
Ce ghinion….

ANDREEA, cand mergeti in State? Sau cand planuiti? Pe unde? Eu cred ca merg prin toamna… in New Orleans. Hihi, poate mergem peste CIUF, sau peste DELIA ar fi fain, dar nu prea cred io ca avem timp….

AAALINA, LORANDA, ce mai fac gazutzele?

CLAUDIA, la multi ani cu intarziere si numai bucurii!!!!

CAMELIADA, sa stii ca covorasele-s chiar din Ro!! Din Timisoara le-am luat! Si mie-mi plac tare. Am unul in baie si mi se pare ca tare se potriveste.
Daaa, io am fost mesteru frizer de multisor i-o coceam cucOanei

IRINA, culmea yahoo asta phtos, daca nu as avea atatea poze acolo, m-as cara imediat in alta parte. Mi-a placut Kodak gallery al lui MP... le-am pus de 2 ori pe toate sa fie “public”. Si albumul e public... Mda, si oricum io am scris ca erau “primele” poze si daca nu-s logata sunt de fapt ultimele
Iti scoate ghipsul!!!

MICAALSA, suna fain retata cu dovle. Dar io nu-i mai dau Oanei ou....

CEELA, i-au facut si radiografie? Uff, imi inchipui ce va.ti speriat!!! Ce tratament ia? Multa sanatate, sa ne scrii cum ii merge!!!

CIUFUUUU, mama, ce ai facut cu pag 4? ce mai face Evutza, ca nu ai mai zis? Pe Luca l-ai oprit acasa pana la urma? Pupici multi!!

TANIA, felicitari!! Nu mai da apa la soricei, mai! Ufff, pup mami emotionata!

ADAR, treci la raport, vrem continuarea!

ILE, multumesc pt idei!! Tu inca nu pui sare deloc? Deloc? Cu tunsu’... Oana nu mai vedea de breton, ii tot intra in ochi, si nu suporta nimica in par, asa ca nu aveam de ales...

ALINAALEX, si spatele meu e vraiste, si oana e aschie pe langa Marc... da iti imaginezi ca io o car in marsupui in sus si in jos pe scari ca mi.e mai usopr asa. Da dupa aia protesteaza salele mele de numa’.
Aiii, ce nasol cu masina, mai.....mai nervii astia iti trebuiau!!
Io-s frizeru, da m-a invatzat tata cum sa fac. (El a fost frizer. L-am tuns si pe el odata, dar numai de cand nu mai iese din casa.)

BIUTZA, gata, m-ai dat gata, mor de fericire! Pe langa huzband imi mai zice cineva ca seamana Oana cu mine! Si io zic la fel, dar pana nici maman nu-mi da dreptate. Si ma uit la pozele mele de cand eram mica si mi se pare ca semanam pana la confuzie, vorba aia. Parca suntem Iulia cu tati al ei
In spate nu am ciopartzit-o, astept cu nerabdare niste bucle care n-or sa vina niciodata ca nu are pe cine semana buclata... da io astept.
Heee, cu prunele alea... aici am gasit prune care seamana cu alea bistritze... Chiar destul de OK! Iti trimit?
Uaaaii, continua razboiul tau cu gombotzii... Poate nu-i bun grisul?

DOUBLEMOM, ec bine suna retata cu rosii! O fac maine!! Suna excelent!

Gabi_fer, ma bucur ca e mai bine bebe!!! Cati dinti are deja?? Wow, caninii! Pai aia dor tare, cica!!!

CAT, voi ce mai ziceti?

Pup fetele. Pe maine!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ama si Tili - sarumana de urari!!!

Da mai fetelor ... astazi (ieri de fapt!!!), Maia mea a implinit venerabila varsta de 10 luni ... i-am facut chec TIGRU, demential de bun ... a primit si ea cateva firmituri, iar de restul ne-am ocupat noi !!!
In linii mari, noi suntm bine. Se pare ca, desi dintii o chinuie fantastic, suntem pe drumul cel bun cu somnul, fiindca astazi a adormit inainte de 12.
Eu sunt la fel ... nimic nou sub soare ... toata ziua cu MAia, cu oalele mele, parajituresc intr-una, iar cand am vreme mai lipesc cate o reteta pe mini-site-ul meu :) sau croshetez/impletesc sosetute, pulovarase sau botosei pentru Maia. Acum lucram in paralel (anti-plictis!!!) la o pereche de botosei din bumbacel si una bucata pulover a la Mariuka, iar cand vor fi gata, ma apuc de rochitica.
Nu prea mai am timp ...dar cred ca e o chestie de care suferim toate, nu-i asa ???
Intru si citesc, dar destul de rar, pentru ca nu-mi mai pot imparti timpul asa ca altadata ... adica pot, dar nu vreau, prefer sa ma joc cu Maia, stiti cum e .... eh, incoerenta, dar stiu ca simtiti la fel si ma intelelgeti.
Din nou, pentru cine vrea sa vorbeasca mai des cu mine, ID-ul de messenger este
adar386
insa va rog sa specificati cine sunteti, ca altfel nu va primesc in lista

Hai ca ma duc sa dorm, ca acusica se trezeste trompetzel ... ei, nu chiar, mai am cateva ore :))))

Va pupam cu drag, pe toate si pe ile, si pe catrinel, doublemom, mariana, .............ABSOLUT TOATE, si imi cer scuze ca nu va numesc pe fiecare in parte, dar.... asa-s io !!!!mai tembela ....

PUPICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetelor
Poze inca nu pot sa va arat pt ca nu am
In rest am si eu o problema cu zuza mea, anume are parul prea mare si nu ne mai intelegem deloc. Il prind in codite(3 la numar), dar nu le suporta si trage de ele. As vrea sa o tund dar am auzit ca pana la 1 an nu este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare la mamici cu bebici

fetelor sa va spun ce a facut feciorasul meu, de imi venea sa-l mamanc--azi noapte mi+am pierdut cercelul langa perna, si cand am luat baiatul langa mine, la prima ora pt laptic, l-a gasit, s-a uitat bine la el, l-a intors pe toate partile si apoi mi l-a intins la ureche. Doamne, imi venea sa-l mananc cu tot cu biberon! Ca sa nu mai spun ca zilele trecute a invatat unde e urechiusa- se scarpina la urechi, mai intai la dreapta, apoi la stanga si striga: iitii; ce mai, ne scapam pe noi!

Biuta, mie imi ies galushtele tare bune, numai ca eu bat albusul cu putina sare pana de intareste, apoi frec galbanusul cu o lingura de ulei, le amestec incet si adaug in varf de cutit de bicarbonat stins cu zeama de lamaie; pun apoi grisul in ploaia si amestec cu furculita pana e ca un piure de cartofi si il las doua minute sa se odihneasca inainte sa-l pun la supa. Succes! sa ne scrii cum ti-au iesit!

Ciuf, superba camera Evei! mai da tu esti talentata rau! baga niste poze la anunturi publicitare si sa vezi ce de comenzi ai sa primesti

pozele noastre
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8&.src=ph

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput