LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Buna fetelor! Eu n-am apgarul trecut=9.
Andreea Georgiana, multumesc pt. retetele de cozonac si crema de zahar ars. De-abia astept sa le incerc. Ciorba de vacuta stiu sa fac, iar de sfecla rosie nu-mi place.
Carmenpit77, bine ai venit. Da-ne date despre fetita ta si poze.
Adar, felicitari pt. "mama". Si al meu a zis intai tata si la vreo luna mama.
Catrinutza si pe al meu l-au recrutat la mare ca fotomodel pt. 200000 lei si apoi sa-mi spuna ca e nevoie de 300 euro sa continue.
Alinaalex am patit si eu la fel. Mi-a venit CM pe 30 decembrie 2006 - 7 zile. Pe 13 ianuarie iar CM - 4 zile. M-am speriat, am zis ca sunt iar gravida, cu toate ca am luat Exluton. Dar am fost racita prin noiembrie si am luat niste antibiotice si ma temeam sa nu-si piarda efectul anticonceptionalele. Am fost si la medic. A zis sa revin peste 10 zile (adica joi) sa-si dea seama sigur daca e sarcina. Am stat intr-o frica. Am intrebat pe forum la femina intim daca a mai patit vreuna la fel ca sa ma linistesc si n-am primit nici un raspuns. Acum ca stiu ca ai patit la fel m-am mai linistit. Mai vreau un bebe, dar in nici un caz acum. Ma bucur ca am citit mesajul tau ca m-am mai relaxat putin.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Tweety...deci stii tu ceva despre foto modelingul de mare........
Exact...cica vezi-doamne am fost recrutati din miile de copii care se plimbau pe faleza Mamaii (nici nu vazuse copchilu', asa ca nush ce viziuni avuse el), dar cum ne tot abodasera tot felul de neni si tanti am zis hai sa vedem ce si cum...ca deh, poate iese vedeta din fata lu' mama....si ne ducem noi pe un gang (toate firmele presupuneau mers pe gang, era ceva cred din reteta) si ne ia o tanti in primire si ne explica ce treaba minunata fac ei si ce copii-vedeta si prin ce reclame i-au bagat...si dupa vreo 5 minute in care tipa era in verva, o intreb si io tamp: "da' cine imi garanteaza ca nu gasesc pozele copchilei pe cine ce stie ce site de destrabalati?"...n-a avut un raspuns concret, cica ceva ca e cu acces cu parola, ca daca firma interesata plateste ceva inainte...si uite asa ajungem si la plata...trebuia sa dau vreo 300.000 lei ca s-o bage in baza de date, pentru un an, fara nici o garantie.......deci aviz amatorilor....

Gata, Andreea cu linsitea ta?????....bun...bine ai venit si tu in randul nostru...ceva de ca sa iti bei amaru'?

Maiiiiiiiiii...da eu stiu ca crema de zahar ars se face la bain-maire...parca asa se scrie, ca m-am tampit in ultima vreme....

Micaalsa, Biutza...si cele care mai vreti feng-shui-uri....pana la sf. sapatamnii sper sa scriu cate ceva....rugati-o pe Mariuca sa ma lase si e ok....


------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca


"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, care copilas? Doamne….
Multumim pt noul capitol!!
Suna bine salata!!!! Camera Evei e senzationala. Pai io zic ca ti-ai gasit job-ul!!!!

CARMENPIT, bine ai venit! Mai spune-ne despre tine!

ADAR, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo, e ceva unic!!!

ALINAALEX, TWEETY, si ciclul meu e cam aiurea… pornesc cativa stropi, dupa aia pauza o zi, pe urma iar cativa stropi, si tot asa, pana isi da drumul… si dureaza cate o saptamana. Juma de luna-s pe stop si ailalta jumate am PMS. Toata lumea ma uraste

MICAALSA, pana acuma n-ai mai avut noduli de lapte? Eu aveam unul cam mare (cand alaptam) si dr mi.a zis ca trece cu vremea si asa a si fost. Sunt convinsa ca asa-I si la tine. Fii linistita, dar du-te si la dr. Pup , nu mai fii gandita!…
Iuuu, ce dulce-I Iulia!!!! Se face din ce in ce mai frumoasa!!!!

BIUTZA si la noi se zice gomboti… mai ales la gomboti cu prune… Ii stii pe aia?
Mai, dar Anthony e barbat adevarat, mey!!! Si ce de par, wow, pai oana mea saraca… na ja. Pai cu cine sa semene…. Anthony pe cine mosteneste la parutz?

ANDREEA, deci Bubu a formatat ceva pe la calculator? Wow!!! Muult mai tare ca Oana care numai mi.a deschis Windows media center, care nici nu stiam ca exista… recupereaza Bubu, vezi? 300gr, wow!!! Hai mai zi-mi ce-I mai faci de mancare, pliz… eu sunt complet in pom cu ideile!
Misto pozle, ca intotdeauna Bubu pozeaza super! Imi place aia cu periutza de dintzi!

CATRINUTZA, sa stii ca o fi fost febra aia de trei zile. Dupa 3 zile de febra apare eruptie. Mai, dar chiar sa o confunde cu rujeola…si nici nu e asa periculoasa, au plimbat copilul ala degeaba… si te.au stressat pe tine.
Cum naiba sa nu stiu replica… si o mai stiu pe asta:
Eu: “las ca nu trebe sa mamance chiar tot!!”
Ea: ”Baaaa! TREBUIE!!”

Sa stii ca asa fac si eu cu plansu… nici eu nu pot sa o las sa planga sa adoarma, ma duc la ea – daca e plansu’ “ala”

KIM, da, suntem aproape daca gasesti acolo ceva ce-ti trebe, sa-mi zici cum merge? Cate ore iti ia chestia pe zi?

Fetelor, pliz mai scrieti ce mai faceti de papa pt bebei!

Oana azi a aplaudat!! A batut din palme, asa pur si simplu. M-a tot vazut pe mine cum faceam cand o laudam ca in sfarsit coboara si mneaei corect din pat!!! Ce m-am bucurat!!! I-am scris lui tati imediat! Pai si cand a venit tati acasa credeti c-a mai vrut?? Mneee!
Ii ies acuma si incisivii laterali si parca si inca unul mic-mititel jos!

Hai ca incerc sa pun ceva pozici cu Ciopartzila.




Primul Craciun




Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Salutare fetelor !
Am reusit sa punem si noi in album niste poze de la sarbatori. Ca de cand nu am mai scris am uitat cum se pun si pozele
TCELEN si BIUTA tare ne-am bucurat ca v-ati adus aminte de noi.
MICAALSA am vazut pozeleeeee sunt foarte frumoase si sper sa nu fie vorba de nici un nodul .
ADAR felicitari pentru MAMA !!!



ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Am laptop-ul in service,acum scriu de la calculatorul cumnatei mele.
N-am mai intrat de-o vesnicie.Abia astept sa citesc din urma sa vad ce-au mai facut ghioceii.
Noi suntem bine, mai ales eu care continui sa ma ingras de cand am incetat alaptarea.Sa speram ca o sa ma slabeasca Vladut,pentru ca de o saptamana, de cand l-am transferat pe podea,a inceput sa mearga de-a busilea si isi baga nasucu' drag peste tot.Trebuie sa-l alerg prin casa ca sa-l prind sa nu faca vreo prostie.E in continuare vorbaret si certaret.
De ziua mea am sarbatorit acasa impreuna cu cumnata mea care e nascuta in aceeasi zi cu mine,iar sambata am iesit in oras la Basilicum cu prietenii.A fost foarte frumos,dar am fost suparata ca nici pana in ziua de azi Vladut nu mi-a urat numic de ziua mea.
De vreo saptamana am inceput sa fac niste ore suplimentare de condus pe Ford Focus, masina pe care o am la dispozitie pen tru condus.Am gasit un instructor f.bun si am impresia ca abia acum fac scoala cu adevarat.Aveam f.multe lacune.Problema mea cea mare e ca am fobie de sofat,nu-mi place absolut de loc si nu reusesc sa-mi gestionez frica.
Instructorul mi-a zis ca pana nu reusesc sa-mi inving frica n-o sa pot iesi singura in trafic.Sa nu radeti de mine,dar ma gandeam serios sa ma duc la un psihoterapeut,dar as merge undeva cu recomandare.Oricum nu ma dau batuta,ma gandesc ca la vara trebuie sa-mi duc copilul cu masina si asta o sa ma ajute sa nu mai vad monstrii pe sosea.
Va pup dulce si o sa revin peste vreo saptamana.
Ce inseamana LMA?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Inainte si dupa ciopartzire. Si din profil.


Parca aici se vede cel mai bine... (desi poza nu-i clara mai nou imi tremura mana!!


Mai multe poze aici (primele 6)










Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Sintem si noi prin preajma.
Am reusit sa vad cam toate pozele noi.
De citit nu am citit chiar tot.
Noi sintem bine,Viv imi ocupa tot timpul.
Aici avem zapada pt toata Europa, si tot ninge.
Revin mai tirziu cu ceva raspunsuri,asa ca nu ne dati disparute.


Sa aveti o noapte linistita




Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:


Buna dragelor!

Am aparut si noi dupa o saptamana nu prea buna,dar din care am iesit cu bine,din fericire.
Matei s-a insanatosit.Inca nu ne-am dumirit ce a fost,dar bine ca am scapat.
Multumim din suflet de incurajari si ganduri bune care,transformate in energii pozitive,nici nu va imaginati cat bine ne-au facut.Multe flori si pupici tuturor!
Cristina(Serj),Cat,va multumesc pentru telefoane!! Mi-au prins foarte bine.
De asemenea,multumim pentru urarile adresate lui Vlad!


Repede si pe scurt despre noi:
Matei a avut 3 zile febra pe care am combatut-o cum am putut...a patra zi a fost bine,dar a facut putina diaree.Intr-o prima faza am crezut ca a facut indigestie,apoi,citind despre pataniile Theei,am zis ca avem si noi o enteroviroza ceva(Andreea am fost pe punctul de a te suna!),insa,dupa ce am vazut o mica eruptie pe piele (pe burtica si pe spate) i-am dat crezare lui Catrinel...o fi fost febra aia a bebelusului. Acum e bine,slava Domnului!

Ne-a venit si factura de la spital intre timp.Fereasca Dumnezeu sa te imbolnavesti in alta parte decat in tara ta!! dar asta e alta discutie,si oricum nu punem noi banii mai presus de copiii nostri.Speram sa nu mai avem nevoie de serviciile lor.

Asa,despre ziua lui Vlad.Nimic special,din pacate.Copii deloc,invitati deloc. Doar noi patru,multe baloane,tortulet,cadouri si multa iubire. Oricum Vlad a fost tare fericit atat pentru tort care i-a mers la suflet,cat si pentru cadouri(un joc cu trenuri-cum altfel?- pentru calculator,un puzzle mare mare,si o trotineta cu care sa se plimbe cat o vrea cand iesim in parc).

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=4nmi3zjo.4v19ytjg&Uy=18xjou&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">Aici o sa vedeti poze de la eveniment.


Va pup si revin cu cate o vorba pentru fiecare.Acum ma duc ca urla Matei si tati nu mai face fata.







Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Mihaser,bafta la examene! Cu intarziere,dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Pacat ca nu sunt in Bucuresti.As fi venit cu mare drag sa ne intalnim la o cafea la Romana.Te pot asigura ca Vlad s-a bucurat de toata atentiunea posibila de ziua lui.
Micaalsa,cum mai doarme Iulia? nu am mai dormit o noapte intreaga de sute de ani...Si sotul meu ma mai ajuta cu bebeloiul,chiar daca el e cel care trebuie sa se trezeasca dimineata si sa mearga la serviciu.
Kim,bafta la examene/proiecte ce ai tu acolo.Of,ce fain ca poti sa mai faci si ceva pentru tine! Chestia aia cu stinsul luminilor se face in toata lumea sau doar au Canada? Ca vreau si eu sa protestez,nu de alta.
Gabi_fer,ati mai fost la cumparaturi in Bulgaria ca am citit ca era bolnavior si micutul tau. S-a facut bine?Mananca acum?
Alinaalex,grasut Marculetul tau...pe Matei l-au cantarit la spital si avea 13kg 700. Eu am inceput sa ma mai ingras...din pacate se vede urat chestia asta la burta,ceea ce mie nu prea imi place. Bafta la dentist! Nasoala problema...si eu am patit-o cand era Vlad mic si stiu ce urat e sa nu poti zambi. Cat despre CM...si mie acum e adoua oara cand imi vine si a fost putin si maroniu.In decembrie a fost normal.Sa vedem in continuare.
Poli,la voi cum mai e cu tratamentul?L-ati terminat ca nu mai stiu?Cum se simte micul Nick?
Ameera,si Matei e atras de locurile periculoase...Succes cu bona! Iti va fi mai usor cu un pic de ajutor.
Ciuf,in primul rand multumesc pentru incurajari si pentru gandurile bune!A luat si antibiotic Matei...habar nu am daca el chiar a avut nevoie de antibiotic.Daca asa au zis de la spital,noi am executat.In al doilea rand, vreau si eu cartea! Eu mai am una de aceeasi autoare:"Ce sa le spunem copiilor" si e super interesanta.Din pacate nu e in format digital. Da,am cumparat lucrusoare dragute si de calitate pentru copii dar si pentru noi.Vlad patineaza de iarna trecuta cand mergea mai mult in cap.Insa acum patineaza bine.Cred ca poti incerca cu Luca;am vazut si copii de vreo 2 anisori la patinoar,bine cu patine mai speciale. Tortul lui Vlad a fost in forma de Sponge Bob. Poti sa il vezi in poze.
Biuta,imi place mult cum scrii tu "cu accent" ardelenesc.Ma bucur ca scrii mult si des. Multumesc pentru incurajari! Super fazele cu Gomboteii si Grigorasii.
Cameliada,ati sarbatorit frumos aniversarea casatoriei.Apropo,La multi ani,sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata! Si noi sarbatorim cam tot asa,iti dai seama...cu doi copii unde sa iesi?Oricum,dragostea conteaza.
Aalina2003,lui Matei i-au iesit dintii(8 la numar) fara mare tam-tam.Dar acum se vad caninii la orizont si parca e mai agitat si mai nervos. Dupa ce sparg bine nu cred ca mai dor. Asa e,suntem doi parinti si doi copii,si stiu ca nu ar trebui sa ma simt vinovata,dar...Asa a fost situatia.Daca as fi avut permis as fi mers eu cu copilul la spital.Aia intrebau unde e mama...iti dai seama.E ceva ciudat sa apara un tata cu bebe cu temperatura in miez de noapte.
Catrinutza,cum se mai simte Mariuca?Ati scapat de raceli si alte nenorociri? Analizele au fost bune? Ai si tu o perla de soacra...de a mea nu ma apuc sa povestesc. Scumpisoare analizele in Ro.Dar si aici,crede-ma...suti di euroi,suti di euroi.
Catrinel,imi pare rau ca te simti singura...stiu ca nu e usor,dar macar o ai pe mama ta cu tine. Si in plus,mai iesi 4 ore la serviciu.Tot e ceva! Nu vrei sa iti pove cum e la mine,nu? Imi pare rau ca nu ne-am mai auzit la telefon.
Mari,felicitari pentru primii pasi si pentru intarcat! Cu primii pasi suntem si noi pe aproape de voi...cu intarcatul insa suntem la mii de ani lumina distanta. Pupam pupacioasa!
Tcelen,bravo si voua pentru marile reusite!! Te cred ca te-ai emotionat cand ai citit prin ce am trecut,mai ales ca esti si tu cu doi puisori...cu ajutor putin spre deloc.Nu-ti doresc sa treci niciodata printr-o situatie similara! Ba mai mult,sa iti fie mereu copilasii sanatosi si tu la fel!
Honeypuma,suntem in Austria pana in martie...In general locuim in Bucuresti insa m-am nascut si am crescut in Suceava. Poate ne intalnim candva sa ne cunoastem mai bine,ce zici?
Irina,ioi,cum sa ti se atrofieze muschii? Suna tare inspaimantator. Fa exercitii nu te lasa! Aniversarea lui Matei o sa ne prinda in Austria,dar dupa 2 zile,adica pe 16 martie,zburam spre patrie.Iuhuuu!
TweetyGeo,ce bine ca ai net si ca ai revenit!!!
Andreea,bine ca ati scapat si voi de boala! Strong BUBUruza mica daca s-a facut bine asa repede!Am vrut sa te sun,dar apoi nu am indraznit.Cred ca o sa te sun totusi intr-o zi.
Cat,multumesc din suflet pentru telefoane si pentru ca ai dat de stire despre noi.Sper din suflet ca voi sunteti bine si ca raceala Dariei a trecut usor usor. Vorbim si poate ne vedem si noi ca eu abia astept.
Delia,am felicitat taticul lui Matei din partea ta.Oricum,nu-l felicit prea mult ca pe urma i se urca la cap.Al tau sot a fost haios rau la faza de la spital! Doamne,ce lucruri ingrozitoare ai mai vazut si tu prin spital! Si ce factura,bine ca aveti asigurare.
Tili,cati ani are Mihaita de i se clatina deja dintisorul?Ca ma ia cu emotii cand ma gandesc ca o sa ii vina si lui Vlad randul si lui ii e frica.Da,ia zi si mie care e povestea cu Zana Maseluta sa bag si eu ceva "abureli" in caz de forta majora.Pe vremea mea nu exista zana asta.Doamne ce copii mari avem! Pupam si Mateiasul,asa,din partea Mateiasului.
Loranda,asa mi-a spus si dr noastra de familie pe care am sunat-o.Ca indigestia nu vine cu febra asa mare...Anda cum se mai simte?Scaparati si voi de boli?Tu esti medic?ca parca asa imi reiesea mie dintr-o postare de-a ta.Cand am copilasii bolnavi,Doamne ce as mai vrea sa fiu si eu medic.
Mariana,o imbratisare si un pupic pentru tine si burtica! Si ne rugam in continuare sa fie totul bine.Sora mea e la Londra si trebuie sa nasca in aprilie.Cand era mica a avut displazie de sold.In Romania in asemenea cazuri,doctorii fac cezariana.In Londra insa...nu.Ma rog sa fie bine si pentru ea si pentru tine! Si sa va fie bebelusii sanatosi! Si voi la fel!
Dea,trebuie sa fie dulcica rau Degetica cand pune botic.Mai intra si zi-e despre ea!
Cristina30,super si tati al vostru! Chiar daca zici tu ca e mai rusinos.Mai rar tatici asa.
Pispirica,bafta la gasit bona! Si Matei tot la san adoarme.Ce sa-i faci,mai,daca acolo e cel mai bine?Pup you si sper sa ne vedem.
Stefanna,sedere placuta ACASA! Imi inchipui cum trebuie sa iti fie si tie departe.Usor nu e.Bucura-te de timpul asta petrecut in tarisoara noastra. Chiar ai fost curajoasa sa pleci singura atata drum cu bebelina.
Alorea,ne pare rau ca nu ai mai intrat atata vreme! Si mai ales,ne pare rau ca ai avut probleme personale. Felicitari pentru dintisorii lui Cristian! Mai intra cand poti!
Adar,nasol ca nu prea doarme Maia noaptea.Cred ca esti rupta de oboseala. Oricum,cand iti arunca o privire cu ochisorii aia ai ei iti trec toate,asa e?Uiti de oboseala.Acu citesc: Felicitari pentru MAMA!!! Matei nu vrea sa zica nici in ruptul capului.Numai intr-un TATA o tine.
Doublemom,multumim mult! Va pupam si noi si sa va fereasca si pe voi Cel de Sus de orice boala!
Noe,dixtractie placuta la Geneva! Si daca vreti,treceti si pe la noi.
Aida_o,,multumim mult de urari! Alexandra ce mai zice/face?
Simona Toma,Ceela,Ama Kaly,Tina...mi-e dor de voi!

Gata,fetele,inchei aici.Sigur am omis pe cineva,dar ma revansez cu prima ocazie. Are sotul meu de lucru si il las ca e deja tarziu.

Pe curand!





Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Buna dimineata

dragele mele, Biuta, Tili, Catrinutza, MP,)sper sa nu fi uitat pe nimeni) va multumesc mult de tot pentru urari! sunteti toate niste dragute

Tili, felicitari pentru dintzuku cu nr. 6, noi inca asteptam sa ne iasa cei de sus si suntem taaare plangaciosi.

Catrinutza, sper sa nu aiba nimic Mariuca de la mamaligutza fiarta in laptic, Tudor nu a avut niciodata probleme.

Da sa va mai yic cum i+am data zilele trecute galbenushul* dupa ce l+am fiert tare, l+am frecat cu branzica proaspata, o lingurita de almette si una de iaurt* iese tare pufos si i l+am dat cu painica si i+a placut nevoie mare!!!!

Micaalsa, am vayut poyele cu mandrulica ta, are niste ochisori superbi, si ce frumos se joaca ea pe paturica, eu daca l+as pune pe tudor pe ceva ar sta numai alaturi. mai, in legatura cu nodulul la san, eu yic sa nu+ti faci probleme si eu dupa ce am incetata alaptatul, vreo trei luni tot simteam ceva ciudata la sani, si lucrurile au revenit la normal dupa ce s+a stabiliyat CM.

MP, felicitari pentru yiua lui Vladut, sa va traiasca amandoi flacaii si sa fie norocosi si sanatosi! Bine ca si+a revenit Matei, si ai dreptate cu banii, duca+se in pustii, sanatatea e cea mai importanta, mai ales cand vine vorba de copii. Ce familie frumoasa aveti voi acolo!

++ fetelor nu stiu ce are calculatorul meu, a luat+o rayna, sper sa intelegeti ce am scris
acum fug ca plange Tudor


http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/c7c8&urlhint=actn,ren%3as,9%3af,0










cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput