LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
micaalsa spune:
Andreea, pai nu-i mare minune sa nu fie tatal natural ... cica el era in Italia in saptamana cand spunea ecograful ca a aparut samburelul . Hazbandul mai face mishto cateodata de chestia asta dar degeaba, pozele lui din copilarie dovedesc ca-i fata lui taica-so. El a avut ochi albastii si era blond ... iti dai seama ce schimbare. Mersi de reteta de crema de zahar ars ... eu eram pofticioasa. Si o intrebare: tu folosesti bors facut in casa sau cel de la Maggi? Daca e ala facut in casa cum il faci sau de unde-l iei? Si mie tare-mi plac ciorbitele cu bors dar n-am de unde sa-l iau si nici nu stiu sa fac.
Mariucaaaaa!!!!, fii mama fetita cuminte si las-o pe a ta mamica sa ne initieze intr-ale feng-shui-ului.
Catrinel, m-am mai linistit desi in prima faza tare m-am panicat. Am mai intrebat si eu in stanga si-n dreapta si se pare ca-i ceva destul de frecvent. Posibil sa-l fi avut si cand alaptam ... la cat de plini imi erau sanii tot timpul cred ca nu mi-am dat seama. Maine am programare la gine si ma lamuresc eu acolo.
O noutate ce i-am facut la Iulia, Budinca de dovlecei. Am curatat dovlecelul de coaja, i-am scos samburii, l-am taiat cubulete si l-am fiert. Dupa ce s-a fiert l-am scurs de apa, l-am pisat , am adaugat un galbenus de ou, cascaval ras si o lingurita de smantanica si l-am pus la cuptor intr-o forma tapetata cu pesmet. L-a macat a mea tot tot in ziua aia. Si eu tot caut retete noi ca Iulia se plictiseste repede de cate-o mancare. Macar noutatile sa le manance ca in rest face numai mutre si mofturi.
Tare indaratnice-s fetele astea de pe 23 . A mea bodogane toata ziua mama, baba ... si cand sa ma laud si eu la cineva, ce sa mai zica dom-soara. Nic' ... tace chitic.
Am vazut-o pe ciopartila ... frumusica foc, ciopartita sau nu .
alorea, n-am gasit pozele voastre de la sarbatori. Unde trebuie sa ma uit?
claudia, las' ca o sa-ti ureze si Vladut cat de curand de n-o sa-l mai poti oprii. Ai rabdare. Cu sofatul ... hmmm, cred ca de-aia nu ma atrage si pe mine sa fac scoala. LMA inseamna La Multi Ani!!, incepem sa ne sarbatorim ghioceii de 1 anisor .
ile, trimite-ne si noua putina zapada ca aici a fulguit o noapte si dimineata se topise tot. Nasoala iarna am avut.
Monica, noi cu somnul mai binisor un pic, in sensul ca avem si cate o noapte cu 2 treziri dupa cate-o saptamana cu treziri din ora-n ora. Dar e un inceput, eu tot sper in vremuri mai bune.
Ce frumos tortulet a avut Vladut. Ai o familie frumoasa foc, poti sa fii mandra de baietii tai.
13,700 kg? Cred ca-i cel mai voinic fecior de la ghiocei? Doar Marc al lui alinaalex ii mai face concurenta.Tot mare fan tzitzi? Nu se lasa batut?
cameliada, si tu ai patit faza cu nodulul? Deci chiar e ceva des intalnit. Eu oricum nu stau, merg la un consult ca si-asa-s prapastioasa eu de felul meu, d-apoi sa mai stau si cu cate-o incertitudine.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
aalina2003 spune:
Maia, brava pentru MAMA..si sa dormi mai bine de acu'..
Camelia,si Ana ptot plangenoaptea ..inca, de vreo 2 saptamani, da' zau daca stiu de ce..dintii de sus se vad acu' bine, poate trebuie
sa-i astept pe ultimii 2 de jos..nu stiu, sper doar sa nu devina obisnuinta..N-am mai iesit "in centru'de atunci, dar daca apar te sun.
Micaalsa, cred cate-ai linistit un pic, dar e bine sa mergi si la dr., sa ne spui si noua ce-a spus.
Catrinutza,io bag de seama ca Atomica e din ce in ce mai des pomenita...si nu numai de mine..da'vad ca ea, in loc sa aprecieze si sa-nvete alti bebelusi sa fie cuminti, sa doarma noaptea,altele i se par prioritatile.Sau poate ceilalti au "cerut" invataturiole astea, adicate de ce sa dam vina doar pe ea..
Stefanna,bine ca ati ajuns cu bine, pana la urma..sa petreceti frumos acasa si sa ne scrieti si noua din cand in cand.
cameliada spune:
am revenit
Catrinel, da' cine+i meshterul frizer? mami cumva? ai mana buna, oana e scumpica tare.... imi plac covorashele tale, alea ciufulite, vrem si noi ceva de genul asta dar nu am gasit decat culori incerte pe aici.
MP, priceput taticul vostru la ornat torturi, e haioasa
poya cu Vladut uitandu+se la tort intrebator!
aici sunt poze
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/c7c8&urlhint=actn,ren%3as,9%3af,0
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
aalina2003 spune:
Micaalsa, bors se gaseste pe prin supermarketurile (ma rog, mult spus) de aici si in recipiente de plastic, de 1 litru, lichid adica, nu cubulete dela Maggi. Cred ca e mai gustos asa.
Tili spune:
Cameliada, cred ca computerul tau e setat pe limba romana, din acest motiv tastele corespund unor alte semne. Verifica in dreapta jos a ecranului,pe bara, langa data, acolo ar trebui sa fie.
Poze cu Matei si Mihaita aici.
Irina71 spune:
Catrinelu, vazut poze cu Oana frumusica foc. Chiar ai tuns-o ? Cu foarfeca sau cu aparatul de tuns ? Dar acolo unde zici tu sa vedem primele 6 poze, eu nu reusesc sa le vad, ma pune sa ma loghez pe Yahoo Photos.
Monica, vazut poze si cu voi 4, mai-mai ce familie frumoasa !
Cameliada, eu la serviciu cand voiam sa scriu un text cu caractere romanesti, in Word Document, schimbam tastatura cu Alt + Shift. Si atunci puteam scrie cu tz, cu sh .... dar : imi inversa z cu y, liniuta despartitoare era +, adica exact cum e la tine acuma. Ca sa o schimb la loc, apasam din nou Alt+Shift. Sau, in coltul din dreapta, jos al monitorului aparea cum era tastaura : pe "Romanian" sau pe "English", si schimbam de acolo, cu mouse-ul. Succes !
Astazi am fost si mi-a scos firele de la operatie. M-a ciupit un pic, dar am indurat. Luni merg sa-mi scoata ghipsul si apoi urmeaza gimnastica de recuperare.
Fetelor astazi sa nu spalati, ca e sarbatoare mare : Sfintii Ioan, Grigorie si Vasile. Si vineri iar e sarbatoare (Intampinarea Domnului), asa ca sa stiti cum va organizati.
Irina, mami de Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Tili spune:
Micaalsa si eu am avut foarte multi noduli si chisturi de vreo 3 ani incoace. Am urmat tratament si s-au mai retras, dar nu total. Cred ca motivul dereglarii hormonale (caci asta a fost motivul) a fost faptul ca am luat anticonceptionale. Multi medici mi-au zis ca nasterea si mai ales alaptarea vor duce la disparitia lor, dar tot ii mai simt. Cel putin sanii nu mai sunt durerosi. Oricum am de gand sa mai fac o ecografie mamara cat de curand, sa vad starea lor.
Ai dreptate sa nu-ti faci griji, mai ales ca nu ai fost inca la control. La mine initial era vorba de bisturiu, dar dupa un tratament de 1 luna, nu a mai fost nevoie. Ai nevoie de liniste si odihna. E foarte important sa fii linistita, sa nu lasi sa te afecteze nimic. Stiu ca e greu, aproape imposibil, dar asta te va ajuta mult in vindecarea ta.
Tili spune:
Am uitat sa va intreb unde gasiti dovlecei la timpul asta, ca eu nici congelati nu gasesc pe aici.
Va pup.
cameliada spune:
Tili, Irina71, merci, acu s-a rezolvat, a lucrat husbandu' aseara si l-a lasat asa.
alina2003, noi nu am mai iesit de cateva zile din cauza vremii si suntem turbati amandoi. daca maine nu bate vantul as vrea sa iesim macar o juma' de ora.
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
ceela spune:
Buna mamici si bebici,
pupam si noi toti frumuseii, si am intrat si noi in clubul celor bolnavi. Sambata noaptea, fara alte semnale, s-a trezit Traian tusind rau, aproape ca se sufoca.Sotul a pus mana pe telefon si a sunat la salvare. A inceput sa respire, a venit si salvarea, ne-a dus la grigore alexandrescu, au zis laringita , ne-au facut o injectie pentru calmare si ne-au internat la orl pana dimineata ca sa ramanem sub observatie. am stat pana duminica la 10 dimineata. in noaptea aia au venit copii in continu, acolo la orl erau cei care se sufocau. Acum suntem acasa cu tratament, face febra noaptea, si s-a schimbat felul cum tuseste. diseara mergem la dr. noastra ca sa-l asculte la plamani.
Sa fiti toti sanatosi, si sa nu mai auzim de bebei bolnaviori.
Traian 24.02.2006
poze