LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Acum am citit ca s-a sters Noe de pe lista; ce s-a intamplat??? Noeeee-Noelinoooo si ochioasa-pufoasa-zulufoasa... please comeback!!!

Printesuca mea si-a dat drumul la vorba, de ieri tot repeta PAPA, BABA, PA, MAM, BVA, BRR... nu chiar in gura mare, asa mai soptit, ca o printesa ce e ea. Ce bucurie pe noi!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

2:
martie - Andrei - Doina_cel
mai - Iustin Sebastian -- Serendipindity(Mara)
3:
martie - Maria - - Nshiro
martie - Andrei -- Irina71
martie - Stefanel - - alinutza3
martie - Maria Cornelia- - iris77
aprilie - Raluca Elena - - Danielaneda
aprilie - Harris Peter - - Cosmina
mai - Alexandra - -Aida_O
4:
aprilie - Andrei Cristian -- Adriana

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Multumesc in primul rand adei, care m-a salvat. Cum nu sunt deloc descurcareata la capitolul prajiturit, mi-a dat o mana de ajutor la tort. Sotului meu, care de regula nu se omoara dupa tort, i-a placut asa de mult, incat manca din propria initiativa, fara sa i-o cer.
Kim felicitari pentru primele cuvinte. Si Matei zice PAPA, dar mi-am dat seama ca il confunda cu PA. Cand vede bavetica zice PA, dar cand il pun in scaunelul lui zice PAPA. Multumim de urari.
Tcelen, votat craciunita si iepurasul, inca de ieri si am vazut ca erau pe primil loc. Tinem pumnii!
Poli si noua ne-a fost dor de tine! Imi place modelitatea ta de a mai iesi din casa. Ce mi-ar placea sa mai dansez si eu... Nikolas cel plin de energie.
Noe de ce sa te fi sters de pe lista????

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Buna dimineata,

fetelor, intru si eu sa semnez condica azi si sa va mai dau de stire despre noi.

Acum suntem bine, nu mai avem febra, mancam si suntem voiosi. Vineri seara in schimb dupa ce toata ziua a tinut-o cu temperatura de 38.5, cu mici pauze dupa doza de nurofen, pe la 6 a facut 39.7, se molesise, nu mai vroia nici apa, ardea mai ales la cap si am fugit cu el la pediatra. Ne-am speriat cam tare pentru ca el lua si amoxicilina data de medicul de fam, iar nurofenul nu-si mai facea efectul deloc. La pediatra am intrat abia dupa o ora de asteptari, dar i-a prins bine lui tudor, pentru ca a luat aer si s-a mai inviorat. Diagnosticul a fost acelasi, viroza care a fovorizat instalarea unei rino-faringite. Ne-a schimbat antibioticul-Cexyl- am continuat cu nurofen si la nevoie un sfert de algocalmin fiola dizolvat in ceai, frectie cu otet si binenteles multe lichide.
Eu ma tot gandesc la diagnosticul asta, Tudor nu are nasul infundat deloc, nici nu tuseste si din fericire nu a mai facut nici temperatura dupa acel puseu. Oare se poate sa aiba rinofaringita fara sa tuseasca si fara sa-i curga nasul?
Oricum eu am respectat intocmai tratamentul, si nu am de gand sa il intrerup, am destul de multa incredere in pediatra, da' ma intreb si eu ca tot omu'. Tudor e destul de vioi, a mancat aproape la fel de bine ca inainte, doar ca mi se pare ca a slabit cam mult. l-am pus e cantar si are 10.2 kg, in conditiile in care cu doua saptamani inainte avea peste 11 kg.
dintii tot nu au iesit, gingia este in continuare alba si tare si chiar de vede forma dintisorului pe sub tesut, dar nu se arata nici un coltisor.

merg acum sa ii dau medicamentele si revin putin mai tarziu
va pup

pozele noastre sunt aici!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8&.src=ph
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

NOE E ADEVARAT ca nu mai esti pe listuta? CUM SE POATE ASA CEVA??!!
E drept am cam lipsit eu si am citit putin in ultima vreme dar...hai ca mi-ai luat piuitul de data asta...

Andrea-Georgiana doresc sa iti multumesc mult de tot pentru reteta de ciorba de vacuta.Aici nu se gaseste leustean da' noroc cu verisoara mea care mi-a adus presata o cantitate mare vara trecuta...

Ciuf observ ca si tu citesti toate chestiile alea tragice de pe DC, exact ca si mine...Superba camera printesei,eu cel putin n-as scoate asa ceva din propriul capusor!

Adar ce moment emotionant sa auzi cuvintul magic de la Maya!

Kim ce frumos ca Alicia a inceput sa exerseze "vorbirea".Vad ca al meu desi in citeva sapt. face un an,inca nu merge decit citiva pasi timizi, in schimb, a inceput sa se "interfereze" prin conversatiile noastre.Nu ma asteptam la faza asta, fiind baiat! In Suedia e stiut ca baietii vorbesc un pic mai tirziu.

Elvie ca te-ai gindit la noi.

Monica m-am tot uitat la pozicile de la ziua de nastere cu tema SpongeBob si parca nu-mi vine sa cred cit de mari au crescut flacaiashii.
Daca nu ma insel, Tutu a avut o pacienta cu displazie la sold care a nascut vaginal.Sa nu se ingrijoreze sora ta, displazia nu este considerat motiv de cezariana nici aici in Suedia,si nici miopia, spre deosebire de Romania.Mi se pare mie ca doctorii din tara sunt gata sa ofere alternativa operatiei cam usor,pe cind in vest, moda ar fi cu nasterile "naturale", in unele tari si din cauza asigurarilor.

Polixeni imi pare atit de bine ca te duci la dansuri.Eu imi luasem acum 2 ani si ceva o clasa de salsa si planificam sa continui dar...am ramas gravi si nu am mai indraznit.

Catrinel spre deosebire de mine, care am 2 maini stigi,tu ai reusit foarte bine la tunsul Oanei.Da' cum a stat ea sa-ti faci treaba?!!(ca fetita mea pina la 3 ani ar fi facut orice numai sa stea cuminte cind o tundeam,nu!)

Tcelen am votat! Sper ca am apasat pe ce trebuia fiindca am citit de-abia noaptea tirziu...Sunt super pozicile cu "deghizatii" Iulian si Ana-Maria!

Irina71 imi pare bine ca esti okay acum si ca operatia a fost bine.

Catrinutza si eu sunt de parere cu Catrinel ca eruptia a fost altceva decit rujeola.Ce fel de eruptie a avut,cu "pete" f. micute si dese sau mai marisoare/largute?

Biuta nici eu nu stiam de galushcutzele voastre din Ardeal, da nici de "cotoiul" oltenesc, vad ca o dus f. prost la capitolul "regionalisme"...

As vrea sa mai scriu mai multisor dar recunosc, nu am citit inca tot din urma si mai sunt si in criza de timp(asa e in concediul de maternitate), trebuie sa pregatesc invitatiile pt. ziua lui Markus,meniul(pai daca nu prea am ajutoare tre sa organizez totul din timp) Cred ca o sa-i taiem motul pt. divertisment ca in Suedia nu se poarta obiceiul...

Stie cineva daca la baietei se face vreo turta/colacei pt. nasi la taierea motului?Daca da, unde as putea sa gasesc reteta?

Gata ma duc sa bucataresc un pic si sa aleg materialele de scrapbooking + sa comand pe net pozele alb-negru pt. a le pune pe invitatii.

toata gashca de mamici si ghiocei

Mariana 37+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MARIANA,MULTUMIMMMMMMMMMPTR VOT!!sper ca unde trebuie!!

TILI,MULTUMIMMMMMM PTR VOT

cameliada,MULTAAAAAAAAAAAAAA SANATATE SI PUPICI

NOE,NU MAIE PE LISTAAAAAAAAAAAAAA!!DA EU DE CE NUA M VAZUT!!UNDE SCRIE???CUM?DE CE??NU-MIVINE SA CRED!!!

www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,bulinuta de deasupra,MULTUMIM
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare,

am adormit baiatul, sa vedem pentru cat timp, in ultima vreme nu prea mai doarme bine nici ziua nici noaptea, mai ales ca de vreo trei zile adoarme pe la 10 jumate- 11 si de trezeste pe la 8...
Azi dimineata l-am gasit cu pete multe sub buricel, si pe fese, cred ca pipi acid de la antibiotice. L-am spalat si l-am dat cu Bepanthen, sa vedem daca ne trece. In rest nu am vazut nici o pata sau bubita. Atata doar ca transpira fff mult, cand se joaca il schimb si la un sfert de ora. O fi si asta tot de la antibiotice?

Mari78, Doublemom, Catrinel 17,, Ile77, Gabi fer, Biuta multumesc pentru incurajari si sfaturi! Va pup!

AndreeaG, merci pentru pontul cu otetul indoit cu apa, desi e logic, nu m-am gandit la asta niciodata. Mai da' ce spargatoare de inimi ai tu acolo!

Alina2003, pe noi nu cred ca ne mai cheama la vaccin, transa asta, dar dupa ce ne trece si si vad ca Tudor se simte bine, i-as face totusi un antigripal. Acum noi banuim ca "transmitatorul de virusi" ar fi socrul meu, care lucreaza in invatamant si care ultima data cand a venit la noi, se plangea ca il doare gatul si capul, dar tot nu s-a abtinut sa-l smotoceasca putin pe Tudor.

Catrinutza, nu iti mai face griji cu fetita ta, si Tudor paseste rau de tot, cu piciorusul drept doar pe varf si nu intinde genunchiul, ca sa nu mai spun ca face niste pasi de zici ca merge prin zapada pana la coapse. pupam puiuta sa fie bine sa nu o mai ingrijoreze pe mami!

Alinaalex, eu stiam ca fontanela nu trebuie sa se inchida prea devreme, pana la 18 luni are tot timpul, eu ii dau lui Tudor 2 pic de Vigantol si o jumate de lingurita de Visol.

Tania2, naspa faza si suculetzul din frigider, sper sa nu aiba puiul nimic!

Tili, scuze pentru intarziere, La Multi Ani pentru domnul sot, sa-ti traiasca si sa aveti o viata frumoasa impreuna!

Ama Kaly, felicitari pentru voinicul harnicutz! Seby, bravo pentru primul pas!

Nshiro, super gradinita voastra, cat despre miscarile cu varfurile degetelor, si eu am citit undeva o chestie asemenatoare, chiar erau dati ca exemplu pianistii care cica ar avea mai multe circumvolutiuni pe creier decat restul oamenilor, si la teste de inteligenta ies cu mult peste medie. Da' si noi cu tastatura o ducem bine!!

Delia, nasoala faza cu husband, si eu cred ca ar trebui sa i-o coci, dar nu de ziua micutului, ca mai tarziu o sa se intrebe unde a fost tati, si va fi greu sa ii explici; mititeii cad la mijloc fara sa vrea. Gandeste-te la o alta ocazie, da' nu-l lasa sa scape usor!

Polixeni, dans!!! wauu, ce fain, si mie imi place sa dansez, chiar daca nu imi iese, dar imi incarca bateriile cu energie pozitiva. Bravo tie!

Kim, felicitari pentru "papa" si "bravo"! mandra mama de printesa!

pozele noastre sunt aici!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8&.src=ph
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

NOEEEEE!!! - PAI DE CE TE-AI SUPARAT ASA RAU PE NOI? NU POTI SA PLECI ASA FARA SA SPUI NIMIC. CE S-A INTAMPLAT? CINE TE-A SUPARAT?
DACA EU AM FOST AIA REA IMI CER MIII MIIII DE SCUZE. PLEASE COME BACK

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ANDREI-BOGDAN ARE NEVOIE DE O NOUA OPERATIE PE INIMA ,HAIDETI SA FACEM CEVA

www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,bulinuta de deasupra,MULTUMIM
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Fetelor, Iulia mi s-a racit. Noaptea trecuta n-am inchis un ochi ca asa a fost de agitata, cred ca din cauza ca nu putea respira bine pe nasuc. Azi merg cu ea la dr. ... posibil sa fi luat si ea vreo viroza ca multi prin preajma noastra au fost bolnavi in ultima vreme.
Era chiar prea frumos ca noi sa scapam neatinsi.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput