LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
tcelen spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
Fetelor, Iulia mi s-a racit. Noaptea trecuta n-am inchis un ochi ca asa a fost de agitata, cred ca din cauza ca nu putea respira bine pe nasuc. Azi merg cu ea la dr. ... posibil sa fi luat si ea vreo viroza ca multi prin preajma noastra au fost bolnavi in ultima vreme.
Era chiar prea frumos ca noi sa scapam neatinsi.Pozele mele
Anamarialui
Iulia (23.03.2006)
sanatate multaaaaaa si multi pupici de la noi sa se faca bine repede-repede!!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
ANDREI-BOGDAN ARE NEVOIE DE O NOUA OPERATIE PE INIMA ,HAIDETI SA FACEM CEVA
www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,bulinuta de deasupra,MULTUMIM
![](foto.gif)
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
![](bebe.gif)
![](bici.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Polixeni spune:
Mai mai da ce harnicute sunteti...si eu fac acu o pauza de la si am zis sa intru sa scriu si eu.
Voi da raspunsuri incepand de pe la pag 10 ca daca e sa o iau de unde am ramas data trecuta o sa-mi ia ...oho-hoooo/.Asa ca daca nu raspund chiar la toata lumea...
Tania permite-mi sa ma alatur tie in a soacra cea indolenta.Daca e posibil asa ceva!!!!!Of offfff.
Bia!Are rosu in gat??Sper ca nu...
Tili LA MULTI ANI sotului (cu intarziere)!!!Sa fiti fericiti si alaturi unul de celalalt si sa va bucurati de familia frumoasa pe care o aveti!!L-am vazut si pe Matei cu marul...ha haaaa ce dulce e!!!!!
Ciuf minunate camerele copiilor!!Esti o talentata!!Iar satisfactia e si mai mare mai ales ca le-ai facut tu!!Au o mama minunata!!!Cum mai e Eva cu urechea?Luk mai merge la gradi?Tu la voluntariat?
ama_kaly felicitari Seby!!!Ce baiat mare!!!Si eu de-abia astept sa mearga Nick singur!!Bravo!!!
Rocsana da chiar ca o calesc pe Maria la gradi!!!Hmm ce inseamna culturile diferite!!Tu in ce limba ii vorbesti Mariei?Cum ai facut-o sa bea cu paiul?
Delia referitor la treaba cu sotul...eu sigur m-as fi certat cu al meu daca mi-ar fi facut asa ceva.Si fii sigura ca nu a uitat..MAI ALES DACA A PETRECUT BINE.Asta mi se pare lipsa de respect fata de tine ca sotie si apoi de voi ca si familie.Mai ales ca ai lui au luat parte la acea petrecere...Esti sigura ca vrei bebe 2 cu un astfel de tata??Te rog sa nu te superi pe mine ca mi-am spus parerea dar asa nu suport barbatii astia care nu respecta femeile!!
cat operatie?ce operatie??
Bia si eu tot lapte praf ii dau dar sa stii ca in mancare (de ex piure de cartofi ) ii pun lapte normal.
Carmenpit77 bine ai venit si sa-ti traiasca bebeul!!
alinaalex numai eu si Nick mancam mamaliga ca sotului nu-i place deloc.De-aia am vrut sa=l tachinez si i-am zis "uite aici
un romanash autentic"!!!
Kim felicitari Aliciei pt cuvintele!!Mai-mai o sa va duca capul acum!!! Cum merge cu scoala?
cameliada sanatate lui Tudor!! Si Nick transpira asa de des incat trebuie tot timpul sa am la mine 2 schimburi.Am intrebat pedaitrul si mi-a zis ca e gentic ca nu am ce face...acuma daca e de la medicamente nu stiu...
mariana draga de tine mai ai un picut si vine si bebele!Si in plus de asta mai faci si party!!Faci ceva pozici sa vedem si noi???Referitor la dans ...daca merg bine (mai trebuie sa fac niste ore de tehinca de dans) poate voi preda si eu .
pe burtik!
t-celen am votat si noi cei mai frumosi prichindei!!!!!!!!
micaalsa sanatate Iuliei!Tu cum te mai simti??Nu-mi vine sa cred ca Iulia papa cum ai zis tu si e totusi asa de grasuta!!
Ada mai da harnicuta mai esti tu si crosetezi si gatesti!!Cu manutele alea doua faci minuni!!Pupicim Maia!!
Dar de ce s-a retras Noe ?
Catrinutza mai da prin ce aventuri mai trece si Atomica...va pupicim!!
Catrinel ce freza faina are Oana!Tu ai tuns-o???
doublemom mi le imaginez pe gogosele cum aduna firimiturile!!
Am si eu o intrebare...Nick al meu se trezeste uneori noaptea plangand...nu deschide ochii dar scanceste uneori chair plange de abia il linistesc.Cand se trezeste e totul ok.Voua vi s-a intamplat asa ceva cu bebeii?? Miercuri mergem si noi la vaccin.Apoi merg la dansuri .Pai trebuia sa ies din casa si sa ma ocup si cu altceva ca altfel ma urc pe pereti...o sa ziceti "tara arde si babele de piaptana" dar zau ca nu mai suport sa stau acasa.
Am mai pus filmuletze noi aici:
www.dropshots.com/dpoli_gr
tcelen spune:
MULTIMIM POLIXENI,PUPICI PTR VOT
www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,bulinuta de deasupra,MULTUMIM POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
adar spune:
Tcelen, mi-am facut din nou datoria si am votat bulinuta de sus ....
Despre Noe zisesem eu, undeva fix inaintea unui mesaj de-al tau cred ...
Fetelor, nu prestati la vot .... ca iote, chicara pe locul 3 bebelacii .... ntz, ntz, ntz ... BA-TA-I-TA !!!!
_adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
tcelen spune:
ADAR esti oscumpaaaaaaaaaaaaaaaa!!!multumim din nou de vot!!
da fata ai vazut ieri ne-am mentinut pe primul loc si aziiiiiiiiiiiii,acu m-am trezit ca sunt pe locul trei
MULTUMESC DE SUSTINERE SI INCURAJAREA FETELOR LA VOTTTTTTTTTT
de noe chiar imi pare rau,dar ce s-a intamplat???
www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,bulinuta de deasupra,MULTUMIM POZE ANA-MARIA
poze Iulian
IULIAN 22.11.1998
carmenpit77 spune:
Buna fetelor
avem cateva zile decand nu am mai intrat dar Ali a avut 2 nopti febra, dar acum suntem bine. Vad ca a-ti scris la greu foarte bine si mai vad ca aici se voteaza la greu pt concurs, deci sa ne apucam de votat fetelor!!!!!!!!!!!!!!!
Tili spune:
Tcelen am mai votat o data. Sa speram ca vor ocupa din nou primul loc.
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
cameliada spune:
Tcelen, mi-am facut datoria si am votat craciunitza si iepurasul! Sa iasa pe locul I!
Deci asa, putem vota de cate ori vrem!? Atunci sigur o sa iasa pe primul loc!
Micaalsa, sorry pentru Iulia, pupam fata bolnavioara! Sigur s-a luat de pe forum, la cati bebei au umblat ... virtual pe aici! Sanatate multa!
pozele noastre sunt aici!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8&.src=ph
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
tcelen spune:
TILI SI CAMELIADA,MULTUMIM DE VOTURI,
DEJA SUNTEM PE LOCUL DOI,DAR LA EGALITATE CU LOCUL TREI
SE VOTEAZA O DATA PE ZI,EU ZIC CA MERGE DE DOUA ORI,UNA DIMINEATA ,UNA SEARA,MIE AZI MI-A IESIT ASA!!!
poze Iulian
IULIAN 22.11.1998