LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by adar

Biuta, pupuaceli maxime! Uite asa imi mai creste si mie inima ...

Tcelen, votat copilasii, vad ca sunt pe locul 2, sper sa treaca repede pe I !!!! Dieta eu am tinut-o si este exceptionala. DA, la mine a dat rezultate si vreau sa o tin din nou de maine. Singurul lucru rau la ea, e ca nu ai voie sa o tii mai mult de o saptamana. Dar eu vreau sa fac o incercare, sa o tin 2, cu ajutor de la Calciu+magneziu+zinc

Irina #8211; referitor la botosei, e clar ca aluneca, orice botosel aluneca daca nu are ceva pe talpa, chiar si sosetele aluneca ...
Am vazut ca intrebi de fete si ... nu ma pot abtina, asa-s eu! Noe nu va mai scrie, iar daca te uiti pe lista, vei observa ca nu mai e. S-a sters singura de la ghiocei, pentru ca asa a considerat ca e mai bine! Zic doar: MAAAARE PACAT !!!!!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

ADAR MULTUMIM DE VOT!!!!PE CE BULINUTA AI APASAT ,CA NU A MAI APARUT NICI UN VOT LA NOI,DE DEASUPRA SAU DE DEDESUPT????

DE MAINE INCEP SI EU,AM VRUT DE AZI,DAR NU AM PUTUT CA DIN CAUZA BILANTURILOR NU AM AVUT TIMP...

www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,bulinuta de deasupra,MULTUMIM
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Tcelen - habar n-am pe care, ca am votat mai devreme ... dar stiu ca am luat-o de jos in sus, tocmai pentru a nu incurca pozele ...m-am orientat dupa ultima, deci nu aveam cum sa gresesc. Votul meu apare undeva tarziu in noapte, chiar spre dimineata ... ca noi am avut musafiri si ... dar sigur, sigur am marcat corect! Si votam in continuare!

SUCCES COPILASI!!!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

VA MAI ADUCETI AMINTE DE MINE?????? IN SFARSIT AM NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTT!!!
Pfuaaaai am zis ca mor incet si chinuitor fara net!!!Atatea zile....draga de Ciuf m-a sunat sa ma intrebe ce facem!Pup si celelalte fete care au intrebat de noi.O sa incerc sa citesc tot din urma desi nu stiu daca voi reusi.
Sa va zic cateva cuvinte despre noi...crestem,alti dinti inca nu ne-au iesit dar se vad bine prin gingie.Am inceput sa-i dau si eu portocala si mandarina.Umbla si el prin toata casa,vine dupa mine pe peste tot,daca intru in baie sau in camera si inchid usa dupa mine vine la usa si da cu mana si plange ca un catel,cand ii pregatesc vana vine si ridica in picioare langa vana mare si-si baga mainile sub dus,ma tot trage de pantaloni sa-l iau in brate,aprindem si stingem lumina,ne cataram pe carut,scaune,aragaz (am luat si aparatori pt butoane si sigurante pt sertare),darama tot ce gaseste in drum,intra in frigider...sa mai continui???
Altfel, eu m-am reapucat de dansuri (latino,de societate)..si-mi place la nebunie!Fac cu o prietena tot romanca care are scoala de dans.Incerc sa-mi gasesc si alte activitati ca o iau rau razna numai in casa...
Acum fug ca s-a trezit Nick si tb sa ii dau papa.Aaaa i-am facut si mamaliga cu branza si iaurt (ca aici nu exista smantana) si a lins castronul..se vede ca-i roman!!!
Pupicei tuturor si mai ales bebicilor!!!
LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR SI MAMICILOR CARE AU SARBATORIT IN ZILELE IN CARE AM LIPSIT!!

Mergi la inceput

POLIXENI,bine ai revenit!!!oau dansuri, succes!!si mie mi-a placut sa dansez intotdeauna,dar cine are timp???
ma bucur ca sunteti bine!!
si a mea papa mamailga de rupe cu branzica si smantinica!!

ADAR inca o data multumim din inima ptr vot si multi pupici ptr voi!!

www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,bulinuta de deasupra,MULTUMIM
POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ieri la masa, Alicia a zis primul ei cuvant: PA-PA! Era incantata sa pape desertul de capsuni, iar dupa ce i-am spus Bravo! cu aplauze, de bucurie a zis si ea ceva de genul BVA!!!
De ieri tot repeta PAPA, BA, PA, BVA, BRR... Ne bucuram f mult ca si-a dat drumul si cu vorbitul.
Alicia merge in 4 labe, se prinde de mobile si se ridica, paseste fara frica si e super mandra de ea. Pana si in somn vrea sa mearga, am gasit-o in patutul ei cu ochii inchisi si in 4 labe!!!
M-ati speriat, cine zicea de 8 picaturi de vigantol? Noi am folosit vreo 3 luni o sticluta de vigantol din Romania, zilnic 1-2 picaturi, atat. Trebuie mai mult? Calciu nu i-am dat deloc. Dar stiu ca cerealele contin supliment de calciu. Sper ca nu e rahiticapuiuta mea, nu pare sa aiba oasele pieptului iesite in afara, dar burtica areeeee...

Micalsa, iti multumesc pt gandul bun, vezi si tatal tau cegheaza acolo sus sa-ti fie tie bine. Banuiesc ca analizele au iesit bine.

Tili, La multi ani sotului si bafta mare, sa treacaa cu bine de examene!

Elvie, cam asa am invatat-o si eu pe goanga mea sa pape cu bucati de mancare si acum imi mananca si urechile. Deci ascultati fetelor, metoda e testata si da roade!

Nshiro, La multi ani Mariei pt cele 11 lunisoare! Tu iar ne surprinzi cu obiceiurile japonezilor, ei umbla mult in picioarele goale? Sunt curioasa sa aflu mai multe, parca ei fac baie afara iarna nu-i asa? Noi tocmai studiem acum tehnica cresterii bonzailor, am mai avut in Ro, acum iar ne-a prins pasiunea, avem si o carte buna in sensul asta. Tu ai bonzai? Bune sfaturile tale pt bebe, ce e bine si ce nu, sunt bucuroasa ca Alicia le face pe toate alea recomandate.

AmaKaly, felicitari lui Seby pt primii pasi singurel! Sa inteleg ca nu-l duci de mana, merge chiar singur?

Poli, asa si noi, suntem in plin proces de reamenajarea spatiului, aparatori colturi, prize etc.

Tcelen, am votat craciunita si iepurasul! am vazut bine, au cele mai multe voturi? Bafta mare in continuare.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

KIM,oauuuuuuuu felicitari ptr primul cuvant!!stii de cand ma chinui sa o fac pe ana sa spuna,papa,da nici nu vrea!!!multuimim foarte mult ptr vot!!nu suntem pe primul loc,pe al doilea,la diferenta de un vot!!aaaaaaaaaa,ba nu ai dreptate am intrat acum si suntem pe primul loccccccccccccccc,tot la diferenta de un vot fata de locul doi!!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Multumim tuturor pentru felicitari.
kim da, face cativa pasi singur-singurel, netinut de manuta! Multumim!
tcelen, tocmai v-am votat si noi sa stii! copii frumosi!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

ama kaly MULTUMIM

POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Tcelen, am votat si noi!!!
am vazut ca deja sunteti la 5 pct. diferentza de al doilea loc!

Kim , eu ziceam de 8 pic. de Vigantol. Mie mi se pare mult, vad ca fetele care mi-au raspuns dau mult mai putin. Si Marc are burtica, dar asta e din cauza ca e vesnic plina! si nici eu nu i-am dat pana acum calciu, doar fier - 7 pic. Maine sun neaparat doctorita sa vad ce mai zice.
Felicitari Aliciei pt. primul cuvintel!

Marc se catzara si el pe unde apuca, acum sta mult in picioare, mai ales in patutz, danseaza , mai bine zis tzopaie, iar cand se trezeste din somn, primul lucru pe care-l face e sa se catzere de barele patutzului si sa chiuie! dar singur nu se deplaseaza inca. In schimb merge in 4 labutze (prin toata casa, daca i-as da voie)

Poli, bine ati revenit! Marc nu e fan mamaligutza , oricum el e jumate neamtz, asa ca nu e de mirare

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

ALINAALEX,MULTUMIM FRUMOS PTR VOTTTTTTTT!!!!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput