LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
tcelen spune:
BIUTA SI MICAALSA,MULTUMIMMMMMMMMM MULT SI MULTI -MULTI PUPICI PTR VOIIIIII!!!multumim siptr ca ne primiti inapoi
Biuta e bulina de deasupra,,ai votat pe alticineva,dar multumim foarte mult ptr intentie
revin in 2 min cu un mesaj mai lung
ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
MICAALSA,am citit ca te-ai speriat ca ai un nodul!!!!ma bucur ca intre timp s-a rezolvat si era doar de la laptic!!!dar cu rana ce e??
am vazut pozele noi,si cel mai mult mi-a placut SUPARICIUL,e o scumpa acolo!!!
BIUTA ,pup inca o dataAA,EU II DAU SI ACUM LAPTE PREF,DAR NU II MAI DAU FORMULE DIN ASTEA PTR BEBEI ,II DAU MALITA SAU DARLING CU CALCIU
CIUF,oauuuuuuuuuuu,atat pot sa spun despre camera Evei
ANDREEA GIORGIANA,Thea in noile poze,e absolut adorabila,ca dobicei!aa si felicitari ptr prima dragoste!!
CATRINEL17,felicitari ptr dintisori si ptr OANA-aplaudici!!meiiiiii da de ce ai tuns-o!!!??!!
MP,ma bucur ca sunteti mult mai bineee!!Vlad a avut un tort superb de ziua lui!!e personajul lui preferat??pozele sunt frumoase,mi-a placut aia cu voi doi,mamica si taticul!!
multumim de felicitari
CEELA,cum va mai simtiti???pupici la bolnavior!!
CARMENPIT77,bine ai venit printre noi,si sa-ti traiasca bebelul!
CAMELIADA,mamaaaa dace baiat destept ai tu!!!!si l-ai mancat??
CAT,imi pare rau sa citesc ca sunteti bolnaviori!!pupici multi sa treaca repede
MARI78,felicitari ptr mancacioasa!!!si ptr kg date jos,si eu vreaaaau,dar nu prea am ambitie!!!
DELIA21,oauuuuuu da ce par mare avemm si ce ochi mari si minunati!ai un frumos!!
ADAR,am intrat si eu pe linkul ala,chiar azi o incep,cura aia!!la tine a dat rezultate???
offff,CATRINUTZA,lasa ca o sa fie bine,o sa vezi!!!!multi pupi de la noi
TANIA2,te inteleg perfect,parca-i soacramea!!
ELVIE,multumim de intrebare!!ANA-MARIA,e foarte bine,merge singurica toata casaaa,nu o mai poti oprii acum,ne amuzam de ea ,parca-i un pinguin!!se joaca toata ziua cu Iulian,face rele,trage tot de peste tot,scoate de prin sertare,dulapuri....
e normal,nuu,sa fii mandra de puiul tau!!
AMA-KALY,[blue]FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII!!!!PTR PRIMII PASI,CRED CA ESTI FOARTE MANDRA ,DAR SI FOARTE EMOTIONATA!!!
NSHIRO,foarte diferite metodele educationale,si mentalitatiile japonezilor,fata de ale noastre,dar era de asteptat,de la un popor cu o traditie asa lunga in timp si atat de educati....eu ammare respect ptr cultura lor!!!felicitari ptr toate evolutiile MARIEI!!
noi suntem bine,mergem toata casa,facem rele,papam bine,de toate!![/blue]
VA ROG NU UITATI SA NE VOTAI SI PE NOI,VA DAU LA SCHIMB MULTI PUPICI!!
www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,bulinuta de deasupra,MULTUMIM
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
micaalsa spune:
tchelen, cu rana inca nu stiu ce-o sa fie, n-am ajunsinca la dr. pentru ca astept rezultatele analizelor si atunci tre' sa merg si cu ele. Pe luni, sper.
Am votat si azi Craciunica si iepurasul.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
tcelen spune:
MICAALSA,OK,atunci tinem pumnii sa fie bine!!!multumim de vot!!!
www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,bulinuta de deasupra,MULTUMIM
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
Irina71 spune:
tcelen, am votat si noi ! Bafta in continuare !
nshiro, Maria are un loc aparte in inima mea, fiindca e nascuta in aceeasi zi cu Andrei !
Delia, daca as fi sotul tau, as zice (in apararea mea ) ca m-am gandit ca acolo e multa lume, virusii tropaie, puisorul tocmai ce-a fost bolnav, plimbat prin spitale, etc. Adica, nu v-am chemat, tocmai ca sa va protejez.
Si noi o sa amanam cu o saptamana petrecerea de 1 an a lui Andrei, ca nu pot nasii sa vina pe 3 martie (sunt plecati cu serviciul lor), asa ca o sa o facem pe 10 martie. Asta e. La prima aniversare, e musai sa vina nasii, ca sa-i ia motul.
Si invata si tu sa dai "Rotate" la unele poze, ca mi-am sucit gatul ! De ex, la mine in computer, dupa ce descarc o poza si vad ca e sucita, dau clic dreapta si acolo am "Rotate clockwise" - apas si gata ! O pot pune in Yahoo sau in Dropshots, unde vreau, ca e intoarsa deja. Pupam Rudy cel superstar !!
micaalsa, super pozele cu Iulia ! Ce frumos doarme ea in leagan ! (la voi se zice hinta la leagan ?). Ce papase, de s-a mozolit asa ?
Aoleu, ce voiam sa zic, sa nu uit ! Atentie mare la botosei ! ALUNECA ! Lui Andrei i-a impletit bunica mea o pereche de botosei si l-am incaltat cu ei. Dar eu nu am casa mochetata, am parchet si covoare in camere, iar pe hol si in bai, gresie. Si a alunecat puiul meu pe parchet si s-a lovit la cap, are si acum o vanataie. Pur si simplu i-au fugit picioarele in directii opuse. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi patit daca ar fi cazut pe gresie. Asa ca nu i-am mai dat botoseii.
Daca aveti mocheta prin toata casa, ignorati avertismentul.
Am pus si eu poze si un filmulet cu Andrei facute ieri, cand puiul a implinit 11 luni. Filmul era mai lung, de vreo 4 minute si ceva, dar astia de la dropshots nu accepta decat 2 minute, asa ca se opreste brusc la 2 min. Deci faceti clic la semnatura mea, la dropshots, si vedeti albumul "Andrei la 11 luni".
Cat, iti place covorul meu din sufragerie ?
Mariana, ce mai faci ? Tin pumnii si deja am emotii, cred ca luna asta vine Magda !
Pupici la toata lumea ! (roxivan, simona toma, aida, noe, dati un semn !)
Irina, mami de Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
micaalsa spune:
Uitati ce www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4631181" target="_blank">jucarie ...centru de activitate mi-a picat cu tronc. Pe la noi ati vazut asa ceva ... sau macar asemanator?
Imi vine sa si mor cateodata ca astia de pe dincolo nu trimit in Romania si aici nu se gaseste mai nimica.
Pozele mele
tcelen spune:
IRINA 71 MULTUMIM PTR VOT
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
micaalsa spune:
Irina, la noi hinta se zice ... si leagan dar mai mult pe prima varianta se pune baza . Ce-ti mai face piciorul betegut?
Si eu am patit la fel cu botoseii si am renuntat la ei. Am nishte sandalute mai usoare si cu ele o tin prin casa.
Am vazut si filmuletul cu Dei (Iulia are un verisor, Andrei si mai nou striga dupa el Dei, Dei ). Cresc copii nostri vazand cu ochii.
Pozele mele
tcelen spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
Uitati ce www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4631181" target="_blank">jucarie ...centru de activitate mi-a picat cu tronc. Pe la noi ati vazut asa ceva ... sau macar asemanator?
Imi vine sa si mor cateodata ca astia de pe dincolo nu trimit in Romania si aici nu se gaseste mai nimica.
Pozele mele
oau,chiar ca e superrrrrrrr
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
adar spune:
Biuta, pupuaceli maxime! Uite asa imi mai creste si mie inima ...
Tcelen, votat copilasii, vad ca sunt pe locul 2, sper sa treaca repede pe I !!!! Dieta eu am tinut-o si este exceptionala. DA, la mine a dat rezultate si vreau sa o tin din nou de maine. Singurul lucru rau la ea, e ca nu ai voie sa o tii mai mult de o saptamana. Dar eu vreau sa fac o incercare, sa o tin 2, cu ajutor de la Calciu+magneziu+zinc
Irina #8211; referitor la botosei, e clar ca aluneca, orice botosel aluneca daca nu are ceva pe talpa, chiar si sosetele aluneca ...
Am vazut ca intrebi de fete si ... nu ma pot abtina, asa-s eu! Noe nu va mai scrie, iar daca te uiti pe lista, vei observa ca nu mai e. S-a sters singura de la ghiocei, pentru ca asa a considerat ca e mai bine! Zic doar: MAAAARE PACAT !!!!!!!
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''