Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 9
marchplayer spune:
Gata si intalneala. Am pus si ceva poze in drop pentru cine vrea sa se uite. N-am facut prea multe ca Irina nu avea aparatul la ea iar al meu tocmai acum s-a gasit sa se descarce. Ce sa va zic...Irina o tipa super misto iar sotul ei este la fel, am vorbit despre o gramada de lucruri si mai aveam vreo 2 saptamani de stat la povesti numai ca Ioana pe la 5 a clacat si am dus-o la culcare iar Mario incepuse si el sa maraie asa ca a trebuit sa plece acasa, mai ales ca aveau programata si o partida de biliard in seara asta.
Si acum sa va povestesc despre intalnirea dintre copii: N-a fost chiar un esec dar se apropia mult. Ioana mea o finuta si o delicata l-a intampinat cu bratele deschise iar Mario s-a dovedit a fi mai interesat de piscina cu bile decat de mandra mea. Sa va spun ca i-a tras si vreo cateva bile in freza Ioanei? Mititica nedumerita se punea pe plans. Am sfarsit prin a strange toate bilele in sac si prin al pazi pe Mario. Mario este un frumos, vedeti si in poze si suuper activ. Si el isi turna apa pe parchet si apoi o lingea, cred ca are ceva parchetul asta aici de il prefera bb.
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Biancas spune:
March, frumoase pozele la motzata mica si la frumuselul Mario.
Moni, ai un ginerica frumos Sper ca si Diana sa il apreciaeze la fel si sa nu se dea la altii
Ce cuminte a fost Ioana.
Pe la mine nu trece nimeni?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Giova, Moni,restul.. asta e camera lui Dani, facuta dintr-unul dintre balcoane ca am 2
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/
In loc sa am 3 camere am 4 plus inca un balcon de 7 m care e impatit in 2.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
irinadum spune:
Buna seara si de la noi la toata lumea .
Sorry ca nu mai intram asa des dar nu prea am cum inca sper sa se rezolve si asta cat de curand.
Imi pare rau pt bebelusii bolnaviori si speram sa se faca toti bine.
Noi am ajund si noi acasa de putin timp si asa cum a povestit si Daniela nu a fost chiar o intalnire esuata in sensul ca fiimiu care pare a fi crescut la tara s-a dat in petec acolo si mai mai sa o "casapeasca" pe Ioana in joaca lui prosteasca. Ioana e o frumoasa si o dulce. Plus de asta e asa de cuminte si cu niste ochi asa frumosi de o mananci din priviri . Un copil foarte bland. In comparatie cu fiimiu...zici ca eram la film la "Frumoasa si bestia".
Daniela si ea e exact cum o stiti de pe forum adica o tipa super ok si dc la copii am cam dat-o in bara la noi la adulti a fost super ok am mai fi stat ceva saptamani de vorba. DE abia asteptam sa il cunoastem si pe Robert.
Paca ca nu am avut aparatul sa le facem poze insa n viitor nu se mai intampla.
Acum monstruletul este cuminte sta in patut si canta in limba lui.
As fi vurt sa spun mai multe dar iar trebuie sa o intind asa ca va pup pe toate si pe toti bebeii.
anasebe spune:
Bianca Nu merge linkul.
March si Irina Superbi copii aveti mai! Hihihi, era si normal ca Mario sa fie mai viteaz decat Ioana!
March Ar trebui sa lingi si tu parchetul ala sa vezi ce ii atrage pe copiii astia ca sa ne lamuresti si pe noi. Dar daca o faci, neaparat sa-ti face cineva poze!!!!!!!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
monica70 spune:
IRINA distractie placuta la biliard sau pe unde mai bantuiti
M-am distrat si eu cu pozele si urmele alea de film ca nu puteai Danielo sa incarci bateriile alea
BIanca nu merge
Mami se lupta de vreo ora cu Diana,vrea sa o culce,dar n-are pe cine si nici nu sta locului,o tot aud ce disperata striga la ea,deja nu mai face fatza
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Anasebe, acum merge. E in albumul meu.Am pus linkul bun acum.
Acum atasez si celalalt si il taie ei la 5 min ca e mai lung.
monica70 spune:
Cica a carat baxul de pampers langa usa ,pe urma s-a pus sa toarne din bibe cu lapte peste pampersi
Acu a dus jucaria aia muzicala la usa de la intrare si da in ea
Umbla ca o beata,ca e lesinata de somn,dar nu se lasa,daca o pune la orizontala tzipaaa
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Moni, de ce nu o tzii pana la 8 la 8 ii dai sa manance si somn pana dimineata..nu se poate asha?
Eu niciodata nu il culc pe Dani la ora asta. Daca nu se culca cel tarziu la 18.30 mai vede somn pe la ora 21.In rest la 21.30 e in pat.
monica70 spune:
BIANCA ba da ,ar fi super n-am ce zice,ca la ora 5-6 ar fi sus din pacate Asa mai doarme si ea pana pe la 7-8 sau chiar 9 si noi cu ea - si macar in WE si eu