Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La noi in Buc. nu a nins decat o data. Asa ca...trebuie sa mergem la munte sa-mi invat fetita ce este zapada si sa-i arat cum ninge.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si noi trebuie sa-i facem vaccinul de un an si imi este frica. Acum e si racit dar in general trec prin emotii mari cand trebuie sa-i fac un vaccin unui copil. La cate aud....Doamne, Doamne.
Sanatate multa tuturor.

Ce mai face Maria(fetita care a murit mama ei la nastere)?

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Voi ati avut probleme din cauza vremii asteia aiuristice?
Eu nici acum nu am scapat in totalitate de viroza.
Plus ca vremea asta prea calda ma dezorienteaza total...
Chiar daca ninge acum...parca vad ca peste o saptamana iar sunt temperaturi de primavara...

poze decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza dragelor,
Multumesc de ganduri si de urari legate cu induratul a inca 2 sapt pina decoleaza socrii, asa e, apoi o sa o iau eu metodic cu dragos legat d ecat treb sa ma ajute si cum si ce facem noi cu copiii.
Bianca-stiu ca sunt gravida socrii de 2 luni, dar crezi ca am auizt vreodata intrebarea cum te simtzi, vrei ceva sa papi sau etc, nu, o singura data m-a ask soacra cand erau cumnatzii aici, deci ca sa faca impresie buna, ce a facut la medic, si cand i-am zis ca am tensiunea mica de la stres, s-a facut ca ploua.
Bee- dragos nu se mai baga in disuctzii din astea, decand cand e de fata( ieir la un mom dat i-a zis lui ma-sa sa nu s ebage, dar deja era cam tarziu si ea s-a oprit, a asteptat sa pelce dragos ca sa mi-o serveasca, nu?), iar eu nu ii mai zic ce debiteaza ma-sa , cel putzin nu cand e inca aici, ca nu are senssi pierd timp, din 2 motive: intr-o anuita proportzie zice ca si eu sunt uneori afurisita si 2. el considera ca ue treb sa fiu desteapta sa o ignor si sa o las in pace ca sa nu ajunga sa debiteze, numai ca orice ai face, ea mai tarziu tot zice ceva,a sa e stilul ei, iar pe mien nu m-a placut pt ca vezi doamne si ei ii suferise baiatul mai devreme si normal ca nu mai acorda credit nimanui-plus ca mamele de 2 baietzi sunt total diferite fata de cele cu pereche sau fete, dar oricum incepe sa ma lase rece toate aberatziile astea.Cam atat pe subiectula sta, sper sa nu mai va plictisesc deloc cu asa ceva- a si stai linistita ca eu in urmatorii 7 ani nu ii mai chem, si le-am zis ca de asemenea ajutor nu avem nevoie, ii vom creste singuri pe copii si nici in ro nu mergem- am uitat sa ii zic , vb unei prietene, cain Ro copii se dadeau al cresa de la 3 luni, cand treb mamele sa se intoarca lalucru si nu toata luea avea posibilitatzi sa ii lase cu bone de incredere sau sa schimbe 4 bone cuma fauct ea, dar oricum nu ar fi inteles, oricat de desteapta se crede ea.Vorba aia"prostul nue prost destul pina nu e si fudul".Revin sa va mai zic de emma 2 vb.

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

In primul rand vreau sa pup pe toata lumea si sa ii multuemsc lui simo cane da vesti despre printzesa.
Emma azi noapte s-a sculat de 2 ori, cred ca pelsneste o masea, caci de la3.20 la 5 fara 5 a vrut doar la mien in bratze sa doarma si acolo semai trezea sis e foia si mai si plinge auneori- acu o aud si fug la ea, revin mai incolo ca treb sa merg la cumapraturi si sa gatesc pt ea.Pupici.

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello si de la noi,

Denisa bine ca mai e putin si scapi de socrosenii asa era si a mea cand eram gravi, nu tinea cont ca mi se face rau de la mirosuri, ca poate poftesc, etc. Eu am dat-o pe Roxana la cresa cand avea 3 luni ...asa era inainte, luai prenatalul la 7 luni si 10 zile si adunat cu postnatalul ajungea copilul la 2 luni si jumatate...nu aveai ce face daca nu exista posibilitatea sa stai acasa si sa te descurcî fara vreun ban de la stat....
A venit si Robert ieri cu un trening Puma pt. Angelo, un tricou cu maneca scurta si cam atat...au facut 50 euroi....eu am cumparata doua plovarase si ne ducem azi sa vedem ce mai gasim.Azi m.a enervat si pe mine socra-miu Stie ca nu bea lapte simplu Angelo, eu il combin cu fel de fel de cerale cu vitamine, calciu...stiti si voi cum sant....asta o tine pe a lui : sa inmoi paine in lapte sa-i dau sa manance bebului Nu face legatura ca laptele il inghite cu cereale... Acum ma duc sa.i fac la blender o banana cu branza crema si putin iaurt dupa care ma pregatesc sa plecam
Simo bine ca ai mai dat si tu un semn
Florinini nu am apucat sa citesc din urma, am vazut doar ultimul mesaj al tau u fibromul ce o sa faci? mai da inapoi?`

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai ce s-a lasat pauza de We
Sunteti la plimbare? Aici e frig si bate vatul,mai si fulguie ... Mami n-a vrut s-o scoata afara pe Diana,asa ca sunt in apartament la frate-meu acum,in loc de "tai tai".Ghitza s-a dus la un meci,iar eu am ajuns aproape la zi cu revistele si acum ma pun sa fac contabilitate
Mi-a facut mami baton din laptele ala praf gratuit ce ne-a ramas si a iesit ca snikers-urile adica moale si lipicios si se intinde si are ghemotoace de lapte praf - in loc de alune Dar e comestibil Il consum cu linguritza i-a zis vanzatoarea ei ca n-o sa iasa cum trebuie din el,dar macar a incercat.Macar de as pune ceva kg pe mine,chiar s-a mirat Gabi azi ca ce am slabit la loc ...
Mor de somn,de la vremea asta,asa ca mai beau o cafea si ma apuc sa sortez maldarul de hartzoage de pe ianuarie
Vad ca nici pe aici nu am cu ce ma distra,bag nasul mai incolo,poate poate se mai anima atmosfera.
DANIELA sa intri ,astept noutati! Ca IRINA nu cred ca se prea grabeste cu intratul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am avut o zi naspa rau, Diana e foarte maraita, nimik nu-i convine, se pune pe jos si plange..asa incet, ca mi se rupe inima. O doare gingia, mai are un incisiv central de sus sa-i iasa si gata, macar pt cateva zile. Nu a mancat azi-dimineatza decat lapte, la pranz nu a vrut decat cateva linguritze si iar lapte...cand e in brate la tata-su vrea la mine si invers. Arata mereu cu degetul ce vrea, daca-i aduc, plange si iar arata, e debusolata total, noroc ca e cuminte. Aseara ne-am jucat de-a prinsa, adika ea fugea in 4 labe si eu dupa ea, apoi ii ziceam sa ma prinda ea si venea dupa mine...am ras cu lacrimi. Noaptea nu se trezeste, macar atat.
Denisa, ce sa zic, bine ca scapi de ei, urat lucru cand se amesteca socrii in treaba ta. Eu am noroc cu ai mei, mereu ma ajuta si nu am auzit odata o vorba urata din partea lor sau un repros. Ma bucur ca se simte ok Emma la gradinitza, .
Maraki, Angelo bea lapte praf sau de vaca cu cereale? Ce ispravi a mai facut micutzul?
Of ca s-a trezit si n-am apucat sa scriu nici pe jumatate cat am vrut.
Am fugit.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID imi pare rau de Dienutza, sa ii treaca odata! Sper sa ii iasa repede sa scapati.Bine macar ca doarme noaptea si e cuminte,tot e ceva! Si noi ne jucam de-a prinselea,dar in picioare deja! Ar trebui sa incerc daca vrea sa ne jucam asa si in 4 labe,mi-ai dat o idee Imi imaginez ce distractie ati tras! Macar asa mai uita de dinti!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu din nou. Dani a dormit 2 ore si apoi a mancat budinca aia de orez. A iesit foarte bune, in loc de zahar am pus un plic de zahar vanilat si a iesit super. Si sotului meu i-a placut. Noi toata dupa masa ne-am jucat cu el si imediat il echipam sa il ducem la socrii pana maine seara. Apoi cred ca iesim sa mancam pe undeva la vreun restaurent ca nu am mai iesit impreuna doar noi 2 de un car de ani.
Mirela tot m-am gandit cu tusea aia...eu cred ca are bronsita daca tuseste in special cand se culca. Bronsita se manifesta asha, in bronsita tusesti toata noaptea de iti vine si rau cateodata. Sfatul meu e sa mergi cat mai repede la un medic. Al doilea e sa iei o patura, sa o impaturi in 4-6 si s-a i-o pui sub saltea , Dani sa doarma la 45 grade. Sa ii dai ceva de tuse si eventual si antibiotic, dupa cate stiu eu bronsita nu se vindeca fara antibiotic.
Si la noi ninge, deja s-a depus zapada de la amiaza
Ingrid, sa treaca repede .
Denisa...rabdare ca trece totul in 2 sapt.
Maraki...frumos gestul lui Robert
L-am filmat si eu pe Dani cum ne jucam cu el in pat, asha frumos radea si era tare vesel dar am tot filmat si filmul are 10 minute. Nu mi-am dat seara ca e asha lung. Am facut apoi altul, mai mult sa va arat camera lui Dani, sa vedeti cum arata un apartament cu 3+1 camere.
Cand e gata am sa il pun.
Acum au sunat socrii ca merg in real la cumparaturi...deci mai stam acasa pana vin sa il ducem pe Dani.
Azi am avut un copil super cuminte. De ar fi in toate zilele asha ce bine ar fi...Problema la el ca nu doarme destul in timpul zilei si atunci se maraie mult.
Moni, mi-ai facut pofta de un masaj
Azaz, foarte dulce Maria
Revin cu filmuletul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput