Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

azaz frumoasa foc maria! si imi place mult si covorul de la ea din camera...e ff interesant. si patutu' unde e? sau doarme in patul mare ca o fetita mare? si lui sebi ii place f mult muzica de pe cd -ul ala, danseaza cum incepe muzica

poze si filmulete sebi

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

in casa e ok daca merge ca am amenajat in asa fel incat sa nu se accidenteze si sa nu ajunga la diverse lucruri.Mai greue pe afara ca tr sa fii cu ochii pe ea ca baga toate prostiile in gura.Ca daca cade nu spune nimic se ridica si pleaca mai departe.Nu prea m-am agitat cand lua trante si s-a invatat sa se ridice singurica si sa isi urmeze drumul.
Spor la mers si la voi.

mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ

Mergi la inceput

si sebi afara este cam dezechilibrat, desi in casa merge f bine..de la hainele groase, se mai impiedica din cazua ghetutelor, plus ca vrea sa alerge ca prin casa...mai cade, se murdareste si-mi arata manuta murdara cu o mutrita de parca ar zice asa scarbit " ce e astaaaa?"

poze si filmulete sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata masaju'
Diana a adormit si ea,desi mi-a tras niste ture de plans inainte ca niciodata! Intai a scmotocit-o oleaq Gabi,baiatul cu masajul si asta nu prea e obisnuita sa fie tzucata,trebuie sa ii ceri intai si vine ea si iti intinde obrajul Dar asta n-a fot nimic,niste miorlaieli,a inceput sa planga serios in momentul cand l-a vazut pe Gabi ca imi face masaj la talpi cine stie ce credea ca imi face Intai s-a tot uitat foarte atenta la el si cand a inceput ... da-i si plangeeee ... asa ceva n-am mai patit cu ea!!! Noroc ca a aparut Ghitza de la cumparaturi si a culcat-o,poate si din cauza ca era cam somnoroasa s-a comportat asa!
SIMO imi pare rau,de atatea ghinioane,lasa ca trec ele,asa se intampla vin toate deodata
Nici eu nu-s departe - schimbat serviciu,de lucru si acasa la conta,oboseala cat cuprinde,Diana cu o sapatamana febra 39,ciondaneli cu husbandu' etc. Plus ca mai am si eu lucrari de facut pentru ca mi s-a nazarit sa fiu si mare experta contabila Dar mergem inainte,sanatosi si optimisti sa fim!
BIANCA hai ca m-ai bagat la idei,de cativa ani mi-au aparut si mie niste pistrui-pete pe umeri si spate sus si inainte nu aveam nimic,dar nu mai tin minte daca inainte sau dupa ce am fost la solar au aparut Cred ca totusi inainte ... si stiu ca apar de la varsta si nu mai trec,am intrebat si un dermatolog si asa a zis...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

A INCEPUT SI LA NOI SA NINGA, CU SOARE!!!

daca-mi spunea cineva azi-dimineata ca azi va ninge nu-l credeam..ce frumooooooos!!!

si sebi doarme de la ora 13..acum il asteptam pe tati sa vina de la serviciu, mancam si poate iesim si noi pe afara

poze si filmulete sebi

Mergi la inceput

ina doarme in tarc.Dar tarcul e la noi in dormitor si urmeaza sa o mutam la ea in camera cat mai curand.Intai sa schimbam geamurile si sa punem termopane cae cam curent si usa de la intrare e aproape de camera mica.
S-a trezit mariaca tot bazaie si bocane astia deasupra de nici nu te auzi ce vb in casasi pe deasupra au mai oprit si apa si nu poti face mai nimic

mama Mariei(13.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si aici a inceput sa ninga marunt marunt.Poate se si prinde...
Am vazut si filmele de azi cu Maria .Tare dulce e si ce par bogat are!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

pai asa sa nascut ca par mult pe cap.La 3 luni deja tr sa ii prind mot ca ii venea in ochi.Dar sapt viitoare mai scapa din lugimea lui.Un pic nu mult.
Si oricum are cu cine sa semene ca amndoi avem parul fffff des si un pic cret.Eu un pic mai mult.

mama Mariei(13.01.2006)

Mergi la inceput

Vreau si la noi sa ninga dar sapt viitoare ca sa pot ajunge la bucuresti.

mama Mariei(13.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Daca ninge la Craiova inseamna ca se apropie de Bucuresti...nu-mi aduc aminte sa fi zis astia la prognoza ca ninge astazi
Bumbita, ce mai e prin Craiova? Husbandu meu e din Craiova. Noi n-am mai ajuns de mult timp pe acolo...

poze decembrie 2006

Mergi la inceput