Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
anasebe spune:
Moni Chiar asa, de ce nu incerci cum zice Bianca?
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Biancas spune:
Am pus si filmul nr 2.
Amandoua sunt in Albumul nostru.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Of tu Moni...dar e nasol sa doarma asha tarziu.Adica va e greu voua..in loc sa stati linistiti ca seara s-a terminat..
Si eu am observat ca daca il culcam pe Dani cand era mai mic la 20.30 la 7 era in picioare. Asha il culcam la 21.30 si se trezea la 8.
Poate ar trebui sa incerci odata sa o culci mai devreme, maxim 21.30 sa ramana Ghitza cu ea a doua zi si tu sa mergi la servici. Incearca si asha. E cam tarziu ora 23 pt un copil sa doarma.
Parerea mea
Sandra la ora 21 era in pat, Dani la 21.30.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
monica70 spune:
Pai ea s-a trezit pe la 10,apoi a dormit la amiaza de pe la 13 la 15 parca si la 18 mai trebuia sa traga un pui de somn ... da' nu vrea nicicum,desi cum ziceam e lesinata de oboseala Daca adoarme acum,macar o ora ar trebui,sa mai te poti intelege cu ea vreo 2 ore!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Moni, Dani s-a trezit la la 9.30 la 10 a mancat, de la 13.30 la 15.30 a dormit si acum nici vorba sa il culc. vad pe el ca ii e somn dar asta e..doarme la noapte. daca l-as culca acum ar dormi , ar trebui sa il trezesc eu dupa 1 ora si la 23 s-ar culca..Neah..
Am facut o poza faina Asa se alinta Dani.
http://i95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/DSC02480.jpg
Azi ca a dormit 2 ore nu il mai culc, deobicei si el doarme pe la 18 dar azi ne-am tot jucat.
monica70 spune:
BIANCA super poza! Diana sta asa mai rar,doar saptamana cat a fost bolnavioara a stat,iar ca in poza ce am facut-o aseara sta doar cand ii e somn
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasol spune:
moni stai calma ca si dav la fel doarme la 23,si doarme numai o data ziua de la 12- la 2,n-am ce sa-i fac,mai devreme de 23 nu adoarme ,aaaa si atunci leganat,nu pica niciodata el singur,nus de unde atata energie,ma oboseste la maxim.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Bianca Super program au ambii copii. Chiar ma minunez cand aud ca un copil de varsta Sandrei se culca la o asa ora normala. Toti prietenii nostri cu copii de varsta Sandrei isi culca copilul pe la 11-12 noaptea (deh, a vrut si el sa se uite la televizor) si apoi: saracul copil, e asa obosit la scoala
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Biancas spune:
Moni, el asha se alinta
Gata, v-am lasat, au ajuns socrii acasa si au sunat ca putem sa il ducem. Sandra e la ei la ei. Zici ca are abonament la sf de saptamana acolo. mai nou tot timpul mi-o cer si cateodata chiar as vrea sa stea acasa.
Mergem si noi pe undeva ca meritam nu?e sambata seara
la toata lumea
marchplayer spune:
Mai Moni n-am avut nici cea mai mica intentie sa-l furam pe Mario. Sau in orice caz nu pana nu vor fi pronuntate niste divorturiOricum niste pupici tot am furat.
Ano sa stii ca nu ma bag la parchet.
Irino abia astept sa se faca frumos afara sa ne intalnim in aer liber!!! Poate il mai imblanzim pe Mario si are si ioana partener de joaca.
Multumim de aprecieri fetelor!
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze