Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 20
silvi_2005 spune:
Pai vad ca azi s-a filozofat prin zona asa ca nu am ce si cui sa raspund.
Maraki eu nu ma incadrez la persoane deosebite deoarece cu toate ca nu ividiez pe nimeni nu pot sa-mi stavilesc unele trairi negative dar negative rau de tot fata de fratii romi asa ca....am picat testul. Dpa ce mi-au spart masina de vreo trei ori, mi-au furat un telefon si altele....cu toata straduinta mea imi creste tensiunea cand apar in zona.
Giova pupici, pune poze ca abia astept sa vad.
Moni simpatic caruciorul si eu i-amluat azi lui Alain un camion mare de plastic ca i-am dus tractorul la Nasaud si se tot enerva pe masinile mici asa ca i-am luat un tutu cum ii ziec el mare sa se poata juca cu el.
Anasol?????? De la ce sa fiu derutata mami?De aseara?
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
SILVI mie imi plac tzigancile - sunt unele atat de frumoase ca nu-mi vine sa imi iau ochii de la ele Si cand e un card de croncanitori d-astia (de obicei prin tramvai,chiar daca put de trasnesc ma fascineaza,nu stiu de ce,mi se par extrem de interesanti Adevarul e ca inca nu mi-au umblat prin buzunare,dar ghereta ne-a fost sparta de cateva ori (si nu-s straini de chestia asta,sunt sigura) si din magazinsau piata de al ai mei au furat la greu,asta e,dar tot mi se par fascinanti
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
silvi_2005 spune:
Moni mie ni se par fascinanti ca si cultura dar tot nu-mi plac.Nu am ce poze sa pun ca au iesit tare neclare......
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Giova spune:
Nu am facut poze astazi, ca tot are la porumbei. mai trebuie schimbata locatia.
Moni, Marco se mai piaptana si pe el, doar azi a inceput sa ma piaptane si pe mine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
monica70 spune:
Io am bagat 200 g de drajeuri umplute cu rom si mai am 100 de g paan diseara le dau gata,ca fiind pe birou tot mai bag cate una in gura Si drept urmare am varsat cana de cafea pe birou
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
S-a trezit Diana si i-am dat direct caruciorul,acum e ocupata cu el,il plimba ba pe Dino,ba pe papusa Ana,doar ca pe Dino il pune cu cracii in sus in carucior,iar la papusa ii atarna picioarele pe jos Si il manevreaza si gol,il tot rasuceste si striga la el,gafaie cand nu nimereste pozitia si tot boscorodeste,sper sa stea cat mai mult preocupata cu el Inca e extrem de incantata,se vede si pe fatza ei Plus ca macar nu mai face ture aiurea prin casa,sta aci sub nasul nostru,o putem supraveghea
Eu va parasesc ,revin mai incolo...
maraki spune:
Am pus un filmulet cu Angelo, vad ca s.a invatat sa imi inchida si tv-ul, m-am saturat astazi de cate ori m-am ridicat sa il deschid iarasi Am inceput mesajul acum 30 de min. si nu am reusit sa il trimit
Giova eu daca-i dau pieptanul lui Angelo, il baga in gura
Silvi pai mi se pare super ca Alain spune tu-tu la masina!!! Eu in fiecare zi-i arat bebului masina si spun asa dar pana in prezent nimic....
Moni mi-ai facut pofta de drajeuri
# Am uitat sa scriu ...am fost ieri la Mc`Donalds si Angelo a aruncat cat colo cu cartofii, se juca dar in nici un caz sa guste....biscuitii la fel....ma bucur totusi ca ia placut in scaunelul de bebei si nu a fost nevoie sa plecam pe motivul ca nu mai are rabdare, etc.
Exista vreun bebe in secta noastra care sa bea suc cu paiul???
maraki spune:
v ; March!!! Cum si-a dat seama dr. ca are ioana infectie digestiva???
Fetelor daca in cêrc sa sterg vreo litera sau sa dau inapoi, imi trimite mesajul....sorry pt greseli.....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
MARAKI n-am incercat ca n-am nici un pai in casa,dar e o idee ... Am vazut filmuletul cand l-ai pus deja,raman la ideea mea e extrem de cuminte Angelo!
Si eu am pus si un filmuletz,cum manevreaza Dia caruciorul (e ultimul de jos,dupa poze).Acum papa gris cu lapte ,adica sper ... ca daca nu vrea lapte...ii dam gris
Eu tot ii zic la masina "titiiiiit" dar nu zice si ea dupa mine,dar stie la ce ma refer.Sau daca ii zic sa dea gol,da cu piciorul in minge,dar nu zice "gol".Probabil isi da drumul brusc.Cum ziceam boscorodeste la greu,dar putine cuvinte inteligibile.
Giova spune:
Maraki Marco bea cu paiul. e o placere pt. el. in 9 dec. a ainvatat, acum m-am uitat pe o poza ca i-am facut. Si l-a invatat Clau si sa sufle in pahar de numai bule face.
Moni ma bucur ca i-ai gasit o ocupatie Dianei. Eu nu stiu ce l-ar putea tine ocupat.
Ce intorsi pe dos suntem.... tocmai am aflart ca a murit tatal unui bun prieten. Si cica era mai bine, dupa operatie..... Asa ne-am duce la Brasov la inmormantare.....m dar nu poate Clau sa-si ia liber. Bine macar ca a apucat sa vina el din Franta sa-l mai vada... .
Gata ca nu vreau sa ma mai intristez.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an