Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070128&ctime=173929
NISTE POZE CU ULTIMA MEA OPERA
Am fost pana la Metro si se vede ...
Acum e tot familionul aci si fratelo calare pe net asa ca va las,intru mai incolo ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Vad ca-i place Dianei noua achizitie. Cat a costat si cat timp va fi interesata de el.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Scrisesem un mesaj acum 1h dar mi l-a delete emma-care e cam maraita si fara pofta de papa solide , iese clar maseaua nr 2 dupa simptome si kk chiar-aici nineg lagreu si acum a ieist afara cu soacra ca sa pot sa ii fac niste ciulama dc o vrea si sa fac conta, desi cred ca la prinz apuc sa fac grosul, cand o dormi.
Am niste poze noi:
www.dropshots.com/emmat

Pupam toate mamicile si spiridusii,am s aii pregatesc si geanat pt miine la gradi asa ca fug la treburi!

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

A costat 20Ron si mor de ciuda ca ochisem un landou haios tot cu atat,dar pana ne-am invartit dupa alte cele, nu l-am mai gasit ,asa ca ne-am multumit cu asta sport - si asa vine vara si in plus are loc in el si Dino,chiar si pe Diana au pus-o mami si Ghitza desi scrie ca e pentru max 5 kg
Caruciorul e cica pentru copii de 3 ani,dar vad ca se descurca,desi il impinge doar cu o mana,nu vrea cu amandoua si cand il rastoarna se cam enerveaza ca nu il poate ridica din prima din pozitia din care vrea ea.Dar inca e profund interesata de el ...

Voiam sa va intreb ceva: la Diana locul cu vaccinul e rosu,umflat usor si tare ca o galma,e normal??? Nu a mai avut de al niciunul asa.I-am pus comprese prima zi si prima noapte,dar vad ca e tot asa

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni asa a avut si Angelo timp de o sapt. si ceva parca....asta pe la primele vaccinuri, dr. a spus ca nu este nimic rau.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

MARAKI mersi,asa ma gandeam si eu,dar mami e cam stresata ca sa ii pun comprese bla bla .. dar Diana circula la greu ,tzopaie,nu pare deranjata...
DENISA spor la conta,ca eu nici vorba Si de gatit mami s-a ocupat,eu am umblat vandra
Acum au plecat toti,pe Dia a adormit-o Ghitza
DANIELA apropo de cat va fi interesata Diana de noua achizitie,cred ca ceva mai mult decat de o piscina cu bile ca sa nu mai zic,ca e mult mai ieftin si ce pune in el avem.Ba pune si cate doua personaje odata Tati a aparut mai tarziu aici si de cum l-a vazut a sarit sa ii arate carutzul - era Dino in el,dar s-a dus repede si a adus-o si pe papusa Ana sa o puna in carucior...papusa la care tati a zis ca "ce-i cu paralizata asta?" desi acum e paralizata pe bune papusa Emma Ghitza chiar m-a intrebat de unde am luat-o ,e in stare sa ii ia alta! De fapt azi a dat Diana cu ea de podea si o certa de zor ca de ce nu mai umbla si nu mai canta de parca nu ea o adusese in starea asta
Cat am stat in Metro,juma' de ora numai m-am distrat cu Ghitza la raionul de jucarii Vai cate chestii faine, da' scumpe ca frastu' Daca as avea bani,cred ca numai jucarii as lua cu duiumul Ne-am uitat si la haine ca erau reduceri mari,dar numai oribilitati ,asa ca am spart vreo 250RON numai pe mancare ca in afara de carutz am luat doar niste detergent de vase si hartie igienica ... in rest numai alimente si parca vad ca intr-o saptamana iar e gol frigiderul Halal nivel de trai!

Mergi la inceput

ANA cum a fost intalnirea cu BEE? Ce au mai facut Anutza si Tibi?
GIOVA unde bantui de nu zici nimic?
Nu e nimeni aici? Parca vad ca daca ise si trec la conta,apareti toate

Cu caruciorul ala,am gasit si alt model,exact ca ala sport tip umbrela cum are Diana,dar pentru papusi evident,doar ca mi s-a parut tare fragil pentru metodele Dianei de manevrare ,asa ca l-am preferat pe asta ca e super solid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, mie mi-a facut Alain program asta nopate, s-a trezit de vreo 4 ori.
Astazi a stat cu mine toata ziua soacra mea, am avut si niste musafiri, o prietene cu o fetita cu 10 zile mai mica decat Alain, daca se vede ceva din pozele facute cu telefonul le pun.Acum am ramas singurei dar vine socrul meu asa se intampla daca venim mai rar suntem tare vizitati.
Ali, pupicei, am vazut pozele tare dragutei sunteti toti, Mitioca al tau e tare simpatic
Merg sa vad ce s-a mai scris si revin.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

March bine ai facut ca ai chemat dr. Sper sa-si revina printesita si pe urma sa pape si ea mai bine.
Moni super achizitie. si noi am mers la Metro, sa ne luam o telecomanda universala,ca asta nu mai merge.
Denisa am vazut pozele cu Emma cea sexoasa.

Noi am fost afara, la porumbei, la McDonald's, i-am luat prima lui jucarie cu Happy Meal,( el a mancat cartofii prajiti si a baut sucul de portocale ).
Acum mi-a luat peria de par si ma piaptana .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

DANIELA da' de la ce a facut Ioana infectie digestiva/ Si in afara de febra mai avea ceva? Nici nu era febra mare,eu nici nu mi-as fi dat seama Sper sa ii treaca repede!
GIOVA si Marco te piaptana ? Pe mine nu ma piaptana Diana,ea pe ea se piaptana cu peria ei si ieri i-am zis sa piaptane si papusa si deja se ocupa si de ele Poze n-ati facut?
DENISA si eu am vazut pozele,imi place aia cu rochitza mini roz,ca i se vad fain bulanele
SILVI hai odata cu pozele,cum s-a comportat Alain cu gagicutza?

MARAKI daca mai gasesti citate ada-le aci,ca ne ocupam noi de ele Ce face Angelo? Se uita pe cartile alea? Ai uitat sa ne zici...

Mergi la inceput