Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- e dulce foc DIa si ca si sora-sa, vad ca pricep destule dar de vb mai putzin, parca le vad in cateva luni ca isi dau drumul la o groaza de cuvinte.Sa stii ca unde i se vad picioarele sexoase, nu e rochita, e o bluza haioasa, zici ca e de gravida cu taietura sub sani doar ca la maini ii e cam strimta si i-o dau numai cu body cu mineca scurta.
Giova, SIlvi, Mirelus- multumim de aprecieri, dar Mirela- nu ne mai dai vesti despre voi?
Daniela- sanatate multa Ioanei, sa se faca repede bine.
Maraki- nu treb sa ii placa ce e la McDonald eu una nu o sa ii dau decat fortzata de imprejurari si asta se intampla de 2 ori max pe an sa ajungem, dar si eu cred ca e f. cuminte Angelos in general, Emma sa stea ins cuan de masa fara jucarii, no way.
AM pus sa se faca aluatul de pizza, sotul e la peste, EMma doarme, socrii s-au evaporat si eu treb sa fac conta si am si un rest pt job de facut

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa pai l-am pus in scaunul de bebei si i-am dat biscuitii lui care au ajuns pe jos.Cartofi i.am dat ca sa aiba o preocupare ca stiam ca nu mananca, el inca nu mesteca si se inneaca. Si mie mi-a placut rochita roz a Emmei...oof..iar mi.a inchis tv.-ul angelo si tocmai ma uit la vacanta mare.....fuuug sa il deschid!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,superachizitie caruciorul,iar dia se descurca de minune cu el,ca o domnisorica mare...mai nu mai manca atat,ca ma ajungi din urma
GIOVA,gata marcolino sta si fara tine,pai daca a avut companie placcuta...
SILVI,alain continua saracutzul cu chinuri de la dintisori...of,sper sa iasa odata sa doarma si puiul linistit!
MARCH,insanatosire grabnica la fetitza cu coditze
ANASOL,vad ca ai revenit in fortza
BIANCA,imi place camera danutzului,si ce frumos se joaca el cu tati
MARAKI,azi esti filozoafa rau...daca te lasa angelino...
dani,TOT cu muci si tuse(tusea mai rara si productiva,mai ales noaptea,la limita de a vomita),maine ii fac iar ceai de ceapa,ca sa am ce arunca...ridichile rosii nu ma conving,parca i-as spune mamei sa aduca o ridiche neagra.i-am facut si eu camera lui dani si maine vreau sa merg sa-i iau un covor,ceva colorat ,gen cum are maria lui AZAZ
SI MI-A PIERIT INSPIRATIA...POATE MAI REVIN,ca dani nu are chef sa doarma,am fost plecati si-a dat programul peste cap si a dormit de la 15.30 la 18.30.deci am pierdut spernta de culcat la 20.00.mai si mananca pufuleti in disperare,chiar daca are burta toba...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am culcat-o pe Diana, a adormit pe la 20, era rupta de oboseala..asa ca acum bantui pe net. Nu prea are chef de papa, o inteleg, cam o jumatate de ora dureaza o masa, pana o pacalesc cu jucarii, mai nou ii dau cutia de Panadol, bag un pitic acolo si-i zic: Ajutor!, il scoate repede, apoi ii spun: baga-l la puscarie, a fost rau!, si il baga inapoi...si tot asa, reusesc sa-i mai dau cateva linguritze. A inceput cu bu-bu, sper sa ajunga la nu...zice ti-ti, la masina si tot mai des aida, aida cand vrea sa o duc undeva (in brate, normal).
Alaltaieri mi-a adus toate animalele pe care i le-am cerut, azi ii ceream un animal imi aducea altul, dar unul nu mi l-a adus corect, zici ca are dubla personalitate.. si apoi a luat niste carticele si a fugit de mine pana in celalalt colt al camerei, cred ca era satula de pretentiile mele. Ea cu piaptanul incearca, dar nu reuseste sa se pieptene, in schimb trece cu mana de-a lungul lui si "canta", ca asa i-am spus eu.
Am vazut poze cu caruciorul dragalashei de Diana , cu dulcica Emma in zapada (Doamne, ce as vrea sa fie si aici la fel!), cu Angelo dupa minge , tare imi place parul lui, e ca o fetitza, cu camera lui Dani (e mare, doar dintr-un balcon ai facut-o?) si cam atat, probabil ca mai am ceva de vizionat, trebuie sa citesc din urma.
Maraki, zau asa, eu dispretuiesc doar pe cei nesimtiti si indolenti, pe prosti n-am de ce, nu-s ei vinovati , iar de invidie, nu imi place sentimentul..daca sunt altii mai destepti (nu vb de bani) e meritul lor.
Giova, istet Marco , bravo lui ca stie ce e doi, mi-ai dat o idee, cu ce sa o mai invat pe Diana..
March, imi pare rau de fetitza si sa scapati repede de infectie.
Ma duc sa fac eterna baitza, nu cred ca mai intru in seara asta, iar am de vizionat filme..
Va pe toate si o noapte linistita sa aveti!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Dia a papat grisul acum e suparata pe carucior sau nu stiu pe cine,ca striga la el,a pus in el un catzel mic de plus fara sa ii zic eu,mai si danseaza ca la TV e muzica,deci ma pun sa fac un contract si niste hartzoage,pana e ocupata fata!
Ghitza s-a pus si i-a mai pus si el in carutz vreo 5 plusuri mici si acum Diana ii basculeaza,se gandeste ca e prea plin totusi Le-a aruncat pe jos si alege numai pe cine vrea ea sa plimbe

Spor la conta Denisa si pofta buna la pizza si peste
MARAKI ascunsesem bomboanele in sertar,dar mi-ai amintit de ele si iar am inceput sa consum
GIOVA imi pare rau,ce sa faci,se intampla...Si cred c asi Marco ar fi ocupat cu un carucior si cu o papusa - baiatul vanzatoarei mai mare cu un an ca Diana,era obsedat sa o impinga pe Diana cu caruciorul Trebuia sa o pazim ca pe butelie ca baga si viteza

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Face sotzul baie, mi-a luat locul , abia mai incolo imi vine randul.
Silvi, iarasi dintii astia? Pai de s-ar trezi Diana de 4 ori pe noapte as fi zombie. frumosului si sa ii iasa mai repede!
Mirela scumpa, nu dureaza de cam mult tusea lui Dani? Ai incercat cu miere? Of saracul, ce greu trebuie sa-i fie...mai intreaba si tu pe alt doctor, eu as umbla toata Timisoara sa gasesc pe cineva care sa o vindece daca ar dura atata. dragutzului si sa vii cu vesti bune despre el!
Am vrut sa intreb: mai sunt copiii care sa inghita supa si sa scoata afara taitzei, galuste de gris (pe ultimele le-am pasirat marunt si nu stiu cum reusea sa inghita supa si sa scuipe firimiturile alea de gris )? Mi-a mancat azi 2 boluri de supa de pui, fara nimik. Dupa aceea a mancat 3 biscuiti si a baut lapte ca i-a fost foame (o cred). Bine ca biscuiti stie sa mestece, banana si mar la fel, dar taitei sau galuste, no way!
Acum chiar ca am plecat, ma duc sa-l scot din baie pe sotz !
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid- la galusti si alte chestii similare, gen orez, face la fel Emma, Asa ca nu te stresa-pupciei!
Giova- imi pare rau, fruntea sus!

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid Si Tibi mai face asa uneori. Nu as putea sa-ti spun motivul. Cert e ca cateodata ii plac si le mesteca, alteori le triaza (el stie cum) si le scuipa.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ingrid no ca noi suntem pe invers ,Iarina papa grosul si zeama o scoate pe la coltul guritei la papusica.

Noi astazi am fost dupa Iarina la mami si am iesit cu saniuta afara putin dar nu mult ca a fost foarte frig si sufla vantul...Iarina a fost fascinata de fulgii de zapada incat scotea limba sa ii si pape.A fost comedie

Multumim pentru comentariile din Drop.

la mamici si spiridusi si mai ales multa,multa sanatate tuturor.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Am iesit din baie si acum stau cu prosopul in cap, ma duc imediat sa ma usuc.
Denisa, Anasebe , jur ca nu-mi dau seama cum le alege...eu una n-as putea, ii bag lingura pana in gat, doar-doar..si tot le scoate.
Ali, esti o fericita, as prefera asa, grisul ingrasa cat de cat, ea vrea sa ramana slabanoaga cred. Fain ca aveti zapada, tu si Denisa..si mie mi-ar placea sa o plimb cu saniutza, dar atentie la vant, nu-i prea bine pt papusha ta .
Ma duc sa-mi rezolv parul si ma bag la film, ca dvd-ul si sotzul plang dupa mine.
Va !
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput