Dieta de 13 zile (daneza) 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
chiar daca am calcat stramb aseara sunt cu 100g mai slaba , adica am 55.9. ma bucur extrem de mult pentru ca se vede pe haine. pls azi tineti-mi pumnii, e ziua fatidica 7 .
Diana, buna ideea cu Milka diet, nici nu stiam ca exista. dar oricum mi-am promis ca nu mai pun gura pe dulciuri pana la sfarsitul dietei, nu vreau sa ma inec....la mal.
o zi usoara tuturor si cu multe kg dat jos!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu nu am dat nimic jos ieri. S-au poate cateva sute de grame care nu se vad pe cantarul meu.

Roxana, iti tin pumnii pt. ziua cea mai grea! Nu eu am zis de Milka diet .

Spor la slabit!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

oops, Diana sorry! J era autoarea Milkai . saru mana pentru tinut pumnii. pai cateva sute de grame e ok...eu ma bucur si de 300 .
acum imi e nitel foame....dar nu sa mor. adica inca 2 ore sunt ok. savurez un ceai verde cu arome orientale acum.
cam liniste azi....spor tuturor chiar daca nu intrati.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Azi am avut foarte multa treaba la serviciu si nu am reusit sa mananc la pranz nimic. Seara am mancat un piept de pui cu salata de varza rosie, pentru ca as fi lesinat cu telina fiarta. Se poate spune ca nici azi nu am respectat. O sa ma cantaresc maine dimineata sa vad care e situatia si o sa va comunic. Spor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alot spune:

mda.... cred ca mi-a fost prea mare entuziasmul de inceput.
am tinut cura o zi jumate dar a doua zi seara asa frumos a insistat un amic sa mergem la un kebab ca m-am dus.
cred ca cel mai bine ar fi sa incep din nou cu ziua 1.
vad eu...
bravo fetelor care reusesc intr-adevar.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Nu v-am parasit, fetelor,doar k am lipsit 2 zile din localitate, si n-am avut net...
Nu prea am putut sa respect strict dieta zilele astea, dar nici n-am mincat prostii, asa k eu continui cu entuziasm
Nu ma cintaresc pina la sfirsit, dar vad pe mine k se peterece ceva (in sensul bun)
Si mai e ceva...nu stiu daca si voi patiti la fel, dar faptul k EU controlez mincarea si nu ea pe mine imi da o stare psihica superba de optimism si incredere in fortele proprii

ANA- Kebab, asa deci...?
DIANA-pune-ma si pe mine pe listutza, nu ma las...

Spor la slabit, felicitari celor cu rezultate frumoase

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Salut.Sa va spun ceva,de atunci nu am mai slabit cu nici un gr,m-am abatut,sint pofticioasa nu mai pot dar incerc sa ma tzin, o sa mai povestesc cum a fost,azi am fost la taning adica m-am bronzat artificial sa arat mai bine si sa pot tzine si dieta cu mai mare curaj.
Felicitari fetelor care sintetzi tari,eu de cind am nascut a treia oara nu am puterea de atrece pe linga carnitza,dar promit ca o sa ma stradui.
Diana,am gasit cunostintza cu pastilele itzi voi scri pe PM.
La toate fetele CURAJ!

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

latrisha, buna ideea cu supa de pui. deocamdata vad ca stagnez, nu am mai pus pe mine iar de luni o iau de la capat. dieta inca e afisata in bucatarie ca sa dau toata ziua cu nasul in ea. sotul meu se uita pe ea dimineata sa vada daca imi face sau nu o felie de paine prajita si mie. sunt norocoasa ca ma sustine.
pana acum am calcat stramb cu un baton de lion, mi-era o pofta... ca al meu e innebunit cu dulciurile si am muuuulte in casa.
pupici si va tin pumnii la toate.

Mergi la inceput

buna ziua tuturor!
am trecut cu bine si de fatidica ziua a 7-1. totul ok, am mai dat jos 400g, deci sunt la 55.5, azi a fost simplu....cu mancare la pranz, nici nu am apucat sa mananc spanacul...nu conteaza, nu prea imi era foame oricum. abia astept un steak de vita acasa .
o zi usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna,vin si eu cu raportul,azi dimineatza cintaream 64.00kg adica in total am dat jos 2kg,mergem inainte.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput