Dieta de 13 zile (daneza) 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
felicitari celor ce au terminat dieta zilele astea.
Marianca succes i continuare....nu mai iesi la restaurant cu stomacul gol ca e ingrozitor de greu sa te abtii. oricum 1,5kg ni 4 zile e ok deja.
J_G sanatate multa! varianta cu felia de paine prajita e mai ok, asa cum au zis fetele. ai mare grija de tine.
Criss75, mai bine tii o tura de Monti saptamanile astea ca nu te omoara asa ca ciorba de varza. si poti avea surpriza sa dai linistita kg jos in continuare. eu in general slabesc cam 1-1,5kg pe saptamana cu Monti.
la mine azi e ziua a 5-a, am slabit in ultimele 4 zile 2,7kg. nu prea am avut abateri asa ca sunt tare multumita, e adevarat ca sunt si motivata. asa ca merg inainte cu multa ambitie , ceeace va doresc si voua.
alot bine ai venit printre noi. cred ca poti bea cicoare fara probleme mai ales daca ti se pare ok la gust.
o saptamana usoara tuturor...si cu multe kg date jos!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Felicitari Criss si mult succes in continuare.Uite mi a zis mie o prietena de o dieta cu care se slabeste destul de bine, daca tot vrei sa papi supa, fa ti supa de pui cu legume(fara cartof si morcov) si mananci cand ti e foame, cat vrei. Dar toata ziua numai supa asta. La doua zile poti sa papi dimineata cate un polonez. Ea zice ca a dat cam un kg pe zi si mananca asa de o luna si nu i s a acrit de supa.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor,

va raportez si eu la inceputul celei de-a doua saptamani!
Am slabit 4 kg... yupiiiiiiii!!!
Am 1,60 si aveam 68 kg. si acum am 64 kg.

Sunt foarte incantata mai ales ca se vede...
Nu prea m-am abatut decat cu inlocuirea telinei. Si inlocuirea coteltului de miel cu un "cotlet de pui"

Azi am inceput iar cu spanac, oua, etc... Nu mi se pare greu deloc. Serios ... si cand zic asta nu zic ca sa ma dau mare! Ma asteptam sa fie mai tragic. Mai ales ieri cand nu am baut decat apa pana la ora 6.
A trecut repede daca am avut preocupari!
Si unde mai pui ca am fost la nasi si facuse nasa un tort de bezele yumiii!
M-am abtinut!
Sper inca 2 kg macar in saptamana asta!

Si pe urma? Voi ce tineti in afara de Monti? Ce-mi sugerati?

Pupici si bafta tuturor!

Dilaural cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Salutare fetelor!

Am terminat prima saptamana de dieta si am 2 kg in minus, rezultat satisfacator zic eu, avand in vedere abaterile "dulci" din week-end, adica 1/2 prajitura si clatite cu nuci. Astazi cred ca am sa sar peste spanac. Spor la slabit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate!
Din fericire de azi sunt mai bine, se vede ca nu am luat antibiotic de 2 ani ca imediat si-a facut efectul.
Ieri m-am tinut de dieta, a fost bine. Azi la 12 cand a trebuit sa iau medicamentele am mancat o bucatica foarte mica de piept de pui ramas de ieri. Mica de tot. Stiu ca nu reusesc sa ma tin de dieta acum (de pilda iau sirop de tuse, e adevarat ca pentru diabetici dar tot nu e ok).
Dar la cat mananc sper sa slabesc totusi. Pana acum am slabit 3kg ceea ce e foarte ok, asa ca merg inainte!

Mult succes si voua!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

neatza dragelor.
Dilaural, felicitari, bravo. 4kg jos e clar ca se vad.
Alicia spor si tie in continuare, e imbucurator sa vezi ca slabesti chiar si cu mici abateri.
J_G imi pare bine ca ti-ai mai revenit. succes mult. nu cred ca fac mare diferenta siropurile de tuse...asta ar insemna ca orice persoana care are o boala cronica si trebuie sa ia medicamente nu poate tine niciodata o dieta (pentru ca pastilele contin lactoza, amidon, etc.). dar cantitatile sunt infime oricum.
eu sunt putin la stagnare, adica am pierdut doar 300g ieri. s-a simtit ca nu imi era deloc foame...sper sa recuperez in ziua fatidica de maine....cea cu "NIMIC" . oricum sunt la -3kg...ceea ce e ok zic eu.
succes mult tuturor si o zi fara abateri !

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, eu am dat 3 kg jos. Chiar ma mir, pt. ca sunt in perioada aia a lunii si retin apa la greu. Chiar daca e mai multa apa eliminata, tot e bine.
Nu am reusit sa mananc tot ce trebuia, ca mi-a fost cam greata (asa patesc), dar nici altceva nu am mancat. Am baut multa apa si ceai de slabit.

Mai vedem de acum incolo.

Alot, bine ai venit! esti in lista!

Felicitari tuturor pt. kg pierdute!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

deci am avut cina cu jumatate de pui. aiurea, cine sa manance atata...dupa jumatate de piept si un copan am simtit ca explodez. si zic sa ma premiez cu ceva dulce, ca sunt in target pana acum - si mananc un cornulet mic si cateva alune in ciocolata....ce sa zic...sunt super full acum. zici ca am mancat o cina de 3 feluri. deci e super ok faza asta...nu mai poti manca cantitati normale de mancare
o seara usoara... si fara abateri, ca patiti ca mine

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Roxana cred ca asta e cel mai bun lucru ca se micsoreaza stomacul! Tot atat am reusit si eu sa mananc din pui (de fapt atat am gatit, un copan si juma de piept.)
Si eu am intrat in perioada dinaintea CM si beau la apaaaa...
Eu pe post de dulce am mancat 2 bucatele de Milka diet. Sunt fericita de cand a aparut, chiar are gust de ciocolata!

Eu deocamdata stagnez.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Si eu stagnez, dar pun pe seama CM care se apropie cu pasi repezi si imi creeaza tot felul de stari ciudate. Azi am rontzait niste fistic, nu m-am putut abtine si stiu ca are muuuulte calorii. De cateva zile am inceput sa iau niste pastile cu otet de mere concentrat, sa vedem daca sunt bune de ceva....Spor tuturor!

Mergi la inceput