Dieta de 13 zile (daneza) 3
Raspunsuri - Pagina 14
roxanaz spune:
neatza!
eu sunt la faza de stagnare, am dat doar 200g jos...sper totusi sa trec de ea zilele astea. pana in momentul asta am 3.7kg date jos. nu stiu daca mai ajung la targetul de 5kg...dar macar sper . diseara o sa fiu greu incercata pentru ca trebuie sa merg la o petrecere...dar cuvantul de ordine o sa fie apa minerala si cafea.
sa aveti o zi usoara si fara abateri!
Roxana
latrishia spune:
Flisa si pe mine ma batea gandu s o iau de la capat, dar vreau sa tin post macar ultimile 2 saptamani si nu stiu cu ce sa inlocuiesc laptele si ouale, carnea o inlocuiesc cu soia.
Oricum dupa Pasti cred ca o reiau.
Dupa terminarea dietei am avut o cadere crunta de glicemie si am bobinat vreo 4 cuburi de cioco sa mi revin. Asa ca a doua zi deja cantaru o luase razna, oscila intre 80 si 79. Asta pana ieri cand a inceput sa coboare. De luni sunt pe Monti si am mai dat 300gr.
Pupici si spor la slabit!!!
Lori&Luanna(5.11.2005)
roxanaz spune:
buna dimineata!
hm ce liniste pe aici fetelor...ati abandonat regimul? eu sunt la 54.6 deci am 4,4 kg in minus. inca doua zile...si sper sa mai dau cele 600g jos si sunt in target.
sa aveti o saptamana usoara!
diplodocus spune:
Salutare tuturor!
Cum merge dieta?
La mine relativ ok, cu mici scapari...
Parca a doua saptamina e ceva mai usor...
Luca-Mihnea Cel Voinic
flisa spune:
Hello! M-am intors cu forte proaspete.
Latrisha, si mie mi-a fost rau de am zis ca ma gaseste sotul pe jos si nu mi-era de mine cat de bebe (4luni1/2) si am inceput sa iau calciu efervescent in fiecare zi si ma simt ok. In saptamana de pauza m-am mentinut- am mancat mai mult disociat pe mese.
De ieri am inceput din nou dieta: pentru a treia oara cu pauze de o sapt amana.si de la inceput pana acum 11 kg. ma simt altfel dar inca nu bine.
pupici si bafta la slabit!
P.S. roxanaz are dreptate: cam prea multa liniste pe aici. Ce s-a intamplat cu voi? Deja ati ajuns la greutatea ideala si am ramas numai noi?
roxanaz spune:
eu am terminat dieta marti seara, ieri, cu 54,5 kg. deci am slabit 4,5kg. nu e enorm dar e aproape cat imi doream. va tin pumnii in continuare sa aveti succes. as vrea sa o mai repet dupa Pasti, sa vad daca mai are acelasi efect.
mult spor tuturor!
Roxana
J G spune:
Buna,
Eu am reusit sa tin dieta doar 11 zile din pacate, dupa aceea nu am mai putut sa mananc ce era in meniu. Cred ca nu mai mananc carne ceva timp de acum incolo.
Am slabit 4 kg in total.
Multumesc pentru suport si multa bafta in continuare! Eu ma intorc la Monti.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Alicia_S spune:
Nu am reusit sa tin dieta pana la capat, si am slabit in total 2,5 kg. Sunt multumita! Acum nu mai tin regim, dar manac ponderat. Adica fara dulcuri, cartofi, paste, sucuri dulci etc. Dar vad ca nu mai slabesc. Dupa Paste o sa o iau de la capat cu daneza si o sa ma apuc si de aerobic.
marybell spune:
buna fetelor, imi cer scuze ca intru peste voi, dar vreau sa va rog sa imi spuneti si mie cu ce se poate inlocui telina fiarta? fiindca e oribila la gust. sotul meu este la ziua a 3a de dieta si nu poate manca sub nici o forma telina fiarta. eu deocamdata nu pot sa tin dieta fiindca alaptez exclusiv. apropo a incercat vreuna dintre voi in timp ce alapta sau este excus asa ceva? ce stiti?
va multumesc mult anticipat, si inca o data imi cer scuze pentru ca mi-am permis sa intru peste "subiectul" vostru.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
flisa spune:
[red]marybell[red], eu am sarit peste telina fiarta. Am mancat doar rosie si o mandarina. In ceea ce te priveste pe tine, nu iti recomand pt ca dieta e destul de grea si sigur iti afecteaza calitatea si posibil cantitatea laptelui. Stiu ca in cazul alaptatului, daca vrei sa tii regim poti sa te abtii de la dulciuri, prajeli, adica ceva super soft. Bafta sotului tau la slabit!