Comori de nov-dec 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 29
monica-elizabet spune:
felis
, multumim ca ne binedispui si pe ym si pe dc...
miria
Damiana sa-i treaca febra poate scapati fara antibiotic.
sa va zic ceva...azi ne plimbam ca de obicei pe strada unde acum cateva zile(nu-mi aduc aminte exact cate
) a pierdut alex lantisorul si pandantivul...si ce sa vezi...ceva stralucea pe jos...era pnadantivul cu gemenushii lui
...lantisorul nu l-am gasit dar cine stie...si maine e o zi![]()
...alex taaare bucuros a fost...
somn usor tuturor si
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
miag spune:
Oti, nu fac nani...
Dar tu, nu faci?
moni, super faza cu pandantivul...ma bucur ca l-ati gasit...
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

miag spune:
Neata!
Eu sunt la cafea
.
Roli este bine, fara nici o modificare fata de ieri, asa ca se pare ca scapam fara antibiotice.

La noi a venit soacra aseara si sta tot week-endul ca noi aveam niste probleme urgente, asa ca aseara am prins un moment de relaxare si ieri noapte am colcait mai mult pe net.
Azi vreau sa imi iau sotul si sa fug pana la mare, daca tot piticotul are acum 2 mamai si noua ne-a zis clar si raspicat:'pecatttttttttti, am doi mamai.'
Asa ca diseara o punem de
.
Mia, mami de
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
sa va zic ceva...azi ne plimbam ca de obicei pe strada unde acum cateva zile(nu-mi aduc aminte exact cate) a pierdut alex lantisorul si pandantivul...si ce sa vezi...ceva stralucea pe jos...era pnadantivul cu gemenushii lui
...lantisorul nu l-am gasit dar cine stie...si maine e o zi
...alex taaare bucuros a fost...
MONICA... super... nu-mi vine sa cred... se pare ca e dat sa fie al lui Alex...

CAt despre bine-dispus... sper doar ca nu v-am deranjat cu mesajele mele pe mess...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miag
Felis, este tare...
Mia, mami deROLAND(18 Noiembrie 2004)
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag
Acum am vazut... eu postasem 2 bancuri, dar se pare ca al 2-lea a fost sters de moderatori ... ca amintea in el niste firme si probabil se considera publicitate... am sa vi-l trimit pe mess... Totusi... am postat bancurile si la pestisori, da acolo nu a fost sters...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miag
Azi vreau sa imi iau sotul si sa fug pana la mare, daca tot piticotul are acum 2 mamai si noua ne-a zis clar si raspicat:'pecatttttttttti, am doi mamai.'
Asa ca diseara o punem de.
Mia, mami deROLAND(18 Noiembrie 2004)
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag
ce mishto.............
Felis si
miag spune:
Felis, se pare ca m-am laudat degeaba...nu avem cum pleca pt ca sotul trebuie sa se intalneasca diseara cu cineva pt o discutie de job 

..asa ca sunt in zona
Mia, mami de
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
ah ce-mi place ca de cateva zile de cand esti lucrezi acasa felis...esti tare activa
si cum poti sa zici ca m-ai deranjat...niciodata nu ma deranjeaza nimeni pe mess...
mia, era super ideea cu marea, pacat ca nu ati putut sa o puneti in aplicare...ma bucur ca roli este mai bine
si are si doua mamai![]()
noi azi avem de facut ceva cumparaturi si apoi pe-aici pe langa casa...![]()
va pup pe toate, sa aveti un we fain
monica
si ruxi(16 dec 2004)
miag spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
buna fetelor,
ah ce-mi place ca de cateva zile de cand esti lucrezi acasa felis...esti tare activasi cum poti sa zici ca m-ai deranjat...niciodata nu ma deranjeaza nimeni pe mess...
mia, era super ideea cu marea, pacat ca nu ati putut sa o puneti in aplicare...ma bucur ca roli este mai binesi are si doua mamai
noi azi avem de facut ceva cumparaturi si apoi pe-aici pe langa casa...
va pup pe toate, sa aveti un we fain
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
La el mamaie este de genul neutru..ca zice o mamaie- doi mamai

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

monica-elizabet spune:
la ruxi este mamaica si tataica...de unde...nu stiu
ca doar nimeni nu i-a alintat asa pe ai mei![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)