Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Paul acum e pe olita, de doua zile face pipi la olita , dar numai cand il pun , nu cere el, cu kk-uta o las mai usor...

TRY multam de incurajare, asadar am prins ideea: rabdare si perseverenta in a-l educa fara nervi ca asa va deveni si el mai tz, plus ca acum are dorinta de a imita

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, noi suntem bine, dar mai facem febra. Oare cat va dura febra?
Voi stiti?

Sper pana la sfarsitul saptamanii sa nu mai avem.

SAnatate copilasilor bolnaviori!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by try
V-am zis ca avem 58 cm si 5150g? Atat raportam la aproape 4 luni.

nu mai sti ucesi cui vroiam sa scriu, s-a trezit adrian si plansul lui mi-a sters tot din cap, nu ma mai pot concentra, asa ca ma duc la puiut.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

A... pai stati f bine la greutate... Pupici baietilor

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Va pup si va urez noapte buna.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, Bambucha speriata, hai sa iti spun cum sta treaba din punctul meu de vedere. Pe mine nu ma sperie ideea de bb2, mult mai mult ma sperie gandul ca nu o sa mai pot face bb2. Cu crizele copilariei nu-i asa grav ca diferenta va fi suficient de mare intre ei, astfel incat bb1 o sa fie cam maricel sa le mai faca. Si daca le-or face amandoi, asta este, ma gandesc ca am gemeni . De asemenea zic eu ca fiind doi vor mai petrece si timp impreuna, pe cand doar cu un copil noi am fost intotdeauna partenerul. Deja mi-i inchipui pe la colturi susotind si facand front comun si avand secrete fata de noi parintii. Eu asa faceam cu fratele meu si de asta mi se pare cam trist sa fii singur la parinti, sa nu ai cu cine discuta noaptea cand te chinui sa adormi.
Nu va spun ca am vazut azi la magazine o fetita, bucalata, frumusica foc, am instantaneu, imi venea sa o iau in brate.
Ioana si ce papa bun ai cumparat de te-a vazut Felis pe geam, praji cumva, ca se recunosc dupa punga in colturi . Felicitari pentru primul client si la mai multi, sa nu mai faci fata sa trebuiasca sa faci angajari sa fii patroana !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Damiana a facut febra acuma inainte de culcare. Si cu toate siropurile si compresele statea pe 38. Acuma a adormit, dar eu sunt FOARTE treaza! Maine o chem pe doctora si poate intram pe antibiotic ca nu sunt linistita.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

MIRIA... sanatate .. offf... sper sa fie totul bine...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Ca sa va mai destindeti :
Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma, dar adorm cu o femeie de 50 de ani. Draga mea, cred ca ai o problema!
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus :
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Ca sa va mai destindeti :
Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma, dar adorm cu o femeie de 50 de ani. Draga mea, cred ca ai o problema!
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus :
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea !!!

Felis, este tare...

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mia, asa faci tu nani ?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput