Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am uitat sa ma bucur alaturi de voi: aseara am sarbatorit cu sotul PRIMUL NOSTRU CLIENT!!!!!! am sorbit din vin de Sicilia si am savurat o pizza ca si-asa nu mai mancasem de mult si la cat am slabit mi-am permis sper din suflet sa ne mearga bine ca sa se justifice statul meu acasa ...sa se simta ca ca ocup si eu de firma si ca ne merge bine! Doamne ajuta!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Otilia,am incercat sa-i dau apa in loc de lapte..poate,poate.Nu tine.Urla'lapte mami,veau sa beau lapte,nu apa mami'...dupa 5 min de urlat in miez de noapte cedez.Am avut si perioade cand nu se trezea deloc si chiar rasuflam usurata ca gata,am scapt.Apoi incepe iar;uneori se trezeste la 3-4,alteori la 5.30-6....nu are deloc un program constant si oricum nu depinde de cat mananca seara.Ref.la culcat,pai la 22 dupa desenele alea cu 'scobi du'cum zice ea,inceteaza desenele,incep filme.Ii arat ca s-au terminat,ca toti copilasii fac nani etc..degeab.Sta in patutul ei,dar se joaca,se invarte,canta,spune poezii..numai de dormit nu,desi dupa 1/2 de ora trec si la amenintari.
Onitza,stai calma,toti cred ca au astfel de crize.Mariuca mai nou se crizeaza si ptr.ca vrea ea sa faca tot,adica ea sa puna apa din bidon in sticluta ei(bidon de 5l),ea sa ia din sertar biberonul,lingurita...ea sa incalzeasca etc.Si felicitari ptr.primul client!

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

onitza am eu 2 care fac crize de personalitate ....pe rand, ca sa nu ma plictisesc. motive...gasesc ei nu-mi fac eu probleme. uneori chiar fara motiv, doar ceva minor sa nu le convina si nu ma mai pot intelege cu ei. o iau la fuga urland

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mda ..gata, nu mai ma plang :D]

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Aolioooooooooo..pai si atunci lamuriti-ma!!! cum de mai aveti puterea sa va ganditi la bebe 2?????? nu dati cu rosii nu va iau la raspundere, Doamne fereaste, dar ma gandesc ca va e greu si psihic fetelor, nu doar fizic, si ca o sa fie simai greu cu inca un copilas. Pupicei

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Fetelor, imi pare rau ca am pus intrebarea de mai sus....o sa ziceti ca nu am suflet de mama si ca nu stiu ce sentmente frumoase poate implica un al doilea bebe ...mey mi-as dori si eu dar sunt prea speriata ca tot timpul mi se pare ca nu ii fac fata lui Paul si obosesc foarte usor...o sa ziceti..ete, flori, mai stai si acasa!!! dar vedeti voi:"statul asta acasa"numai stat nu e!!! ca treaba cu casa, copilu,, firma , nu se fac singure ..in fine, nu va judec pt nimik in lume, ba va admir pt curajul vostru! si da, cel mai imp este cand aveti si un ajutor langa voi, o mama, o bunica, o doica, e atat de bine cand va ajuta cineva!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by onitza

Fetelor, imi pare rau ca am pus intrebarea de mai sus....o sa ziceti ca nu am suflet de mama si ca nu stiu ce sentmente frumoase poate implica un al doilea bebe ...mey mi-as dori si eu dar sunt prea speriata

Sarbatori de iarna 2006

Onitzo, si mie mi-e firca mama draga...mi-e o frica de nici n-am cuvinte, dar stiu ca in sufletul meu tare imi doresc un al doilea gandacel si apoi poate inca unu, sa fie trei in total...
Acum sunt in periada de 'avant psihologic' si poate la anul trec si la treaba.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:

Am uitat sa ma bucur alaturi de voi: aseara am sarbatorit cu sotul PRIMUL NOSTRU CLIENT!!!!!! am sorbit din vin de Sicilia si am savurat o pizza ca si-asa nu mai mancasem de mult si la cat am slabit mi-am permis sper din suflet sa ne mearga bine ca sa se justifice statul meu acasa ...sa se simta ca ca ocup si eu de firma si ca ne merge bine! Doamne ajuta!

Sarbatori de iarna 2006

FELICITARI inca odata... si am pus cu rosu ce ai scria mai sus pt ca... fetelor am vazut-o pe ONITZA acum 30 min... si sa stiti ca a slabit... se vede ca e bolnava tare... sanatate multa... si pofta mare

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Mey ZGATIE ce-mi esti!!!! ai pus ochiu de soacra pe mine, ha??? multam mult de tot a fost super bun, felul II, i-am pastrat si lui Mihai jum de portie

MIAG draga mea, lasa pe mine sa fiu lasha grupului si pune-ti barbatu' la treaba!!!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:

PAUL se culca seara la ora 21.00, dar daca nua dormit la pranz ca ieri de ex, la ora 20.30 a picat de oboseala. De mancat...nici nu indraznesc sa mai zic...cate mese are ca niciodata nu e la fel...mor de ciuda cand ii pn in fata si nu mananca, da cu mana la o parte castronelul cu mancare si se uita la mine cu superioritate, cu capul ridicat si intr-o parte, nu va spun ce figura face!!!!
Eu vreau sa va intreb ceva: numai copilul meu face crize de isterie din orice??? mey nene pai cu Paul trebuie sa ia nervi de otel, urla din orice, daca nu vrea sa ii faci ceva, daca nu poate face ceva, daca nu ii dai medicamentul cutare sa il verse pecovor, daca nu ii faci baie cand vrea el adica de 5 ori/zi, daca..daca...urla de ne capiaza, la sf de zi suntem ca doua mumii si eu si tac-su care pica morti de oboseala...

Sarbatori de iarna 2006

WELLCOME TO THE CLUB!!!!

noi am depasit oarecum faza asta, adica acum e mai potolit, nu-mi garanteaza nimeni ca nu o s-o ia de la capat. Pana la 3 ani mai are drum lung de parcurs, asa ca tot ce-i posibil sa-mi faca surprize.
Nu-mi dau seama cat la suta din "depasire" se datoreaza noua si cat la suta naturii (adica a crescut), dar cert e ca nimic nu e permanent, trec toate, Onitza.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bits, asa a fost alex, si-a tinut capul f. devreme si era tzapan si vanjos, cu adrienutzu r alta poveste, avem aproape 4 luni corectate si inca nu ne tinem bine caputul, dar perseveram.

V-am zis ca avem 58 cm si 5150g? Atat raportam la aproape 4 luni.

nu mai sti ucesi cui vroiam sa scriu, s-a trezit adrian si plansul lui mi-a sters tot din cap, nu ma mai pot concentra, asa ca ma duc la puiut.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput