Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fiica-mea de o saptamana nu adoarme decat pe la 11...asta in conditiile in care o trezesc in fiecare dimineata la 7 sa o duc la tata caci noi mergem la servici... Problema e ca nu mai vrea sa adoarma daca nu se joaca la calculator vreun sfert de ora....daca nu o las face niste crize de ne stie tot blocul. Am incercat intr-o seara sa-i spun ca si calculatorul face nani si nu se poate juca acum cu el, dar a tras un bocet de am crezut ca vomita nu alta....a adormit plangand, mi-a fost mila de ea....

Eu vroiam sa va intreb acum cate mese pe zi au copilasii vostri? Bianca mananca dimineata, la pranz, dupa somnicul de pranz (care la ea e de 4-4.30 h) un iaurtel sau ceva usor, si seara. De un timp nu mai vrea sub nicio forma sa mai pape ceva dupa ce se trezeste din somnul de pranz, asa ca am ramas cu 3 mese pe zi....eu parca stiam ca cei micuti au cam 4 mese, parca si la gradinita le da ceva sa pape, usor, dupa ce se trezesc. In rest nu ma plang, mananca bine, are deja 15 kg, dar la varsta ei e OK sa ramana doar cu cele 3 mese?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

waw roxana, ai mei ma bucur daca beau 150 ml lapte pe zi. pt. ca beau doar dimineata cand se trezesc, seara nici nu vor sa auda de lapte. cereale nici vorba sa mai manance, din cand in cand bianca mai bea si putin cu cacao, tudor nu. dar obligatoriu laptele care-l beau trebuie sa fie cu miere

Pai si noi, numai cu miere si dimineata numai cu cacao.Simplu, nu vrea sa auda.Am incercat cu cereale din alea de copii mari, toate modelele, mananca cerealele si lapte ioc.

Eveline, noi avem cam 5 mese- lapte sau un sandwich dimineata, pe la 10 ceva fructe sau suc de portocale, la 1 pranzul, pe la 5 un iaurt si seara ceva lapte cu chiu cu vai sau ce mai am prin casa - sandwich, cozonac, etc.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Eveline,Mariuca are urmatorul 'meniu': dimineata pe la 9-9.30 ou,branza cu smantana,sunculita pui..nu toate,ci una la alegere din ele,apoi daca reuseste bona ceva fructe,la pranz supa sau carnita cu piure sau orez,la trezire la 16.30-17 iaurt sau branzica cu smantana,apoi stikcs sau pufuleti..si seara pe la 20-20.30 felul pe care nu l-a mancat la pranz.Bine,si cele 2 biberoane de lapte,la culcare si noaptea cand are chef!
Roserb,eu ma vait ca bea prea mult lapte,cam 600 ml pe zi,simplu,fara zahar,miere sau cacao..Nu reuism sa scoatem laptele de noapte..neam.Si ora difera,cand la 3,cand la 4 sau la 6 dimineata..

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Roserb si mandrele mele sunt in pat pe la ora 21.30 dar pana la 22 tot ne cheama " 5 minute cu mine te rog" si daca ma duc imi spune "tu pacalesti, spui ca stai 5 minute si stai mai putin" sao o data mi-a spus Ana "imi zici ca ma iubesti dar nu vrei sa stai cu mine"
Daria e constipata si nu vrea sa faca kk problema e ca am impresia ca o si ustura la mictiune ca se stramba cand face si mai nou nu vrea nici la oala si nici la wc. Se tine sa faca asa ca o punem mai nou in cada cu apa calduta. Offf trece si asta.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Felis, andreap, roseb, ad_riana, monicuta, multumim de urarile de sanatate.

Roli nu face febra, nu tuseste, nu muceste, nu are nici un simptom de raceala...asa ca ma intreb ce fel de rosu in gat o fi asta?
Dr. zice ca de la rosu in gat a vomitat zilele trecute si a tusit in noaptea aia. Intr-adevar nopatea e infundat si se mai trezeste..dar asta e singurul inconvenient si deocamdata eu zic ca suntem bine si asa sper sa ramanem.
Oricum ne-a dat nurofen, sinupret,eurespal si vit. C...asa ca nu cred ca au cum sa-i faca rau chiar daca nu ar fi atat de racit .Eurespalul am citit ca este pentru tuse, dar el a tusit doar intr-o noapte asa ca nu prea vad rostul siropelului. citisem undeva ca este si antiinflamator...ma rog, mergem pe schema data de dr.
pupici. Revin.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Am vorbit cu doctor asi nu vrea sa-mi dea antibiotic la viroza. De fapt, nici nu vroiam, dar daca am vazut ca face febra am intrebat si eu...

Mi-a dat schema asta:

Acuma sper sa-i fie mai bine! De jucat si de mancat n-am probleme, iar sus de porticale cu miere bea fara probleme.

Fara febra vreau eu s-o vad!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Sper ca sunteti mai bine. Pupici.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PAUL se culca seara la ora 21.00, dar daca nua dormit la pranz ca ieri de ex, la ora 20.30 a picat de oboseala. De mancat...nici nu indraznesc sa mai zic...cate mese are ca niciodata nu e la fel...mor de ciuda cand ii pn in fata si nu mananca, da cu mana la o parte castronelul cu mancare si se uita la mine cu superioritate, cu capul ridicat si intr-o parte, nu va spun ce figura face!!!!
Eu vreau sa va intreb ceva: numai copilul meu face crize de isterie din orice??? mey nene pai cu Paul trebuie sa ia nervi de otel, urla din orice, daca nu vrea sa ii faci ceva, daca nu poate face ceva, daca nu ii dai medicamentul cutare sa il verse pecovor, daca nu ii faci baie cand vrea el adica de 5 ori/zi, daca..daca...urla de ne capiaza, la sf de zi suntem ca doua mumii si eu si tac-su care pica morti de oboseala...

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, mulumim de pupicii de pe cucuicare se pare ca au facut minuni...ruxi nu mai are nimik, nu e nici macar roshie...are cap de dat in
ai mei se culca pe la ora 23 dar dorm la pranz in fiecare zi(alex cateodata mai face fitze ca el nu doarme ca e mare si nu mai paote sa doarma)
ruxi inca mai papa 3 biberoane cu lapte pe zi, adica vreo 600 ml.
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, la noi inca tine faza ca "Tom si Jerry merg la nani cand este noapte afara", iar aici sunt lungi noptile de iarna , la vara trebuie sa schimb placa. Cum ii dai laptele noaptea, ti-am spus cum am reusit sa-i scot ceaiul. I l-am pus in pahar si ii era greu sa se ridice in funduletz sa bea, ca din canita doar ce intindea mana si o gasea pe undeva prin pat. Poate este prea cald in camera si de aceea sa trezeste ca asa am patit si noi la Bucuresti i se usca gatul ca erau 24 de grade iar aici avem maxim 20 de grade in dormitor si tare bine doarme asa.
Ioana, este si acesta un fel de a cersi atentie. Ana nu cere un obiect ca sa-l arunce/verse ca stie ca . Dar si ea tipa cand nu-i iese ceva, sau nu ajunge undeva si ii spun ca ma doare capul. Iar cu baia nu de putine ori mi s-a intamplat sa se dezbrace ca ea vrea baie si umbla asa prin casa pana se convinge ca nu-i rost de baie si i se face frig.
Monica, cucui de Ruxiza, ce nervisori are in fund .
Eveline, mic-dejun, fruct, pranz felul I+II, dupa somn iaurt sau felul II daca nu l-a papat si seara un fruct si o cana cu lapte/ceai.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

onitza am eu 2 care fac crize de personalitate ....pe rand, ca sa nu ma plictisesc. motive...gasesc ei nu-mi fac eu probleme. uneori chiar fara motiv, doar ceva minor sa nu le convina si nu ma mai pot intelege cu ei. o iau la fuga urland

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput