Comori de nov-dec 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 30
miag spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
la ruxi este mamaica si tataica...de unde...nu stiuca doar nimeni nu i-a alintat asa pe ai mei
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
este o dulcica ruxita asta a ta

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

bits spune:
Roseb,Try si Ken la 6 sapt isi tinea capul dar nu la 3.eu imi faceam probleme pt ca iau Ca si ma gandeam sa nu-i fi produs o calcefiere de asta am intrebat.parca 3 sapt mi se pare cam putin.
Felis mi-a placut mult bancul cu nasterile.avem un prieten care lucreaza la firma aia cu 3W(scris invers) si abia astept sa i-l spun
.
Monico pai aveti noroc mare mai daca ati gasit pandativul.in Japonia te mai astepti sa-l gasesti dar nu si in Romania
.oricum cred ca lantisorul nu era atat de important pt micut pe cat era pandativul.felicitari si sa aibe grija de el de acum incolo.
Ken al meu e inebunit dupa frate-su!toata ziua il pupa,ii duce pampersii la gunoi.problema e ca nu putem sa-i luam nimic lui Amon caci crede ca toate i se cuvin.ieri ne-am dus sa-i luam lui Amon un bonuncer ca sa-l am sub observatie in living si ce credeti cum l-am montat cine i-a facut inaugurarea:Kenzo!norocul meu ca m-am gandit la asa ceva si am cumparat ceva ce poate fi folosit pana la 18kg asa ca l-am lasat sa se urce fara nici o grija.
bits spune:
mey da Fulgu a noastra pe unde umbla?parca nu mi-e indemana sa nu vad nimic scris de ea.
si Dama noastra cred ca tace,tace si apare cu bebe 2?!Ancutoooo da-ne un semn!
cum va mai jucati cu copii?.noi am trecut la hartie glase,lipici si stampile.incerc sa tin pasul cu ce invata la camin caci vad ca tare-i mai place asa ca zilnic avem 1h de creatie.
mamicile cu copilasi mai mari poate veniti cu idei
monica-elizabet spune:
noi suntem mai in urma...ruxi abia acum picteaza cu pensula...vai de capul meu
bits
ma bucur tare mult ca kenzolino il iubeste pe amon...nici nu se putea altfel...![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ionela roxana spune:
mey, mey da` ce muuuult mai scrieti!!!
yo cu plecarile mele nu pot tine pasul cu voi nici cum!
onitzo yo nu te-am acuzat, doar ti-am spus ca nu trebuia sa stai cu Paulica atata timp cu febra acasa; pe viitor sa te duci mai repejor la medic, maiales cand are febra!!!; bine ca v-ati pus cat de cat pe picioare, si de-am sa re-puneti kilogramele pierdute la loc!; felicitari ptr. primul client!!!;
referitor la al doilea bb, si yo ma gandeam cu groaza ca o sa fie ca Arisa, dar numa ca-i invers, si as putea creste inca 10 copii cu Emily langa mine!; sotul nu ma credea da` s-a convins singurel, dar numa` ca uneori nu prea vrea sa recunoasca; ii frumos cu doi, ii superb, cu toate ca ii greuuuuu uneori, de-ti vine sa o iei la sanatoasa, mai ales daca ai fi ca mine care nu are nici un fel de ajutor de la nimeni, si care pana vine sotul totul este terminat, copii mancati, spalati, gata de somn; sotului nici nu-i place sa se ocupe de puradei si nici nu are timp; ba ii place, dar de puradei dastia mai mari, gen Arisa, care nu prea mai necesita bataie de cap, sau vrea ceva de genul baba frumoasa si copil cuminte
;
in legatura cu crizele lui Paul, asta da dovada ca vrea atentie, dar uneori copkii astia mici mai sunt si smecheri; si Emily zbiara uneori cat o tin plamanii, iar eu ii raspund pana la un anumit pct., iar cand consider ca o face inadins ii spus pass, si intelege fff. repede, si o vezi cum isi schimba atitudinea rapid; sa arunce cu jucarii nu a facut-o niciodata, ptr. ca stie ca in momentul urmator nu o mai are, cate crize de plansete ar face; sa se dea cu fundul de pamant, n-are decat, stie ca nu castiga nika, asa ca momentan sunt extrem de multumita de ea; si de unde stii tu ca bb 2 nu o sa fie inversul lui Paulica, si ca o sa fie un bb super cuminte si un super mancacios?; Arisa mea pana la 4 ani n-a mancat nicidata o mancare linistita la masa, eu alergand dupa ea cu lingura, niciodata cap-coada, cel putin perioada 2-3 ani, nici nu vreau sa-mi mai amintesc
, prefera sa moara de foame, si daca vedea o punga de bomboane sau cioco, si daca o prindea in mana, era in stare sa manance si punga, dar mancare yok, cu toate ca am incercat toate meniurile posibile si mi-am omorat toti neuronii(o fi mai ramas ceva???) si s-o vezi acum ce infuleca, orice tip de mancare, incat daca treci de ora de masa ii jale cu tine, urla ca la balamuc, iar la 5 ani are 21-22 kg si 120cm; dar cu Emily ii alta mancare de peste, s-o vezi ce repede isi cauta scaunelul ei, il pregateste si pe-al lui sorusa, se duce isi coata tacamurile preferate, se aseaza la masa, o cheama si pe Arisa, sau eventul si pe tata-su(efectiv trage de ei!), cere servet ca sa aiba sa se sterga pe manute, si vrea si ptr. ceilalti ai casei, si incepe si bate cu ligura in masa daca intarzii cu mancare, si daca doamne fereste indraznesc sa intarzii la ea cu mancarea se autoserveste singura(adica incepe sa traga de tot ce nimereste pe la bugartarie, iar unde nu ajunge se foloseste de scauneleul ei!!!

, sau daca nu trage de grilajul sobei =asta fiind un pct. fff. sensibil ptr. mine, ptr. ca imi este teama sa nu o verse doamne fereste sa luam foc, asta fiind singurul motiv care o mai sterpeles la fund!);
merita incercat, daca vreti bineanteles!!!; ti-am mai spus distanta prea mare itre frati nu-i prea buna!!!;
sa le vede-ti pe-ale mele, cand merg cu Arisa la inot, inainte de a pleca Arisa la bazin, ce se mai pupa si ce se ma imbratiseaza, si-si i-au la revedere, sii doar ptr. o ora!, iar cand se intoarce Arisa la fel se procedeaza, se cauta una pe alta, se pupa de se albesc!!!; si la karate cand mergem la fel procedeaza, de se holbeaza japonezii la noi ca la extraterestrii!!!; sa le vezi cum isi iau aprararea in parc, si daca vrea cineva sa ia vre-o jucarie de-a lor imediat riposteaza; si mai este un lucru care uneori imi place, dar care uneori ma calca pe coada, iar de-acum incolo va fi si mai des, sa le vede-ti ce mai susoteaza pe la colturi, si se pun contra mea
; vai de pielea mea va fi peste putin timp, de-aia incerc sa-mi tin coltii si ghearele inca ascutite!![]()
;
ieri ca si in alte dati, cand sa iesim afara se imbulzesc amandoua sa se incalte cu incaltamintea, si cum locul la mine este ffffff. stramnt
, n-au loc amndoua, dar ca doua cucuiete nu vrea sa cedeze nicicum niciuna, si cum Arisa ii mai mare a rapus-o pe Emily, iar Emily de necaz, intr-o fractiune de secunda, practic sub privirile mele, si-a luat pantofii si zbang in capul lui Arisa, da` cu toata puterea ei de ursoaica mica, si daca nu a plans de necaz cu niste lacrimi de crocodiloi!, de-mi era mila de lacrimile ei dar tot si-a luat-o la fundulet si un picutz traza de ureche + o mica morala; se vede ca seamana cu taica-miu si cu mine
de la un timp Emily are mii si mii de admiratori; la inot cand merg cu Arisa, un pui de brazilieni, de vre-o patru ani se tot uita dupa, dar numa` ca da de ochiu` soacrei
, si vad ca si pe la karate, cam tot aceasi varsta o au pici, 4-5 ani, vor s-o mangaie, s-o ia de mana, dar ea in general fuge si nu-i baga in seama, iar la sfarsit dau cu ochii de soacra=poama acra!!!
; ce va fi mai tarziu???

Dana imi pare tare rau de suioara ta!; ii doresc din toata inima ca luna viitoare sa iasa soarele si pe strada ei!!!
Otilia 

la mica vorbareta!; cred ca nu ai timp sa te plictisesti!
Felis bun bancul
Miki felicitari ptr. sarcina, sa ai sarcina cat mai usoara, un bebe cuminte, somnoros si mancacios acolo in burtik, si o nastere fff. usoara, si o refacere rapida!
am citit despre Alex si intamplare lui, yo cred ca lesinam langa masina, iar Arisa in ea, iar tasu o farama bucati, in special daca in caz era Arisa
; oricum felicitari ptr. erou!
Simona imi pare rau ca nu ti-a reusit cum ti-ai planuit, dar dar data viitoare va fi cu siguranta!!!
Adriana imi pare bine ca gemenasii sunt la bunici si ca acolo au tot ce le pofteste inimioara si ca le merge bine; asta conteaza cel mai mult!; ti-ar fi fost tare greu daca erau la oras cu tine, la bloc, la cresa, tu obosita etc, asa acolo au mama natura si bunicii!!!
taica-miu ma roaga sa i-o dau pe Emily vreo 3 ani la ei, mai ales ca acum si-au luat si capre, si mai au si ied, plus crescatoria de pasari, cred ca ar face-o paznic la gaini si ar fi in stare sa doarma cu capritele la cat de mult iubeste ea animalele; deunazi mi-am deschis legatura cu frate-miu pe skipe, si ca sa le faca sa rada le-a aratat cainele si cocosul; va spun sincer ca Emily cand a vazut a cocosul s-a lipit de ecranul monitorului si-l tot mangaia si vorbea pe limba ei cu el - cocosul
!
aime si yo pentru ouale de prepelita; Emily nu prea adora ouale fierte, ii place sa i le fac cu branzica, dar o mai pacalesc uneori si le papa, in schimb Arisa n-are limita!!!; crude mii teama sa le dau, dar cand cumpar oua normale , sotului ii place sa pape ou crud su sos de soia peste orez cald!!!

, si-atunci santitatea se tripleaza, ca intru si yo, fara Emily!, cu toate ca yo cred ca ia dat barbate-miu fara sa stiu!
monica
pe Ruxita pe cucui!!!; mia placut faza cu paharu`, si mai ales imi pare bine ca ai gasit medalionul!!!; sa dea Dumnezeu sa gasiti si lanticul!
si noi suntem experti sa pierdem lucruri si apoi sa le gasim, dar dupa ce inundam lumea cu lacrimi si facem circ!
exact cand Alex al tau si-a pierdut lanticul si Arisa si-a uitat ruksakul preferat intr-un super-market; buuun, am plecat de-acolo ne-am dus la sora sotului unde am stat vre-o trei ore bune, si cand sa plecam yo in masina am vericficat sa vad daca n-am uita ceva si nu-mi iesea ceva la socotela, si cand colo era ruksakul lui Arisa
; dai cautal, lacrimi lacrimogene si crize de isterie, toata lumea in alerta, asa ca sotul a sunat la magazin si ce sa vezi, era gasit la o juma` de ora dupa ce plecasem de-acolo, in wc, la locul de fardat; noi fusesem la wc, si i-am spus sa si-l dea jos din spinare ca ii poate intra in pipi, ea a iesit de-acolo, la avut in spinare, dar numa ca ne-am oprit sa ne peptanam si sa ne rujam(ea dandu-si cu strugurel, ptr. ca i se uscase buzele din cauza vantului), si cand am iesit de-acolo a iesit fara ruksak
, dar yo
n-am bagat de seama; interesant este ca si l-a gasit, ca altfel......; noroc ca avea un album in el cu muuuulte carti de joc, pe care ea si-a scris numele!!!; cu o zi inainte tot asa plecam la magazim, dar de data asta sa cumparam ceva de mancare, iar Emily si-a luat dupa ea cartea ei favorita ABC(o carticica mica, de bagat in buzunar); cat eu am platit la casa si am varat totul in sacose, ei trei crai de la rasarit m-au asteptat roind ca albinenele pe langa stup, si nustiu cum Emily a lasat cartica din mana pe o masuta; buuuuun, ne-am intors la masina, si cand sa plecam Emily si-a adus aminte de ea
, si da-i fuga pana in magazin, cauta ca bezmetica in toate cotloanele locului, ba si in toate cosurile de gunoi, ce mai imi luasem adio, si cand vine la mine o jap., o angajata, si ma intreaba radiind de fericire"asta cautati???" ; intorcandu-ma la masina sotul imi spune "vezi cine cauta gaseste!!!"![]()
try Adrian sta fff. bine cu greutatea si inaltimea la varsta pe care o are si prin cate a trecut!!!
; multa sanatate!!!; lasa ca o sa aiba timp sa-si tina si gatul!; nu-l grabi!
Bits felicitari ptr. Amon, cu toate ca mie mi-ar fi teama sa-l las sa-si tina gatul singur asa de mic!;
pe fratiorul Kenzo cel iubitor!!!
roserb si Emily mai tresare in somn, eu dormind cu ea langa mine mereu, inca Arisa tresarea si mai muuuuult, si tresare si acum uneori sau vorbeste, rade, se cearta, uneori tipa la Emily in somn, sau uneori cand ii prea obosita se trezeste si o apuca plimbatu sau scobitul in nas
; yo nu prea mi-am facut griji, mai ales acum la Emily; la Arisa a fost o perioada cand ma ingrijorasem, dar deh asa ii la primul pui!; cred ca depinde de trairile emotionale pe care le are in cursul zilei, iar daca a mai fost si infundat in nas asta este un motiv in plus!
fetelor ma speriati cand va aud ca ai vostrii pui mananca de cate 5 ori/zi(roserb, eveline); a mea fatuca cea mica are trei mese consecutive, ne enumerand si mesele de lapte, ca si alea sunt vre-o 2(dimineata si seara, in total de 400-600ml), plus desertul de la ora 15!!!; oare a mea fatuca mananca prea putin???
sanatate puiutilor bolnaviori!!!

, iar mamicilor multa putere!!!
fulguletzule pe unde esti???; te-ai introienit?
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
miria_cristina spune:
Acuma a plecat doctora de la noi. Mi-a zis ca fata are putin rosu in gat si sa continui sa-i dau ce am folosit si pana acuma fara sa ma sperii ca nu-i chiar asa grav.
I-am zis ca-i dau Viusid si a inceput sa rada, ca eu tocmai ma plangeam ce copil atomic am!
Dupa care mi-a explicat ce este Viusidul si cat de energizant este pentru puradei asa mici ca fii-mea. Asa ca, degeaga ma mai plang ca-i agitata fii-mea!
Of! Am reusit sa ma linistesc in sfarsit!
Dar cu Damiana, ca barbata-miu parca era
.
Incepuse sa ma "barfeasca" doctoritei cat de exagerata sunt cu fata, cum ma sperii de usor si tot felul de alte prostii de incepusem sa ma enervez!![]()
Martira ma numesc!![]()

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
miria, m-ai facut sa rad
bine ca este ok damiana si nu-i nevoie de antibiotic...sanatate si
ionela-roxana
ca de obicei citind mesajele tale ma binedispun si povestesti atat de frumos de parca as fi acolo cu voi
...
cucuietele
ruxi iar mi s-a vaitat de dinti de vreo 3 ori pe ziua de azi...sper sa nu dea iar in afta sau stomatita ca o iau razna
va pup pe toate
somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
FELIS spune:
MIRIA... ma bucur ca e Daminana bine
IONELA-ROXANA... cum mai povestesti tu...
mai ca ii vine omului sa il faca pe al 2-lea...
FETELE... CARE PUTETI DESCHIDE CAP NOU... CA EU NU POT...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero