Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

pentru cine doreste, avem pozici noi
poze noi

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by marcelac

si nu ne lauda nimeni ca am facut baie in cada mare, la 7 saptamani? Sau subiectul asta s-a fumat in lipsa noastra si trebuia sa incepem mai devreme?
poza,

marcela de Ana (8.12.2006)

eu va laud... mi-ati luat-o inainte.... abia astept sa o bag si eu pe Oana in cada, cred ca o sa-i placa la nebunie! lui Ana i-a placut, nu?

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

marcela super tare!!!e un simpatic...bravo!ai avut curaj. i am aratat si alui alex pozele si gata!tre sa facem si noi.s a oferit chiar sa stea cu el in cada. cred ca diseara o facem!!!

bambo super tickeru'. si antonia e o dulcica

yagmur si luca

dia hot sexy mamma! mai e atat de dulcica...si de pletoasa...si are o fatzuca de copil foarte cuminte. sa sti ca d se face mare pt ea, a mai luat vreo 800g in 2 sapt....se face barbat, nu gluma...

dolores super scump david. credeam ca eu am pus multe poze ... vad ca sunt mic copil...si craciunel e simpatic foc...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

donia, nu rade de mine, dar ce e aia "scrap book"?

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

un scrapbook este un album de fotografii super personalizat, facut de manutele tale, in care pe langa poza lipesti diverse chestii (orice iti poate trece prin cap ca sa personalizezi la maxim poza respectiva: fundite, frunze, flori presate, etc), colorezi, desenezi, scrii cuvinte folosind spaghete, nu stiu, orice iti trece prin cap :)
ca sa-ti faci o idee, uite cam asa arata un www.scrapbook.com/scrapbook_layouts/showgallery.php/cat/5285" target="_blank">scrapbook (ce vezi tu aici sunt paginile din album, fiecare personalizata pt a sublinia un eveniment anume din viata respectivului bebelus).
e super fun sa faci asa ceva si pt bebe, si pt tine, si pt mamamare, pt oricine, ideea e sa ai destula fantezie, material didactic si mai ales... TIMP... :))
pupici!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Vi s-a intamplat sa va doara in gat si sa ragusiti de cand alaptati? Cum v-ati tratat? Nu stiu ca sa iau, am luat strepsils si doctor mum fara nici un efect.

Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Vi s-a intamplat sa va doara in gat si sa ragusiti de cand alaptati? Cum v-ati tratat? Nu stiu ca sa iau, am luat strepsils si doctor mum fara nici un efect.

Calin (5.12.2006)

am citit pe undeva, dar habar nu mai pe unde, ca la mine pe birou unde te uiti numa carti si reviste pt mamici, ca in timp ce alaptezi (asta insemnand cand sta bebe c tzatzul in gura) se poate sa simti ca ti-e f sete, si e bine sa ai langa tine un pahar cu apa sau ceai, depinde ce bei tu in mod normal... si poate ar fi bine sa maresti cantitatea de lichide consumate zilnic... eu cand il pun pe eric la supt, mi se usuca gatleju' instant, tre' sa am butelca langa mine
pup!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Yagmur,Asiza,Dianocica-

Dia1609-super pozele ce par mare are Oana poti deja sai faci codite Antonia inca are parul mic mic aproape ca la nastere

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna mamici care sporovaiti toata ziua!As vb si eu intruna cu voi ,dar una la mana suntem in plina criza de colici(care sper eu sa-i treaca macar pe la 3 luni-nu ca nu as mai avea o gramada de timp pana atunci-)si motivul nr.2 este al meu sot(ca tot veni vb.de ei)care dupa ce vine de la munca o pupa pe mami,il pupa pe bebe si hop calare pe calc.Ma mai ajuta doar daca incep eu sa tip de nebuna si asta doar pana se linisteste bebe si apoi mi-l paseaza inapoi.
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de ieri si azi care au mai implinit cate o lunisoara 2..3..
Nu mai pot scrie ca ma cheama datoria..........

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dia, super cool freza Oanei...imi place de mor...e simpatica foc...si-ti seamana destul de bine!

Mamicilor, cam pe la ce varsta zambeste bb constient?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by ziggy

Calin (5.12.2006)

am citit pe undeva, dar habar nu mai pe unde, ca la mine pe birou unde te uiti numa carti si reviste pt mamici, ca in timp ce alaptezi (asta insemnand cand sta bebe c tzatzul in gura) se poate sa simti ca ti-e f sete, si e bine sa ai langa tine un pahar cu apa sau ceai, depinde ce bei tu in mod normal... si poate ar fi bine sa maresti cantitatea de lichide consumate zilnic... eu cand il pun pe eric la supt, mi se usuca gatleju' instant, tre' sa am butelca langa mine
pup!!!

POZE

M-am exprimat gresit, nu in timp ce alaptez se intampla ci de cateva zile tot timpul zilei.
AS vrea sa iau ceva sa imi treaca, dar nu stiu ce.

Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput