Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Cred ca m-ati si uitat de cand nu am mai dat pe aici, dar sa stiti ca am lipsit motivat. Am si citit din 2 in 2 cam ce ati scris, ca tare de folos si de apreciat sunt informatiile de pe forumul asta si suportul pe care-l gasesc aici cand am nevoie. Mai ales in cazul meu, care nu prea am pe nimeni in jur sa ma ajute si nici prieteni care sa aibe copii si sa inteleaga cu ce se mananca meseria asta.
Suntem la capitolul cautat club pentru botez, fiindca vrem sa facem ceva gen dans si bautura, ca un fel de chef cu mai multe persoane. Sincer, eu chiar simt nevoia de asa ceva.Si la capitolul cautat dadaca pentru 10-11 ore...dar mama perfectionista cum sunt...am vazut cateva femei pana acum...nici una nu mi-a placut.
Dolores, tare rau imi pare de Davidutzul bolnavior. Dar, mamica curajoasa ce esti, capul sus ca bebe se face bine si nu sunt motive de alarmare. Bebicii aia de la TV au fost dusi la spital intr-un stadiu inaintat al bolii. Noi suntem mamici , nu neaparat mai responsabile ci mai informate asa ca putem preveni mai multe 'boli' ale puiutilor nostri!!! Sunt convinsa ca acum bebe e ok!
Somleac chiar inainte sa deschid calc-ul si sa te citesc mi-am programat o iesire astazi dupa amiaza intre 2 alaptaturi. A fost cam asa: sunat cea mai buna prietena si spus' sunt disperata, nu mai suport sa stau intre 4 pereti, trebuie sa ies la un suc si o salata'. Si uite asa iesim astazi ca fetele, eu mai grasa dar mai 'frumoasa' fata de cum eram acum 10-11 luni. Chestia cu masajul e super ok, o sa-mi caut sa vina acasa, daca nu am de gand sa ma duc eu la un club care e la 10 min de mine si unde au de toate, masaj, impachetari, fitness, etc.
Mormelviom-ai pus pe ganduri, din ce am citit as avea dreptul si eu la un salariu de baza, chiar daca am contract individual de munca? ca l-as cere, fiindca salariul meu e generos. Oricum, la mine la job au fost super intelegatori, ba chiar la sf de an au fost foarte generosi, am primit echivalentul unui salariu ca bonus pt ce am prestat in 2006. Si cu programul de 6 ore e o idee excelenta, o sa intreb daca mi se da, mai ales ca din 1 aprilie ma prezint la job si alaptez inca.
Kokorina, si bebele meu doarme cu capul intr-o parte (in stanga). In Mama si Copilul scrie ca ' probabil incercarile mamei de al intoarce vor da gres' si asa si este...oricat m-as chinui sa-l intorc, el tot cum vrea sta...si are dreptate...si eu doarm numai pe partea stanga.
Cu diversificarea...ce ti-e si cu pediatrii astia...mai devreme de 4 chiar 6 luni...nici nu poate sa fie vorba...
Yagmur, curaj cu bebe Luca, uite un pentru tine si inca pt Luchita de la Rares. Sa stii ca noi doua avem ceva chestii in comun, ca am facut copchii tarziu, si fara sa fim maritate, si ca nu prea are cine sa ne ajute, si cu job-ul cel care ne ocupa tot timpul...si cu cezariana ca altfel nu s-a putut,si indragostite de rock si...asa ca sunt simpatetica cu tine in multe privinte...hai ca ma opresc ca devin patetica...curaj inca o data.
Fetelor, tati ma ajuta cum poate el mai bine, chiar daca ajunge acasa tarziu, nici nu mananca cateodata si sta cu bebe. Si face toata aprovizionarea, si gateste o data pe saptamana (in conditiile in care acum cateva luni habar nu avea sa amestece intr-o oala...!!! Ce sa mai discutam, e un super tatic...daca ar avea el lapte, l-ar si alapta...si-mi suporta si crizele de personalitate...Eu gagica obisnuita cu independenta (sunt de la 18 ani pe picioarele mele si nu am ezitat sa divortez dupa 10 ani de casnicie care nu ducea nicaieri) ma apuca des crizele ca acum sunt inca grasa si lipsa de socializare ma termina.
Si apropo de grasa, ieri am fost la controlul de 6 saptamani, cezariana e ok, prinsa bine, dr. ne-a dat ok-ul pt sport, dupa care a facut misto de mine sa-mi zica ca nu o sa mai fiu niciodata ca inainte de sarcina...adica de 55 kg si abdomen plat...ca cica prea eram schiloada la cei 1.72 m ai mei...si uite asa s-a trezit in mine ambitia de fecioara cu ascendent in scorpion sa ma apuc de miscare (ca de dieta nu am tinut in viata mea) sa ajung cat mai aproape de deziderat...si am de muncit nu gluma, ca in sarcina am luat 21kg si am dat jos pana acum 11...deci tre sa mai dau jos inca vreo 8.
Gata ca v-am impuiat capul...ma duc astazi sa mai vad un club...fetelor din Bucuresti ati fost in Hot Shot? Si ma apuc din nou sa sun o eventuala dadaca sa vad cand poate veni la o 'intrevedere'.
Va pup pe toate, bine ati venit mamicile noi, si 'La multi ani!' bebicilor care ati mai adaugat o lunisoara in palmares.

Danutz, mamica de bebic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

si nu ne lauda nimeni ca am facut baie in cada mare, la 7 saptamani? Sau subiectul asta s-a fumat in lipsa noastra si trebuia sa incepem mai devreme?
poza,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Am trecut cu bine noaptea de dupa vaccin temperatura a fost 37.2 pe la 18 seara apoi i-a scazut la 36.5

Dolores-eu deja mi-am facut album din ala foto dar inca nu-l terminasem oricum e f.misto are si jurnal scrii acolo tot ce face bebele

www.totsites.com/tot/bamboantonia" target="_blank">Site Antonia

marcela_c-super pozele acus o sa innoate

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu merge link-ul...si eu am pus poze si nimeni nu le-a vazut..asta la cap trecut..dar asta e..ne-am luat cu altele

quote:
Originally posted by marcelac

si nu ne lauda nimeni ca am facut baie in cada mare, la 7 saptamani? Sau subiectul asta s-a fumat in lipsa noastra si trebuia sa incepem mai devreme?
poza,

marcela de Ana (8.12.2006)

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Marcela - si eu vrea cada, dar nu avem... unde putem duce prunci la inot in Cluj?
Danutz - esti si fecioara? prea multe asemanari... dar imi place...
Am fugit ca acuma are colici .. ziua..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Erau pe privat pozele marcelei le-am pus eu pe public

poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Si noi am vrea sa innotam in cada dar nu avem avem doar dus dar o sa ne punem inapoi si cada

Sa va uitati si la varsta Antonia avem ceva noutati si acolo

Dolores- o sa ma uit la poze

poze

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Davidutu la plimbare a crescut mare si frumoas ce scumpica e si nepotica o sa aiba cu cine se juca David
Vad ca erau numai mamici cu carucioare pe acolo

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Bamboletta, eu nu am unde sa pun cada, dar daca ajung acasa la Bucuresti cu sigurantza il "arunc" pe Luca in cada. Sau merg aici la prieteni care au cada...
Marcelac, ai gasit carusel?
Luca sta in scoica.. cu patura aruncata peste el.. si cu geamul deschis... poate, poate, se calmeaza..acum gangureste el ceva, dar cred ca atunci cand inchid geamul va plange...
Am fugit...
PupYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bambo, imi place mult noul ticker de la vasta Antoniei...poate te copiez...dar pastrand drepturile de autor ...
Marcela, eu iti spun sincer ca mi-ar fi teama sa-l bag pe Denis in apa aia mare din cada...daca doamne fereste aluneca de pe bratul lui tati? oricum, bravo pentru curaj...
Desiree,

Si eu zic, fiind in asentimentul MArcelei, NU laptelui praf...cu primul biberon, ai si inceput intarcarea...nici eu nu am in casa, ca probabil as fi cedat tentatiei!...probabil de aceea, din cate am observat, sunt mult mai multe fetele care dau formula decat cele care alapteaza.

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput