Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari la mamici!
ziggy eu am facut amigdalita la onesti. durere mareee in gat, febra 39 dupa 2 fiole de algocalmin si muta frectie cu otet. mie nu mi-a trecut decat cu antibiotic. dar pana acolo... da inainte cu strepsils. multa sanatate!
cu ocazia asta multumesc celor care mi-au raspuns vizavi de alaptatul cu febra. eu oricum am alaptat si vad ca bebe e ok.
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

dolores vazut poze! un scumpel david!!! si mami are niste ochiiiiiii!!! sa va traiasca si sa creasca mare si sanatos!!!
intrebare nu e prea devreme pentru a fi pus in perne?? nu dati cu parul... dar eu nu am curaj.. inca!

Poze Daniel

Mergi la inceput

pt cine doreste am pus poze noi la semnatura!!

Poze Daniel

Mergi la inceput

bebe e la plimbare cu tatal meu... si eu am timp liber. si bineinteles ca nu mai e nimeni pe aici!!
despre soti... nici al meu nu e tocmai rau. face curatenie, spala vase, rufe, calca si ma ajuta cu bebe atunci cand e acasa. problema e ... ca e barbat si are nevoie de directive precise... ce sa faca si ma cam enerveaza!!! probabi; ca sunt si eu mai stresata si am pretentii mai mari. de aceea cateodata imi vine sa sau . sau sa mai fumez o tigara! dar ma abtin cu eroism!!!

Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza, nu stiu de cand zambeste si rade constient dar daca vorbim cu el si radem in acelasi timp, zambeste si el cu gura pana la urechi si uneori scoate si cate un chicot de ras! daca imita, o fi zambet constient? habar nu am da tot imi vine sa il mananc!

marcela, superbebe in caditza ! cred ca o sa o comit si eu intr-o seara, dar ma bag cu el acolo! ei au instincte de inot de la nastere din cate stiu eu, deci oricum nu s-ar ineca daca l-ai scapa ( normal ca nu o sa fac proba sa vad daca e asa sau nu !!!)

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am pus poze noi...sa vedeti ce voinic are mami...http://family.webshots.com/album/556744111SDwWLz?start=336
chiar bambo, ce ticker super...si eu o sa fur de la tine
dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

dianocica,laura13 si bambo...multumesc pt complimentele aduse lui david

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

nu,nu mi s-a intamplat.doar sa mi se usuce gura,de aceea am mereu ceai sau alte lichide langa mine.asta mi se intampla mai ales cand alaptez

quote:
Originally posted by ziggy

Vi s-a intamplat sa va doara in gat si sa ragusiti de cand alaptati? Cum v-ati tratat? Nu stiu ca sa iau, am luat strepsils si doctor mum fara nici un efect.

Calin (5.12.2006)

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

laura,vazut poze...ffff frumoase,ce maareee e ,iar tu arati tare bine

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Repejor, repejor.

pe Sophia si Pascal de Kokorina!

Danita, sterilizez biberoanele de lapte de fiecare data, iar cel de apa cam la 1-2 zile. Si asa am de gand s-o tin pan pe la un an, si in special la vara; ca nu am chef de enterocolite, diaree si alte uratzenii.

Somleac are dreptate fetelor. Barbatilor tre sa le zici clar ce astepti de la ei, nu sa visezi frumos la modul general ca sa te ajute. Ca altfel ramai cu visatul.

Luciaro, nu-i cam devreme pt fluor? Asa ti-a indicat pediatrul?

Monica, nu trebuie sa intrebi de acel bonus, ca sigur o sa te ameteasca cu ceva. Trebuie sa-l ceri!

Yagmur, te plangi de programul lung al vecinului.
Aveti grija cu diareea. Asta poate fi o problema, nu constipatia.

Carla2005, in nici un caz la varsta asta nu-s de pus in popou. Ca mai stau asa cat ii hranesti, cand ii tii in poala o leaca .. e altceva. Dar NU pus intre perne sau alte combinatii. E mult prea devreme ca-si solicita aiurea si-si pot afecta coloana. O poti pune cu masura in scaunul scoica sau in bouncer (leagan).

Desiree ai dreptate. Aceste contracte colective la nivel de firma nu pot sa te priveze de dreptul tau conferit de contractul la nivel national! Deci ai dreptul la salariul bonus.

Vazut poze cu bb frumosi si mamici mandre, Crinutza, Ana inotatoarea, David de Dolores, Daniel.

Bravo Marcelac pt curaj! Ii place mult Anei sa faca baie in cada, nu-i asa?

Donia, Roxanica, Dianarus, Dianocica, Dolores, Dandusa si restul mamicillor.

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput