Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Pascal & Sophia de Kokorina.....harbujeii nostrii dragi!...sa cresteti mari si voinici si sa ramaneti la fel de frumosi!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

ziggy - pentru gat gasesti la HelpNet spray cu propolis il cheama Propol Pur, facut de firma Abboca, costa aprox 20RON. Complet sigur in sarcina si alaptare

multumim de aprecieri, da, Anei i-a placut in cada, eu aveam inima cat un purice, dar m-am tinut tare! si de acum, avem caditza de donat!

Yagmur- da, am gasit carusel acolo, multumim de pont, dar nu am luat inca.

Azi am luat si noi batista bblushului. SUPER!! MULTUMIM de recomandari!

scriu cu o mana, ca azi e festival, mananca 5 min la ficare juma de ora, sunt terminata! 5-10 min maninca, 10 min doarme, 5 min sta cuminte si apoi urla pana o pun la san.Unde adsorme dupa 5 min si nu o pot trezi orice as face, si o luam de la capat. Asta e schema de joc de la ora 1 incoace...

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica, l-a vazut si tati aseara pe dmic... a zis ca si-a gasit Oana un iubit tare frumusel
bambo, asiza,
bambo, nici noua nu ne-am mai crescut parul, asa il avem de cand ne-am nascut ... ba chiar am mai chelit intre timp

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica, wow... 800 g in 2 sapt? ca fat-frumos ... ce-i dai de mancare lui dmic? sa stiu sa-i dau si eu lui Oana sa nu ramana in urma

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Pascal & Sophia de Kokorina...sa cresteti maaarrriiii, ca sa nu mai zica niste persoane antipatice ca sunteti mici.Sa traiasca si mamica lor!

Laura13, welcome back.Eu cand ies nu stau intr-un loc ca am stat intr-o zi pe banca si am facut infectie urinara.Asteptam vremuri mai bune.Vazut poze.. frumos flacau..si mamica zambareatza!

Dolores, tu semeni un pic cu Charlize Teron..si david e un frumusel.

Am mai pus si eu pozici..ca avem 2 luni (si multumim celor ce ne-au urat La multi ani)

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe fuga, pe fuga, pe fuga.....
Deci, daca seara este cuminte.. e clar ca a doua zi plange intruna....
Azi am fost si am facut poze ptr un catalog de marsupii care apare in Germania. A avut succes al meu Luca, si cat am stat acolo a fost cel mai cuminte copil din lume. Si am primit un marsupiu gratis.. deci primul lucru castigat de Luca... hehehehehe... sa o tina tot asa ...
Apoi l-am scos la plimbare pe prima ninsoare pe care o prind in Cluj in acest an. Tare mult i-a placut..cum am intrat in casa.. a inceput show-ul. Acuma scriu cu el in bratze...
deeA, bafta si curaj in lupta cu colicii... nu esti singura!
dolores, printre picaturi am mai vazut poze cu david... e o scumpete; mi-au placut cele de la baitza
dia, pupici pentru oana cea pletoasa... e frumoasa foc
dianocica, asiza, dianarus, ruxandra
as mai sta sa scriu, dar nu ma lasa luca turbatu'...
pupici la toate mamicutzele...
si era sa uit,

LA MULTI ANI! PASCAL SI SOPHIA
- (un pupic dulce de la Luca ptr Sophia)...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Sophia si Pascalsa cresteti mai mari decat sunteti

Gabriela Bianca de Iasmi

Alexandra-trimis PM

Laura-f.faine pozele si ce baiat mare ai seamana mai mult cu tine

Lavinia_p-cred ca trebuie sa dai pozele pe public ca eu nu le gasesc

Dolores-ce poze dragastoase cred ca o sa fie un iubaret David

Dianocica-800 g intr-o sapt? da ce papa? mie Antonia mi-a luat 900 g in ultima luna

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

"poze"

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lavinia-acum le-am vazut, e tare frumusel Mihaita
seamana f bine cu tine
Se zice baietii seamana cu mamele si fetitele cu tatiidar la mine tot cu mine seamana si tati e gelos vroia sa semene cu el

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Bambo,la tine se vede de la o poshta ca seamana cu tine.
La noi,cei din familia lui spun ca seamana leit cu el .Restul spun ca seamana cu mine.Normal ca devine si el gelos.

Era sa uit..Somleac..si tu esti de felicitat..cu 3 copiii,ai timp si de forum si nici nu te plangi de sot.Bravo!

"minunea mea"

Mergi la inceput