Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)
Raspunsuri - Pagina 12
Lavinia_P spune:
Mi se usuca pielea groaznic.. mai e cineva asa?Pe maini zici ca am glaspapir..si restul corpului a inceput la fel.
Ma duc sa muncesc 8 minute
pt abdomen.
"minunea mea"
Laura13 spune:
bambo
. vazut pozele e super dulcica bebelina ta. vazut si rochitele pt botez. cea roz e mortala! spune-i lui tati sa nu fie suparat ... e bine ca Antonia seamana cu tine pt ca trebuie sa fie frumoasa, nu?
n-am vazut poze cu tati, dar daca seamana cu tine sigur va fi o dulcica. de fapt e dulcica de pe acum. e luata?? ca bebe Daniel inca ni si-a gasit jumatatea!
pupici!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Lavinia_P spune:
iesencele ladatorie..
.
laura acu vazui si pozele de la botez..aia cu daniel in cadita e tare faina.Da ce biserica e aia?
"minunea mea"
dolores spune:
saru`mana...sper ca nu te mai simti vinovata....ti-am scris atunci.pupici
quote:
Originally posted by Lavinia_PPascal & Sophia de Kokorina...sa cresteti maaarrriiii
, ca sa nu mai zica niste persoane antipatice ca sunteti mici.Sa traiasca si mamica lor!
Laura13, welcome back.Eu cand ies nu stau intr-un loc ca am stat intr-o zi pe banca si am facut infectie urinara.Asteptam vremuri mai bune.Vazut poze.. frumos flacau..si mamica zambareatza!
Dolores, tu semeni un pic cu Charlize Teron..si david e un frumusel.
Am mai pus si eu pozici..ca avem 2 luni (si multumim celor ce ne-au urat La multi ani)
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
bebinuta spune:
Buna fetelor,
Azi e a doua zi printre voi. Am reusit sa citesc din mesaje pentru ca bebinutza mea doarme de ceva vreme. Asta e un lucru bun avand in vedere ca saptamana asta am inversat ziua cu noaptea si abia aseara am reusit sa dormim. E adevarat ca reprize de cate 1-2 ore. Astept sa se trezeasca sa putem face baita si apoi cu nerabdare sa vad ce imi aduce noaptea..
Cam ce program de somn au bebeii vostri?
Azi e ziua surorii mele si nu cred ca mai plec la ea pentru ca mi-e groaza ca iar stric tot programul Adei, daca pot sa-i zic asa.
Si de ce spun asta: pentru ca saptamana trecuta am avut cateva zile in care a dormit de seara de pe la 21.00-22.00 pana pe la 02.00 sau 04.00 depinde si apoi dimineata. Asa ca imi intelegeti cred ingrijorarea.
Mama Bebinuta si Ada-bebinutza (30.11.2006)
O sa punem si noi poze...
adela2006 spune:
buna fetele mai am si eu o intrebare la voi
bebelina mea e constipata am descoperit stimularea cu termometru cand incercam sa-i iau temperatura si acum ne tratam cu supozitor cu glicerina dar mi-e frica sa nu se obisnuiasca asa si sa ramana tot constipata
daca vreuna a avut problema asta va rog din suflet dati-mi un sfat ce sa mai fac ( nu prea mai manca la san mai mult lapte praf , mai nou bea si putin ceai dar destul de putin )
va pupaceste adela
de alexia maria
Laura13 spune:
am scris o gramada, am apasat pe nu stiu ce si am pierdut tot
. cred ca e un semn sa scriu mai putin ca va plictisesc. 
Lavinia e o biserica mica din Tatarasi, dar preotul e de nota 10. felicitari pt vointa de a face miscare. mie mi-e lene, n-am chef de miscare DELOC!! abia ma tarai cu carutul cateodata. parca sunt o curca plouata!!!
miro galactogilul trebuie luat in continuu pe perioada alaptarii?? ca ma cam usuca, dar ce e drept e drept: bebe a luat foarte frumos in greutate de cand beau galactogil. si ii dau numai san.
pupici la mamici si daca nu mai apuc sa scriu va doresc o noapte linistita, fara colici si alte probleme. sa va treziti sanatosi! 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Laura13 spune:
adela2006 ce intelegi prin faptul ca bebe e constipat?? bebe nu e constipat decat daca face kk tare, bobite. bebe alaptat poate sa nu aiba scaun chiar si 7 zile, abia apoi se intervine. pt un bebe hranit cu lapte praf scaunul trebuie sa fie macar o data la 3-4 zile. dar daca ti se pare ca bebe e deranjat de faptul ca nu face kk uite aici metode: ceai de musetel, termometru, supozitor cu glicerina, sau lactuloza. din cate stiu si debridadul (e pt colici) face bine la reglarea tranzitului (desi in cazul nostru nu a avut efect, au fost cateva fete la cre a rezolvat problema).
si nu te stresa.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
bamboletta spune:
Gata am facut baita
aum tati ii da sa pape 
Eu am fugit repede la calculator ![]()
Lavinia-si eu am pielea f.uscata pe maini
ma dau cu crema de galbenele si imi trece am auzit de crema de maini de la neutrogena pt maini aspre dar nu am gasit-o inca 
Laura-
multumim
Antonia e curtat asa de:Pascal,Rares(dar vad ca a cam uitat-o)
si nu-mi mai aduc aminte ma lasa si ultimul neuron 
dar il primim si pe Daniel 
stiu si eu biserica din tatarasi am stat la doi baieti acum 2 ani
Maine e ziua socroseniei
dar nu am nici un chef sa ma duc
(sper sa nu las pagina deschisa si sa vada sotul ce am scris)
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Laura13 spune:
apropo de Rares, ramona poate intrii sa ne spui cum au iesit ultimele analize! multi pupici!
Bambo cred ca intram in cursa, mai ales ca Pascal e departe!
avem un avantaj... acum trebuie sa vedem ce facem cu Rares!![]()
cine imi trimite si mie pm cu adresa de pe yahoo si parola. ca am uitat-o! evident!!
merg sa il trezesc pe Daniel, sa facem baita si sa pape ca dupa aia nu mai doarme la noapte!!
pupicei!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel