Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Multumesc fetelor de raspuns pentru vaccin .M-am mai linistit acum ,o sa il fac.Speram sa nu o doara .

Ruxandra si eu ma gandeam ca acele cantitati nu sunt chiar pentru toata lumea ,dar imi faceam griji la cat de putin mananca fata mea .Azi ,de ex. pana acum a mancat 400 ml sper sa mai aiba macar o masa de 100ml .

Dianarus ai grija cu foenul la copil sa nu il arzi .Eu nu i-as face asa ceva .Mai repede un scutec cald .Il calci cu fierul de calcat si il pui peste o bluza ,dar cu grija.

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 DEC 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza, ce probleme ai cu operatia? tot dreneaza tesut adipos? sau e mai grav?

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

deschide cinva cap nou?sa stim sa nu ne apucam toate odata.daca e deschid eu dar nu pot in mom asta..nu ma lasa david

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Salutare fetele

vad pe aici si spirite mai incinse. mai bine va linistiti ca nu ajutati pe nimeni.

noi nu am mai intrat de joi seara ca am fost in febra pregatirilor cu botezul, cu multi invitati apoi cu oboseala de dupa.

a fost foarte foarte frumos. nu pot decat sa le multumesc nasilor adinei pentru tot, caci ei s-au ocupat de absolut tot.
la biserica au aranjat sa il facem mai tarziu si sa fim noi singuri sa nu mai fie si alti bebei atunci si au venit 3 preoti. Adinuta desi era un pic agitata inainte cand a inceut slujba a fost ca un ingeras. o tinea nasica in brate si ea se uita numai la nas si la lumanare si radea si se mai uita la preot si gangurea la el. cand a luat-o preotul in brate si a vazut cat e de grea ne-a spus razand ca ne i-a taxa dubla. doar cand i0a dat paste a facut scandal ca nu a vrut sa inghita. cu chiu cu vai a luat putin de tot.
noi am luat-o cu noi la restaurant mai bine zis ea a stat mai mult sus in camera ca era hotel.
si de bine ce i-a luat nasasa o rochita de 5 milioane, nu va mirati ati intewles bine - ca pe mine m-au apucat durerile de cap cand am auzit, eu cu tot ce aveam pe mine si incaltaminte si coafor abia am ajuns la 3 mil da de o finuta are nasa, in biserica de frica sa nu raceasca s-a grabit cand a imbracat-o si nu i-a strans scutecul suficient de bine si cand am ajuns la restaurant era deja uda ca iesise pisu pe afara. noroc ca mai aveam hainute noi la noi si am schimbat-o dar nu mai erau de gala ci era un costumas de bumbac pe care il luasem sa doarma in el.

cine zicea ca dupa botez se linistesc? la noi a fost contrariul. ea era tare cuminte dar botezul a dat-o peste cap in seara aia a adormit abia la 3 dimineata si abia astazi cred ca isi revine ca a dormit la greu.

la restaurant a fost super frumos, mancare buna muzica pe masura si un tort pe masura.

o sa va pun poze cand le primesc, ca noi nu am facut nici o poza i-am last pe profesionisti sa o faca.

pe langa multe cadouri nasii i-au facut cadou adinei intregul botez adica nu ne-au lasat sa platim nimic totul a fost platit de ei - si am avut 60 de invitati.

jos palaria in fata lor. o sa ma rog in fiecare zi sa ramana si nasica insarcinata ca asta e dorinta lor cea mai mare.

Ruxandra abia acum am deschis calc de joi seara si nu am vazut mesajul tau. trebuia sa ma suni ca am fi fost f bucurosi sa va vedem sambata. ti-ai schimbat nr de tel? am incercat sa te sun mai devreme si nu merge. pupici multi de tot si poate facem cumva sa ne vedem totusi zilele astea. ce zici?

s-a trezit si ma duc sa ii fac baita - in cada ca noi facem asa cl putin de 2 ori pe saptamana ca sa se balaceasca cat vrea. o si las singura in apa pentru 5 - 10 secunde depinde de reactiile ei si niciodata n-a patit nimic. e adevarat ca face asta de la o saptamana si ca prima data mi-a fost frica dar si eu inot de la 3 ani si stiu cat de bine e in apa.

pupici si mai intru mai tarziu.

Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Deschid eu.

LoryCatrinel Rianna
poze Catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Asiza am tot uitat sa-ti spun ca si fata mea a avut acele bubite ,asa am iesit din maternitate si pediatra a spus ca e un stafilococ si ca trece de la sine .Eu i-am facut baie in tot acest timp si ziua de 2,3 ori ii dadeam cu baneocin pudra si i-a trecut .De atunci nu i-a mai aparut.
In schimb a facut o iritatie pe coapse care s-a lasat cu basici si i-a trecut cu o crema care contine oxid de zinc.Acea iritatie a facut-o in momentul in care am trecut de la pampers 1 la 2 .

Gata am incheiat pe ziua de azi cine stie cand mai scriu ,ca acum de ex. face figuri .

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 DEC 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

porumbita, fara nici un motiv ascuns...pur si simplu m-a frapat atunci cand am citit si am tinut minte, dar cum nu ai mai intrat, iar eu m-am uitat mai rar, mi-a iesit din cap. a facut ceva sport banuiesc nu, baschet sau ceva...sa vezi ce lungan se face si Mario din aasa parinti sp[ortivi..

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

CAPITOL INCHIS

VA ASTEPT CU DRAG LA CAP.9

LoryCatrinel Rianna
poze Catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Salutare fetelor
Despre anemie stie careva ceva?
Am o alta intrebare:cele care alaptati dati la bebei ceai intre mese?
sau nu?
Cand e treaza Ada nu rezista mai mult de 2-3 ore maxim fara mancare. Doar daca doarme.
Cat de tarziu se poate face baita?

s-a trezit bebi si e tare agitata.
revin

Eu alaptez exclusiv si nu ii dau ceai. Am incercat de vreo doua ori dupa ce a supt ore in sir cu pauze f scurte dar nu a acceptat ceaiul.

Pune si tu varsta bblui la semnatura sa stim la ce ne referim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Buna fetelor,

raportez o noapte si o zi incredibila - s-a trezit la 2.30, la 6, la 9, si azi a papat in continuare la cate trei ore (adica 12, 15,18), ceea ce noua nu prea ni s-a intamplat pana acum... sa fi inceput sa-si faca program? Doamne ajuta!

Azi a batut vantul tare la Constanta, asa ca mi-am calcat pe suflet si am renuntat la plimbare, dar Serban si-a primit cat de cat portia de aer in dreptul ferestrei, asezat frumos in scoica - si stiti ce bine a dormit vreo 2 ore acolo?

Am uitat sa va spun, am trimis o chestie haioasa pe mailul comun...

Laura 13, adica tatal tau citeste pe forum?

Si eu spal lucrurile lui bebe cu Dermalin Baby, fara balsam, nu am avut probleme pana acum...

Danita, sincer nu stiu de ce nu am putea folosi creme si cremute acum...doar n-or trece in lapte? Sincer si eu m-am ferit sa folosesc crema anticelulitica in prima parte a sarcinii, dar spre sfarsit am reluat "actiunea", si o folosesc si acum...chiar daca alaptez exclusiv...sper sa nu fac rau...

Ralumat, nu Serban e problema de cele mai multe ori...ci tati... si cum urmeaza doua saptamani de concediu...sper sa nu dispar iar de pe forum

Deea, si noi am plecat cu stafilococie din spital la subratul drept, acolo ne-au spus ca este o iritatie si o sa treaca... Nu stiu sa-ti spun cu ceaiurile, nu ii dau deloc...numai tzitzi...

Bebinuta, eu alaptez exclusiv si nu ii dau deloc ceai, laptele le tine si de foame si de sete... Nici Serban nu rezista ziua mai mult de 2 ore - 2 ore jumate intre mese, uneori si mai des (exceptie ziua de azi). Nu stiu cat de tarziu poti sa-i faci baie, depinde de programul pe care vi l-ati facut voi....dar totusi cred ca nu e prea bine sa-l inveti cu baia la miezul noptii...zic si eu...

Daconst, ce sa-ti spunem, ai rabdare, ca vor trece...la noi au trecut spre 2 luni... tare incurajare, nu? Stiu ca mai e drum lung pana acolo... si la noi au inceput colicii de pe la 10 zile... noi am mers numai pe Bonnisan, ca e natural si nu am jauns in asa hal incat sa-mi dorsc sa incerc si altceva, dar sunt o gramada de produse pe piata, ti-au scris fetele, vezi ce zice doctorul, incearca-le si tu si vezi ce merge mai bine la voi... Si nu renunta la alaptat...crezi ca ar fi mai bine cu laptele praf?

As mai scrie, dar ma duc sa-i fac baita si sper sa revin, va pup,

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput