Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)
Raspunsuri - Pagina 29
porumbita80 spune:
DESIREE eu nu am atacat pe nimeni daca asta consideri ma rog asta e
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe
dolores spune:
fetelor maine la 12 ma postez cu bebe david la budimex..doamne ajuta ca m-am saturat de grijile astea..off...nici vaccinul nu i l-am facut pt ca i-a gasit rosu in gat si tuseste..ce sa fac?
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
lizzy spune:
azi-noapte a mancat la 4.30, la 5 l-am pus in pat la nani si s-a tot foit si scremut pana a inceput sa planga, i-am schimbat pozitia, l-am leganat, l-am pupat, l-am schimbat, am facut tot ce mi-a trecut prin cap dar a continuat starea de indispozitie (a lui) pana la 7 
acu 2 nopti facuse la fel in intervalul 2.30 - 5.00...
numai al meu ma chinuie noaptea?! vreau si eu sa dorm! ca sunt 
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
si compresele alea reci dupa vaccin (la care ajungem si noi in curand) - aceeasi intrebare: il tin in picioarele goale si ii tin eu compresele?
Exact. I-o tii cu mana ca sa nu cada, pt ca oricum se incalzeste repede si tb schimbata. Faci asta un timp dupa intzepatura, apoi la nevoie.
In continuare te orientezi, daca nu se inroseste locul probabil ca nici nu-l doare si atunci nu mai e necesara compresa.
11 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dolores
fetelor maine la 12 ma postez cu bebe david la budimex..doamne ajuta ca m-am saturat de grijile astea..off...nici vaccinul nu i l-am facut pt ca i-a gasit rosu in gat si tuseste..ce sa fac?
Dolores nu-i nici un bai ca i se amana un pic vaccinul. Se mai intampla, chiar mai des decat iti inchipui.
Important e sa se faca David bine.

11 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Daconst spune:
Multumesc mult fetelor de raspunsuri...sunteti minunate!
Am incercat Epumisan,Lefax si supozitoarele cu chimen pe care am citit ca le laudati.
Recunosc ca nu am insistat cu eructatul.Dar daca am vazut ca in 5min nu ragaie,am renuntat.O sa insistam mai mult.
Mai ramane varianta cu ceva cald pe burtica sa vedem poate merge.
Va pup pe toate!

Dana 
asiza spune:
Fetelor, sa fie cineva pe faza sa deschida cap. nou (Dolores, Ruxandra sau oricare-o fi) ca eu nu ma pot angaja ca v-am zis de treaba cu computerul meu...face numai ce vrea el zilele astea...trebuie reinstalat windows-ul ca e plin de virusi...asa ca nu ma bag...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
bebinuta spune:
Multumesc mamicilor care mi-au impartasit din experiena lor.
[Diana]sa stii ca nu esti singura a carui bebe nu doarme noaptea.
Acum doua saptamani credeam ca fetita mea e cea mai cuminte : se trezea o data noaptea ori la 02.00 ori la 04.00 si apoi la sase sau opt. eram super bucuroasa, nu mai aveam nici colici.
Dupa Week-end si-a inversat ziua cu noaptea complet. Dormea toata ziua si noaptea aproape deloc. Am fost disperata.De 2 zile incepem sa ne schimbam. Azi nu a dormit mai deloc si sper ca sa dormim la noapte.
Asa ca succes si nu dispera azi e asa, maine se schimba (eu marea filozoafa)

inca nu am reusit sa postez poze dar cuprima ocazie...
am reusit sa vad niste bebei si mamici sa vad cu cine discut.
mi-ar fi placut sa va escopar mai devreme, as fi fost mai putin ingrijorata in aceasta perioada
va pup, plec ca Ada vrea nani.
asiza spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Multumesc mult fetelor de raspunsuri...sunteti minunate!
Am incercat Epumisan,Lefax si supozitoarele cu chimen pe care am citit ca le laudati.
Recunosc ca nu am insistat cu eructatul.Dar daca am vazut ca in 5min nu ragaie,am renuntat.O sa insistam mai mult.
Mai ramane varianta cu ceva cald pe burtica sa vedem poate merge.
Va pup pe toate!
Dana
Dana, uneori poate dura si 20 min pana eructeaza bb...la noi se intampla sa ragaie imediat ce-l ridic, dar poate dura si 10-15 min...si nu exista sa nu ragaie...cateodata nu mai am nici eu rabdare sa-l tzin asa mult si atunci sigur regurgiteaza...

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Varsta Denis
anateo2004 spune:
dolores,da a dormit pe masa,se uita la desene.ai sa vezi ca dorm in cele mai inedite locuri.