Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

fetele , a venit iarna pe acolo? aici e zapada, frumos, soare si frig...dar ma bucur ca ma deprima iarna fara zapada.

i-am trimis cuiva din tara care are o fetitza cu 2 zile mai mica dcat a mea , o caciulita groasa cu urechi ...si ma intrebam daca o va purta la cat de cald e acolo..

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

daaaa, in sfarsit ninge si la mine in curte!
al meu (asta mai mare) e in culmea fericirii!!!
azi a facut primul lui om de zapada!

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

draga mea porumbita, scuza-ma ca ma amestec dar:!

vii sa ne ceri parerea, ti-o spunem, ne ataci pentru ca nici macar o mamica nu a fost de acord cu tine, si apoi spui ca nu ai ce invata de la noi? si acum ce faci? monopolizezi forumul? il transformi intr-un scenariu de lupta?

te rog, fa ce vrei, da-i copilului ce vrei, dar incearca sa respecti pe toate celelalte mamici care asista la razvratirea ta de neinteles, pentru ca nu de asta ne aflam aici sa ne luptam in replici care mai de care! daca vrei sa ne citesti..ok..dar daca ramai activa te rog sa fii ca toate celelalte de pe aici: calma, pasnica, dornica de a invata ce e de facut mai bine pt copilul tau, acorda sfaturi cand ti se cer !!! asta e scopul intalnirii noastre, altminteri te rog sa ma crezi ca avem si altceva mai bun de facut decat sa urmarim un razboi al orgoliilor !

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

sunt pe fuga - nu am timp - dar am vazut ca e o fata cu probleme:

Carla incearca si cate o felie de lamaie pe ocul cu pricina.
nu te panica!

la toti sarbatoritii de azi.

poate mai reusesc o postare pe mai tarziu. you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fetelor gata cu cearta!!!
dolores in legatura cu radografia..... cum simti tu. si mai bine du-te la doctor sa analizati avantaje si dezavantaje.
carla comprese reci tot timpul, lamaie de la frigider! al meu a plans foarte foarte tare cam la 2 ore dupa vaccin si a plans cam 1 ora. dupa ce l-am pus la san s-a linistit. eu in noaptea aceea i-am dat si fenobarbital. tie nu ti-a dat doctorul? oricum fii calma (pe cat posibil), tine-l in brate. asa cum faci de obicei! multi si sa ii treca repede!!
deea numai ceai de colici (baby calm cu chimion). intre mese cand se trezeste din cauza durerilor! cat.... are zile cand nu bea DELOC, in alte zile intre 30-50 ml.
chris important e ca te-ai descurcat!! deja te gandesti la nr. 2?
la multi ani tuturor bebelusilor care au mai adaugat o luna!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

cred ca am mai spus intr-un mesaj la mamici de ian_feb ...

dana, important este sa eructeze bine dupa ce il alaptezi, aerul din burtica e responsabil de colici si nu calitatea laptelui matern. laptele de mama se digera mai usor decat cel praf, asa ca nu e o solutie sa nu-l alaptezi, dimpotriva! bucura-te de alaptare, e o experienta minunata, desi e atat de greu inceputul...

ca ajutor suplimentar poti incerca ce mai spuneau aici fetele, bonissan, gripe, colic baby, espumisan, etc. fiecare bb reactioneaza in felul lui, trebuie incercat si sper sa descoperi cat mai repede remediul potrivit pt voi.

Diana & Co
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

danacost nu renunta la alaptat!!! lapticul tau e cel mai bun pt bebe!!! iei bataita daca mai gandesti rau despre laptic!!!!! pt colici ti-au spus deja fetele!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Carla, imi pare rau ca bb-ita ta nu se simte bine...eu nu prea stiu ce sa-ti spun, dar asculta-o pe Ruxandra, ca e mamica cu experienta ...trebuie sa iau si eu notite...Sanatate bb-linei...
Anateo, vazut pozici......bb e un dulce...

Oare ce-o scrie la mamici de sept-oct? Ma duc si eu sa dau un ochi...asa de control..

pup...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bambo, am priceput. Uitai ca-i si vaccin cu 2 intzepaturi.

Monica, incearca sa stai cu masca cat stai langa Maria Cristina.

Dolores, Grigore a facut radiografie la 2 zile de viata.
Daca trebuie atunci trebuie.

saftoiu_gina ma indoiesc ca exista multi bb care la 7 saptamani mananca 850 ml formula/zi. Uite noi inca n-am atins aceasta cantitate (la aproape 12 saptamani) si crestem frumusel. Cantitatile de pe cutia de lapte praf sunt orientative, fiecare fiinta are apetitul si ritmul sau propriu de crestere.

Dianocica, ce-i aia "wrap" ??

Chris cand va mai linistiti, te asteptam sa bantui pe forum.

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

KTRINEL da atat are 2.50 de ce ma intrebi?

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe

Mergi la inceput

tot vroiam sa va intreb despre treaba cu foenul cand are colici.
cum fac, il dezbrac pana la piept si directionez aerul cald catre burtica lui?! nu am incercat metoda dar ma bate gandul...

si compresele alea reci dupa vaccin (la care ajungem si noi in curand) - aceeasi intrebare: il tin in picioarele goale si ii tin eu compresele?

nu radeti de mine , dar uneori ma simt atat de stangace, chiar nu mai stiu cum am facut la primul copil, nu-mi amintesc cum am scapat de colici (stiu doar ca il tineam mereu in brate) si cum au fost vaccinurile, zau ca m-am ramolit de tot

Diana & Co

Mergi la inceput