Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)
Raspunsuri - Pagina 27
porumbita80 spune:
AUZI DRAGA MEA DOLORES pe bune chear ma faci deja sa rad chear crezi ca ma intimidezi dar uite ca nu-ti fac pe plac.
Sunt aici ca asa vreau eu si imi sunt dragi fetele de aici dar daca pe tine te deranjez uite ca nu-ti fac placerea de a nu posta. Plus la toate se vede ca citesti doar ce-ti convine eu am zis pe undeva ca chear pediatra mea recomandat sucul de portocale, dar daca nu esti atenta la cele scrise e problema ta.
Fetelor nu sunt suparata ca nu am de ce sa fiu fiecare are dreptul la o parere dar nu-mi place sa fiu improscata ca asa e firea mea sunt corecta dar cer si corectitudine.
Aici toate suntem la fel si nu-mi place cand se formeaza bisericute.
hai sa va zic ceva fimiu de cateva zile ii place sa stea doar cu muzica la sigur o sa ma mosteneasca o sa danseze.Eu am facut dans sportiv pina la 24 de ani, deci fimiu o sa fie la sigur si el dansator ca tare ne place dansam si radem de nu mai putem de fericire problema este ca vai de mainele mele la aproape 8 kg nu e usor.
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe
dolores spune:
anateo,vazut poze.ce bb grasan si frumooooos.teo dormea pe birou pe bune>?
fetele..deci sa=i fac radiografie da?
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
lizzy spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Salutare fetelor
Despre anemie stie careva ceva?
Am o alta intrebare:cele care alaptati dati la bebei ceai intre mese?
sau nu?
Cand e treaza Ada nu rezista mai mult de 2-3 ore maxim fara mancare. Doar daca doarme.
Cat de tarziu se poate face baita?
s-a trezit bebi si e tare agitata.
revin
nu stiu daca intre timp ti-a mai rasp cineva, n-am apucat sa citesc ultimele pagini, mea culpa.
pt anemie este bun fier haussmann (picaturi), nu mai tin minte de la ce varsta se da, discuta cu un medic. fierul administrat pt anemie poate constipa copilul si poate da scaune inchise la culoare (spre negru).
baita o faci cand vrei tu, depinde si de programul copilului. noi o facem intre 20-23, in functie de somnul de seara, daca exista. inca nu avem un program
dar vom avea, numai sa mai crestem un pic.pupici
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
bamboletta spune:
Ce mult a-ti scris 
Am iesit si noi un pic la plimbare si a inceput sa bata un vant
a trebuit sa ne intoarcem acasa 

Bebe Tudor de Danita

Bebelina Oana de Dia

Daria de Somleac
Am vazut si eu ca fetele de la sept-oct se cearta
acum incepem si noi?![]()
Cred ca fiecare isi doreste ce e mai bine pt copiulul ei 
fug va plange ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Ktrinel spune:
porumbito, mi=am amintit...ziceai undeva ca sotul tau are 2,50...s-au ai tastat gresit...tot vroiam sa te intreb...dar am uitat.
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
dolores spune:
poti rade cat vrei..citeste si tu la fel de bine ce t-am scris,sa fii sigura ca am citit recomandarea pediatrei tale,ce ai vrea,sa raspund fiecarui cuvant scris?eu nu te-am scos pe usa fortat,ti-am zis foarte clar ca daca nu vrei sa mai scrii e alegerea ta...dar la cat esti de nervoasa probabil nu citesti ceea ce trebuie...EU M-AM LUAT DE GESTUL PE CARE L-AI FACUT,ACELA DE A NE VORBI LA COLEGELE DE SEPT-OCT.ATAT.in rest chiar nu ma intereseaza ceea ce vrei tu sa faci....
quote:
Originally posted by porumbita80
AUZI DRAGA MEA DOLORES pe bune chear ma faci deja sa rad chear crezi ca ma intimidezi dar uite ca nu-ti fac pe plac.
Sunt aici ca asa vreau eu si imi sunt dragi fetele de aici dar daca pe tine te deranjez uite ca nu-ti fac placerea de a nu posta. Plus la toate se vede ca citesti doar ce-ti convine eu am zis pe undeva ca chear pediatra mea recomandat sucul de portocale, dar daca nu esti atenta la cele scrise e problema ta.
Fetelor nu sunt suparata ca nu am de ce sa fiu fiecare are dreptul la o parere dar nu-mi place sa fiu improscata ca asa e firea mea sunt corecta dar cer si corectitudine.
Aici toate suntem la fel si nu-mi place cand se formeaza bisericute.
hai sa va zic ceva fimiu de cateva zile ii place sa stea doar cu muzica la sigur o sa ma mosteneasca o sa danseze.Eu am facut dans sportiv pina la 24 de ani, deci fimiu o sa fie la sigur si el dansator ca tare ne place dansam si radem de nu mai putem de fericire problema este ca vai de mainele mele la aproape 8 kg nu e usor.
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Am facut vaccinul si bblina plange intr-una u lacrimi nu stiu ce sa ii mai fac imi vine sa-mi dau pumni in cap ca nu i-am cumparat vaccinul ala cu o singura intepatura dar am zis sa nu ma mai compleic cu comenzi sa de pediatra comanda numai pentru mine!
Voi ce le-ati facut bbilor eu i-am bagat supozitor cu paracetamol si i-am pus comprese cu apa rece HHHEEEELLLPPP poate stie cineva ce as mai putea sa-i fac sa nu mai planga!
Carla, schimba intruna (la cateva minute) compresa cu apa rece, adica sa fie mereu rece. Tine-o tot asa pan ce se mai calmeaza.
Ia-o in brate si vorbeste-i usor la ureche. Fii calma. Sa nu te simta ca esti ingrozita. Ofera-i suzeta.
Stai linistita, va trece.

se mai intampla..., la primul vaccin Matei mi-a urlat o dupa-amiaza intreaga.
11 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
doradora spune:
oooffff, iar o zi luuungaaa!
am mers la control azi, iar soacra-mea ieri seara ne anunta ca a facut temperatura(de la craciun inbcoace, iese in pantofi, si de fiecare data face febra, dar tot nu renunta la ei in favoarea unor ghete). asa ca ia christino copilul si hai la ginecolog! batea vantul asa de tare, ca au trebuit sa ma ajute baietii din parcare, muta din loc landoul de 6 kg! am ajuns, am asteptat putintel, ca nu a fost trafic si am sosit mai devreme, am intrat, de fapt ne-a cam ajutat dl dr sa intram, cu landou, cu geanta lui bebe, cu haina, cu poseta-sa nu zica cineva ca nu sunt o mama model si ca nu duc fata la ginecolog :)). e totul ok, ne-a dat si anticopceptionale, exluton, mi-a dat si pt perioada de dupa alaptare, si ne-am dat deja intalnire intr-un an, sa ne zica ca e totul ok si ca ne putem apuca de nr. 2. pisi a inceput sa se frichineasca, asa ca dupa ce am terminat a papat aproape tot din biberon, si in cele din urma am ajuns acasa. sunt f obosita, casa e vraiste, nu am mancare, am bagat numai dulciuri in mine azi.
s-a trezit pisi-unde sunt zilele cand stateam numai pe forum?
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
dolores spune:
carla,sora mea ii punea o felie de lamaie in locul unde e intepatura.o lasa asa,nu stiu cat timp
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
ruxandra_sb spune:
Mama, da ce mai sufera unii de mania persecutiei... valeu si vai de mine. ![]()
11 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore