Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)
Raspunsuri - Pagina 26
Daconst spune:
Sunt o mamica disperata care se confrunta cu colicile la bb.Avem aproape 2 saptamani si a inceput perioada chinuitoare.
Am incercat tot ce se putea de la picaturi,supozitoare...cam tot.Nu stiu ce sa-i mai fac ca urla intr-una.Imi vine sa renunt la alaptat,desi m-am chinuit sa am si eu lapte suficient...acum parca nu mai sunt asa convinsa ca-i fac bine la bb.
Va rog mult sa ma ajutati cu sfaturi,cele care au trecut prin asta si sa-mi dati o speranta ca va trece si o sa am si eu un copil normal.
Va pup si va doresc sa aveti parte de bb-ii sanatosi,ca asta e tot ce conteaza.
Dana 
dianocica spune:
gina si noi il facem extra. a zis dr ca il comanda ea...
fetelor maine imi iau material sa imi fac wrap. mai vrea cineva?
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
dolores spune:
david are anemie si dr a zis ca o vom coreta,dar nu acum.
azi l-am lasat cu soacra mea caci a trebuit sa plec,am lasat ceai pt orice eventualitate caci nu lipseam mult..am vb cu ea la tel si a zis ca refuza cu fermitate ceaiul.i-a schimbat bibe ca a crezut ca e din cauza tetinei,dar fara folos.si nu e prima oara.iar cand bea ceai nu ii dadeam in mod obligatoriu intre mese ci doar la nevoie si asta doar pt colici.maxim 4 ore in timpul zilei sa stea nemancata..asa ca nu-ti face probleme ca are program de masa de 2/3 ore
quote:
Originally posted by bebinuta
Salutare fetelor
Despre anemie stie careva ceva?
Am o alta intrebare:cele care alaptati dati la bebei ceai intre mese?
sau nu?
Cand e treaza Ada nu rezista mai mult de 2-3 ore maxim fara mancare. Doar daca doarme.
Cat de tarziu se poate face baita?
s-a trezit bebi si e tare agitata.
revin
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
ingeras26a spune:
Porumbita, sa stii ca si pediatra mea, care este si a unor prietene bune si a sorei mele (toate au bebei mai mari decat Maya) recomanda suc de portocale cu morcov exact de cand incepi diversificarea, adik din luna a patra...si toti bebeii sunt ff sanatosi, deci nu-ti face probleme.
Cate bordeie, atatea obiceie...
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
dianocica spune:
daconst cred ca e un pic cam devreme pt urlat non stop la 2 sapt.sigur sunt colici? poate ar fi bine sa vezi un dr. daca sunt...in primul rand rabdare...sa incerci sa i distragi atentia...si ce siropele ai incercat?ca sunt vreo 3 categorii si nici una nu prea da rezultate imediat...
1.slabe-bonisan, gripe water etc = ulei de marar - naturale. la noi nu au avut efect
2. sab simplex, espumisan, etc = simeticona - chimice dar nu se absorb. pt noi au facut diferenta-dupa vreo sapt
3.debridat-cu mare atentie la varsta asta - f tarenoi am luat juma de doza min de 2 ori/zi
4.fenobarbital numai daca zice dr-extrem
chitaim,pa
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
dolores spune:
porumbita uite cum stau lucrurile:
noi nu ne plictisim niciodata.nu degeaba am ajuns pana aici si nu degeaba s-au legat prietenii.nu incerc sa intimidez pe nimeni,nu am motive s-o fac,imi pare tare rau daca asa te-ai simtit,
insa TU ai cerut sfaturile noastre si nu ti le-am dat sa nu aflam in treaba sau pt ca ne plictiseam da draga? este normal ca faci doar cum te taie pe tine capul cu al tau copil,sparem toate ca balanta cu nu sucului de portocale sa fie in favoarea lui mario..
scuza-ma ca intreb,atunci ce cauti la noi daca tot nu ai ce invata,doar asa ca te plictisesti,doar pt a cere sfaturi care daca nu sunt pe aceeasi lungime de unda sa ne vorbesti la alte fete??hm..e alegerea ta daca vrei sa mai scrii aici sau nu.
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Sunt o mamica disperata care se confrunta cu colicile la bb.Avem aproape 2 saptamani si a inceput perioada chinuitoare.
Am incercat tot ce se putea de la picaturi,supozitoare...cam tot.Nu stiu ce sa-i mai fac ca urla intr-una.Imi vine sa renunt la alaptat,desi m-am chinuit sa am si eu lapte suficient...acum parca nu mai sunt asa convinsa ca-i fac bine la bb.
Va rog mult sa ma ajutati cu sfaturi,cele care au trecut prin asta si sa-mi dati o speranta ca va trece si o sa am si eu un copil normal.
Va pup si va doresc sa aveti parte de bb-ii sanatosi,ca asta e tot ce conteaza.
Dana
Daconst, sa nu renunti la alaptat daca ai laptic! Sfatul meu...nu il priva de lapticul care ii aduce tot ce are nevoie, chiar daca se chinuie un pic cu colicii. Ai incercat si Bonnisan, Sab Simplex, Baby Drink?
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
dolores spune:
tu ai senzatia ca esti singura care te informezi???e problema ta cum procedezi..sper doar ca mai tarziu sa nu zici: trebuia sa le ascult pe fetele de la nov-dec
quote:
Originally posted by porumbita80
daca vati informa si din alte surse veti vedea ca nu sunt singura si vad ca merge foarte bine baiatul meu si in timpul sarcinii la fel am mers ok so nasterea la fel ce tine de copil si sanatatea lui ma descurc foarte bine
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
carla2005 spune:
Am facut vaccinul si bblina plange intr-una u lacrimi nu stiu ce sa ii mai fac imi vine sa-mi dau pumni in cap ca nu i-am cumparat vaccinul ala cu o singura intepatura dar am zis sa nu ma mai compleic cu comenzi sa de pediatra comanda numai pentru mine!
Voi ce le-ati facut bbilor eu i-am bagat supozitor cu paracetamol si i-am pus comprese cu apa rece HHHEEEELLLPPP poate stie cineva ce as mai putea sa-i fac sa nu mai planga!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
dianocica spune:
doamne carla nu am idee ce sa i faci dar sa sti ca ma gandesc la voi.
sa i treaca cat mai repede. ai sunat dr? va tin pumnii
diana
fericita de
davidutz 03.12.06