Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)
Raspunsuri - Pagina 25
Lavinia_P spune:
Salut,
Dolores,Mihaita a fost iradiat cand avea 2 zile, desi acum sunt contrariata ca nimeni nu mi-a cerut acceptul.Ulterior am ajuns la un profesor dr. cardiolog si imi spunea si el ca ii va face radiografie si eram chiar pregatita sa refuz.A renuntat singur,nu i-a mai facut.Acum ce sa facem..daca cei de la maternitate..neonatologi au hotarat ca e mai bine, Doamne ajuta!
Daca zici ca davidutzu tuseste de atata timp,e o masura de siguranta.Sa dea DD totusi sa nu fie nimic.
Asiza,cand am terminat Dermalinul si la Sensiblu nu am gasit,am gasit in Gima,tot ceva special pt copii..Suncare.Eu folosesc si Cocolino sensitive,ca devin mai moi hainutele.pana acum nu a facut nici o bubita.Sanatate!
La multi ani puiutilor care implinesc astazi lunile.
"minunea mea"
Ktrinel spune:
noi am dormit iar 8 ore pe noapte, e a doua oara!!! oare sa a bucur deja?
plus ca adoarme singura in patutz de cand sting lumina... adevarul e ca cred ca eu adorm inaintea ei ![]()
![]()
![]()
oameni buni, citesc si eu de ceva "conflicte"...ce conflicte frate??
e un spatiu virtual unde fiecare poate scrie/spune unde vrea...si fiecare poate crede/tzipa sau ignora....prea mult se cauta in coarne unora sau altora, se judeca si se rasjudeca ...
nici EU nu sunt de acord cu suc la varsta asta, dar daca bebeului ii merge bine...ce ma intereseaza...doar e mamica si e responsabila pt ce face, iar daca e iresponsabila ...e tot problema ei...
la fel si cu alaptatul la san...ff frumos si sanatos, as fi vrut si eu sa pot alapta non-stop, dar daca nu s-a putut....nu s-a putut si gata. una e teoria alta practica. am chinuit copilul cateva zile doar cu san , timp in care era tot timpul infometat si se deshidratase de ajunsesem la urgentza...si mi s-a spus clar: da-i inainte cu alaptatul ca sa stimulezi si sa nu pierzi laptele, dar baga-i si cate un biberon...poate unii bebei nu le tolereaza pe amandoua, dar a mea ar fi supt si dintr=un pai...suge biberon, san, san cu mamelon de silicon...deci nici o treaba sa refuze ceva...dar asta e experientza MEA. daca nu se pupa la altii, nu am nici o vina, dar nici ei nu au. cel mai rau e sa te iei dupa altii, instinctul de mama isi spune cuvantul. dar e grav daca se ajunge la complicatii, cum era eu sa imi infometez si deshidratez copilul.
deci toata lumea e bine, unita, suntem ok, nu? fara discutzii si judecatzi...
noi am fost ieri cu bebica la cumparaturi , am pus scaunul de masina pe cos si dai...doar era sa ii trantesc un sac de ceapa pe fatza, uitand ca e acolo ...iar eu obisnuita sa arunc imediat in cos in goana printre raioane.

dolores, multa bafta la radiografie. e mai bine sa ii faci daca chiar are simptome ...tinem pumnii.
felicitari sarbatoritilor zilei

Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
saftoiu_gina spune:
Buna fetele
Eh...am ajuns sa mai pun si eu mana pe taste la scris ca de citit am citit tot ,mai cu Ana in brate mai cand dormea cate 5 minute ...ce sa facem ,pentru noi fiecare zi e altfel noptile inca raman neschimbate,doarme bine ,daca adoarme la 22-23 depinde de cheful care il are se trezeste pe la 3-4 dimineata si apoi la trei ore dupa .Sa speram ca raman noptile asa .
Ziua in schimb in ultima sapt. a fost f. agitata ,nu dormea decat cate o jumatate de ora in doua reprize si dupa amiaza sa te tii, cine plangea cat o tineau plamanii ! ANA.
Eu nu am mai iesit cu ea afara de vineri pentru ca imi este cam frica .Doctorul ginecolog (am fost vineri la control la 6 saptamani)a spus sa nu mai iesim cu copii acum ca virozele astea sunt periculoase pentru ei si ma cam speriat .In schimb pediatra a spus ca pot iesi
.
Am tinut-o in camera cu geamul deschis .
Ce ma supara cel mai mult e ca nu mananca atat cat vreau eu si cred ca atat cat ar trebui la 7 saptamani .Mananca cam 500 ml de lapte pe zi si pe cutia de lapte praf scrie car trebui sa manance 850 ml/zi.O mai urmaresc doua zile si sun pediatra sa vad ce spune.Poate ne mai cheama la un cantar.
Pe 13 ii fac si eu vaccinul cel de 2 luni .Il fac pe cel de la stat si separat am cumparat eu de la farmacie un alt vaccin care se numeste ACT-HIB (Vaccin Haemophilus Influenzae tip b conjugat) recomandat de pediatra care este pentru meningita si pneumonie .Voi ati auzit de asa ceva ?
Eeee ...acum Ana doarme ,a culct-o soacra mea si de aceia imi fac de cap .
Va pup .
GINA
printesei ANA-BEATRICE.
Ktrinel spune:
fetele , a venit iarna pe acolo? aici e zapada, frumos, soare si frig...dar ma bucur ca ma deprima iarna fara zapada.
i-am trimis cuiva din tara care are o fetitza cu 2 zile mai mica dcat a mea , o caciulita groasa cu urechi ...si ma intrebam daca o va purta la cat de cald e acolo..
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
Laura13 spune:
salut fetele!
bebe doarme acum, pt ca la plimbare abia a dormit 15 min. deci acum e rupt!!
asiza ma bucur tare mult ca nu e nimic grav cu bubitele lui Denis. sa stii ca imi pare bine ca nu i-ai facut baita, asta e a pierdut-o intr-o seara dar decat sa fi agravat bucitele. mai bine asa, nu? oricum
pe fiecare bubita sa treaca repede, repede!
Dolores si pediatra mea e de doi lei, dar asta e! trebuie sa imi faca cineva vaccinurile. dar eu mai merg si la o alta doctorita, in care am mare incredere, la cabinet. du-te si fa-i toate analizele lui David ca sa stai linistita. si incearca sa gasesti un medic bun la care sa mergi!
si multa sanatate!
Gina bine ai revenit!! te mai asteptam cand te lasa Ana! 
porumbita hai nu te supara! noi ne-am spus parerea. nimeni nu te judeca si toate suntem sihure ca doresti ce e mai bine pt baietelul tau. asa cum a spus si ktrinel... instinctul de mama te ajuta!
multi sa iti treaca supararea!
anateo nu am reusit sa vad pozele
la mamici ma duc sa pap ceva bun!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Ktrinel spune:
saftoiu_gina, eu am facut asa ceva la fata, e din cele 2 vaccinuri obligtorii aici la 2 luni...
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
anateo2004 spune:
gina,asa am facut(vacc)la Teodora;vacc de la stat plus ACT-HIB;hemofilus e de fapt componenta care e in plus la infarix hexa.
lavina,am scris gresit www.flickr.com/photos/siliescu,merci de avertizare
ana
anateo2004 spune:
cred ca de atata stat acasa cu doi copii mici m-am sclerozat
www.flickr.com/photos/siliescu
deeaA spune:
Buna fetele!
RALUMAT
pt.raspuns.Eu i-am cumparat azi un ceai de la Milupa cu musetel dar nu stiu cat si cam la ce perioada de timp sa-i dau,pana acu i-am dat cate 5 lingurite la 1 ora.FETELOR spuneti-mi si mie cum dati voi ceiut la bebeici ,cat si la cat timp

La multi ani OANA de DIA; TUDOR de DANITA; OCTAVIAN de P-ONU; DARIA de SOMLEAC sa va faceti mari si sanatosi!
ANATEO2004 si bebe al meu are icter si pediatra mea mi-a spus ca tot din cauza ca e hranit la san si ca i-ar trece pana la 3 luni si deci sa nu ma ingrijorez
deeaA
de DAVID IONUT
dianocica spune:
porumbita nu te supara. sti ca unele fete sunt mai 'focoase'. una la mana, aici nu facem reguli, ne dam cu parerea...si fiecare isi creste bble cum crede ea ca e mai bine...nici dr nu se pun de acord, dar noi? plus ca, cine stie, peste 20 de ani poate or sa zica: ce tampenii erau pe vremuri, auzi, sa nu dea, nu-stiu-ce la copil? exact cum zic acum... eu te mai astept la discutii...evenual pe alta tema, ca sa nu mai cream polemici... ce zici? ramane? 
asa as mai sta un pic, ca vad ca ati mai tot scris...dar bb e in forma maxima asa ca...plec la datorie. va
pe toate
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire