Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)
Raspunsuri - Pagina 19
doradora spune:
mie mi-a zis pediatra nu la balsam, dar cati doctori, atatea recomandari.
fetelor care va ganditi sa ii bagati pe bebei in cada mare, spalati-o bine inainte si dezinfectati-o, ca ei sunt inca mici, si cine stie ce pot lua de la noi; chiar daca noi parem sanatosi, ei sunt deocamdata sensibili.
eu asa as face daca as avea cada, dar e baia mica si avem doar cabina de dus. eu una nu sufar, nu prea aveam nervi sa stau in baie, preferam varianta mai rapida cu dushul, dar recunosc ca nu ar fi rea ideea sa fac baie cu bebita cand mai creste putintel.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
Mirona spune:
seara buna fetelor,
stie careva POZITIA GHIOCELUL??? 

m-am spart de ras
de o saptamana incerc sa cobor militaria din pod - fac pregatiri pe cand va fi al meu plecat din tara - si va trebui sa ma descurc singura. A inceput sa dea roade - dupa cum va spuneam - fata mea adorme in patut cu suzeta in gura si uitandu-se la Domnul Renu. Uneori mai tre sa stau deasupra ei si sa-i soptesc ca o iubesc
.
Azi - am stat nitel pe forum si tati era cu ea in camera - ne pregateam sa incepem baita - cand ma duc sa vad ce fac - al meu dansa cu ea in ritm de leganat - sa mor nu alta.
Incep sa-l cert si sa-i spun pe limba mea de scorpie: bine ca ma chinui o saptamana intrega sa nu o mai legan si vi tu sambata si duminica si-mi strici afacerea.
Karina se uita cu niste ochi la mine ...
Al meu a plecat capul (pozitia drepti, dar cu capul plecat) si ii opteste fetei la ureche - Auzi Karina? Te invata tata pozitia ghiocelul - cea cu care a rezistat el atatia ani cu mami.

m-am spart de ras - normal ca i-am iertat pe amndoi si i-am pupacit pe amandoi.
AZI I-AM FACUT BAITA SINGURA - tati doar ne-a asistat.
Tre sa incep sa ma descurc singura - de sambata viitoare ramanem singurele.
va pupacim pe toate 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Mirona spune:
aaa si am uitat ceva
nici noi nu am dat cu nici o crema pe bubite - au disparut de la sine.
am luat si noi o tetina de la NUK cu gaura pentru solide - era sa-mi innec fata. Poate daca ii dadeam de la icneput cu S ceai si cu M lapte era ceva, dar asa ... merg mai departe cu S pt lapte si alta tetina - rotunda pentru ceai.
fug ca a pierdut suzeta si iar urla
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
marcelac spune:
Chriss - ai dreptate si noi am frecat bine vana si apoi am dat-o si cu spirt. E foarte important.
Asiza - si Ana a avut bubitze de felul asta pe toata fata, pe frunte, chiar si in cap, s-a nimerit sa fie cand a fost pediatrul in vizita si a zis sa nu facem nimic altceva decat spalat cu apa si sapunul ei obisnuit. Au trecut singure si acum e pielea putzin mai uscata acolo si a facut cojitze.
azi am incercat sa facem o plimbare si am mers cu masina pana la padure unde am incercat sa facem cativa pasi desi era cam vant. Ei bine doar am incercat pt ca Ana incepea sa urle de cate ori ajungea o pala de vant pe obrazul ei (desi cand am iesit din masina dormea...)
Yagmur, tu cum ai reusit sa te plimbi 2 ore pe vantul ala? Ca si eu vreau retzeta.
Yagmur spune:
Miro, mor de ras inca.. super faza cu pozitia ghiocelu'... trebe sa-l invat pe Luca de mic...
Marcelac, pana sa ma prind eu cat de tare bate vantul eram departe, imi dadusem intalnire cu prietena danutza.. si pana ne-am intors acasa, asa s-au facut cele 2 ore.. dar Luca a rezistat eroic.. si nu era f. rece pe fatza (cu greu l-am acoperit ca el nu suporta nimic pe fatza)..
S-a trezit.. va pup in zbor..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
Ralumat spune:
Incredibil! Azi am avut doar 6 mese! Fetelor, sunt asa de fericita ca in sfarsit s-a reglat si la noi programul asta cu mesele si cu urletele de durere, incat parca imi vine sa va scriu din 10 in 10 minute ca sa ma laud!
Bine, maine avem vaccinul. Sper sa nu fie agitat, ca m-am invatat asa...cu mancat in liniste si cu "discutat" cu caruselul, ca sa nu mai zic de chiote....ce de chiote a tras azi, se vedea ca ii e bine!
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze
Laura13 spune:
fetele mele va pup ca ma duc sa fac nani. bebe e imbaiat si aproape doarme. a fost cumintel azi si a fost bine la baita (asta scriu pt tati meu care maine dimineata la munca va citi sa vada ce au facut copii in seara asta - vorbim abia la 10 si nu va avea rabdare pana atunci).
somnic usor si fara colici!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Laura13 spune:
sotul meu m-a pus sa va spun ca m-a ajutat si el... si la baita, a stat cu bebe cat am stat eu pe forum, am papat, am facut baita. a facut ceiutul lui bebe, ceaiul meu de lactatie, ceiutul pt spalat maine dimineata, etc!
teapa... bebe nu doarme inca ma duc sa il iau in brate sa il adorm... ca altfel ma culc la 12.
pupici!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Ralumat spune:
Dragele mele, apelez din nou la voi : cum se face corect o recoltare pentru coprocultura? Am vazut la mamicile de sept-oct ca o cauza pentru plansetele puternice ar fi o infectie cu E-coli care da colici foarte puternici. Acum, ma gandesc ca la cate milioane am bagat in siropuri de colici....as putea face si o coprocultura. Va multumesc! 
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze
Ralumat spune:
Si pentru ca tot ma lasa fiu-meu sa dorm......trebuie sa va zic, pentru ca inca sunt socata! Saptamana trecuta mi-a venit barbatu-meu cu diverse cumparaturi de la Sensiblu. Cand le-am aranjat, sa-mi pice fata: pe cutiile cu ceai Baby Calm scrie 9,4 lei!
Am crezut ca nu vad bine, dar pe amandoua era acelasi pret!Cand i-am zis sotiorului din dotare ca un astfel de ceai nu are cum costa mai mult de 2 lei, a zis ca nu stiu eu preturile. Ei bine, azi a fost in Cora......cate cutii de Baby Calm credeti ca a cumparat? 5!!!! Si abia a ajuns la pretul uneia de la Sensiblu. Nu pot sa cred, ce hotie!![]()
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze