Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Donia multumesc pt sfat...dar din pacate este cam tarziu.I-am dat de vinerea trecuta...deci o sapt si 2 zile.Cum am ajuns la concluzia asta?Pai vineri pe la masa de pranz a inceput urlatu...dar mai mult ca sigur era si o criza de colici.Lua tzti in gura sugea se linistea si iar incepea...Eu credeam ca mai vrea iar o puneam la piept,trgea de el iar plangea...Se ineca ,se agita cand o puneam in patut scotea laptic...si tot asa.Intr-un final dupa vreo 2 ore de chin a luat-o somnul...si a dormit vreo 3 orejuma.La 18,30 i-am dat papa iar plans iar scartzaieli...am luat-o in brate si la drita de familie ne-am dus, credeam ca are rosu in gat.Dr. a zis ca n-am laptic suficient si de aia plange la tzitzi.Chestia este ca fata luase bine in greutate si pana atunci alaptasem exclusiv.... ce credeti ca am facut?Am venit acasa i-am facut un biberon(135)l-a baiut si a dormit bustean pana dim la 5(de la 21).Cine murea de tzatze noaptea?Eu...credeam ca-mi vor exploda..Ei si de atunci merg ba cu completare,ba cu inlocuirea unei mese la pranz...ba mai nou si cu una si cu alta...Simt ca am din ce in ce mai putin laptic si-mi vine sa mor de ciuda...Poate am gresit eu undeva.Ce pot sa mai fac?offfffff.Mai astept raspunsurile voastrein legatura cu copletarile astea...cum dati si cat dati? Si cu ce biberoane. Bambo din alea de la Nuk am si eu...0-6 luni cu tetina tesita ...dar sta mult pana suge 135..170ml.Chiar nu stiu ce sa mai cumpar si cum sa mai fac sa pastrez cat mai mult laptic pt cat mai mult timp.Este asa stresant...incat la fiecare masa ma gandesc..."oare am destul laptic...oare o satur sau mai trebe si completare...oare cat?"Ei si chestia asta ma darama psihic, se mai adauga si oboseala...si uite asa...Dar ma mai delectez cu pozicile voastre.
Va pupezez!Sau cum ziceam cand eram gravi...(ce vremuri...)"va pup de nu va vedeti" eu si dulceata lu'mami

Miracocu Alessia Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri ult, mult, mult de tot...nu va nominalizez cca stiti voi care sunteti...si de-aia va iubesc io asa mult ca de indata sariti in ajutor...uite...-ici multi pentru fiecare in parte...
Acneea bb-lusului nu prea cred ca e...pare mai degraba un eritem alergologic...nu stiu ce sa spun...maine merg la medic asta e clar...intre timp ar trebui sa-i fac baitza in seara asta...stiu ca unele dintre voi m-ati sfatuit sa n-o fac...poate ca va ascult, dar tot trebuie sa-l spal ca a facut pisu pe langa scutec azi de vreo 2 ori...V-am tzucat inca odata...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asiza te rog eu sa nu ii faci baita!!! in spital Daniel a avut doar 3 bubite de genul asta si asistentele nu ia-u facut baita pt ca se extinde!!! alaturi de noi era un baietel caruia nu i-au facut deloc baie in spital din acelasi motiv! te rog mult!!! sterge-l cu un pic de ceiut si gata!! da cu betadina 1% si baneocin sau sapromed! si nu strica sa mergi la medic! si o noapte usoara!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

asiza, dc a facut pe tot corpul s-ar putea sa fie si o reactie la detergentul pe care-l folosesti... folosesti detergent special pt copii? eu as astepta pana maine cand mergi la dr. si nu l-as da cu nimic, nici o cremuta si nici o pudra

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Bamboletta, Luca cel cuminte (astazi!!!) trimite pupici Antoniei...
Alexandra, Luca grasunelu' va pupa, dulce, dulce... Si mamica lui...
Donia, mi-am recunoscut pruncul in faza cu suzeta.. chiar asa fac si acuma.. mai scriu un cuvant, aud un mieunat, pun suzeta, mai scriu ceva, si tot asa... dar Luca a fost un ingeras astazi... m-a lasat sa si dorm la pranz pretz de 30 de minute.
Fug sa mai fac si eu treaba pe la bucatarie.... ca azi, desi Luca a fost cuminte, eu am lenevit....
Si astept sa vad daca vine zapada peste noi; am chef sa ma arunc in zapada...
Va pupic dulce

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

miraco, tot eu sunt. Habar n-am despre completare, asa ca tot despre alaptat vin sa iti vorbesc.
Eu cred cu tarie ca poti sa te intorci la alaptat exclusiv. Trebuie sa ai incredere in tine si sa ai rabdare. Sfatul pe care ti l-a dat pediatra a fost extrem de prost, as impusca-o! Mai ales ca bebe a luat bine in greutate. Copiii se frichinesc si cand sug din biberon... atunci ce sfat le-ar mai da? Of, mor de ciuda cu medicii astia care sunt atat de superficiali!!!
Dar cred ca daca o pui iar la san destul de des ai sanse sa ai o alaptezi din nou exclusiv. Poate la inceput nu se va satura si va cere sa pape dupa o ora, da-i sa pape, la o ora, la doua, in cateva zile se va regla iar programul ei.
Cu cat suge mai des cu atat se produce mai mult laptic. Sanii tai au produs odata destul lapte, deci pot sa o faca din nou, trebuie doar stimulati.
Te rog mult sa te mai gandesti.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

miraco sunt de acord cu Donia. incearca sa te intorci la alptat exclusiv pt ca altfel, cat de curand, nu vei mai avea laptic deloc. si bebelusul meu se zvarcoleste la san cand are crampi, plange, il ridic, il pun din nou, iar plange, iar il ridic si tot asa! dar le-am auzit pe fete ca la fel fac si la biberon. incearca!!! pupici multi si curaj!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Repede....ca trebuie sa merg la baita.
Instinctul meu cu laptele care nu ii facea bine a fost bun . La David s-au micsorat perioadele de colici.....mai mult dimineata si seara. Am trecut pe Nan 1, l-a acceptat si e tare bine.....azi am dormit, ne-am jucat.....ce frumos e!
In legatura cu biberoanele Chicco fisiologico- tetinele de latex de 0+ sunt cu o picatura si cu doua picaturi. Alea cu doua picaturi au flux mediu si "le curge mai bine" laptele praf. Si noi le-am schimbat de cateva zile, si Slava Domnului e mult mai bine! Bea rapid, mai linistit si inghite mult mai putin aer! Ca sa nu mai zic ca scoate aerul aproape imediat ce-l pun la verticala! Ruxandra_sba fost si mi-a zis si mie.....ca astia nu pun detalii in cutii, sa se prinda si mamicile mai nestiutoare!

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Se pare ca Ada nu vrea sa-si schimbe programul. s-a trezit dimineata la 5.30 si a stat treaza ana la 12.00. Si de atunci a dormit pana pe la 15.00, am fost afara de pe la 16 si de atunci doarme si e deja ora 20.30 si nu a mancat de la 15.00. Nici nu stiu ce sa fac cu baita, ca daca ii dau de mancare sigur adoarme si daca incerc sa-i fac inaine de masa va face mare scandal. Voi vedea ce se va intampla, numai sa se trezeasca. Cred ca va innebunesc cu orele ei de somn , dar asta e marea mea preocupare acum. Cu colicile stam bine, nu mai prea facem.
Maine mergem la doctor si marti (cand facem 2 luni )facem si vaccinul. Trebuia sa-l facem saptamana trecuta dar am avut putina febra.
Maine la doctor ne i-a sange pentru ca trebuie sa-i repet niste analize. Sper sa nu plang ca si data trecuta. Tare au chinuit-o niste asistente cu uacele prin manute.
La externare neonatoloaga i-a pus diagnostic anemie hemolitica. O alta pediatra(profesor) mi-a spus ca nu crede ca are si ia facut niste analize. I-a iesit nivelul bilirubinei f. mare dar se pare ca putea fi ceva normal pt ca avea 20 zile. Acum trebuie sa repetam analizele sa vedem ce mai iese... Ada se simte bine inrest si a luat si in greutate ok.
Daca stiti ceva de asa ceva..?
Va doresc la toate o noapte linistita si bebei sanatosi.

Mama Bebinuta si Ada bebinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Da, folosesc detergent pentru copii, Persil sensitive, si am luat si balsam de rufe tot pentru copii...dar ma gandesc sa mai spal odata hainutele si sa nu mai pun balsam + sa limpezesc hainele de 2 ori...Laura, nu-i voi face baitza...il spal asa pe parti cu musetel si apa doar...si maine dimineata la medic cu el...va multumesc pentru sfaturi!

Miraco, de acord cu Donia...o sustin 100% in tot ceea ce ti-a spus..."pediatrii" astia recomanda prea rapid laptele praf...oare la fel ar face si cu copiii lor????? formula trebuie adaugata in alimentatie doar daca bb nu mai respecta curba de crestere...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput